11 juni 2015

Bobbi Brown Hot Nudes Pink Cheek Palette

Bobbi Brown Hot Nudes Pink Cheek Palette

Houston, we have a problem... a blush problem. Nooit gedacht dat ik 'iets' zou hebben met blush - met andere woorden, een echte blush-o-holic worden - maar aan het aantal blushes in mijn make-uplade te zien, heb ik dat gevecht al verloren. En deze keer is het Bobbi Brown die mij deed zwijmelen bij de aanblik van dit blushtrio.


Het Hot Nudes Pink Cheek Palette, zo heet het en het is - helaas, story of my life - limited edition. Het heeft mij dus wel wat moeite gekost om het te pakken te krijgen, maar dankzij de geweldige service bij Parfuma, mag ik het sinds kort tot de mijne rekenen. In Antwerpen was het palet indertijd niet meer in stock, maar in Wijnegem wel en het werd mij zonder problemen met de post opgestuurd. Het zal tegenwoordig nog wel ergens ter wereld online te krijgen zijn, maar je zal er wel wat meer moeite voor moeten doen, vrees ik.

Bobbi Brown Hot Nudes Pink Cheek Palette

En ja, als Bobbi Brown Pink zegt, bedoelt ze ook pink. Van links naar rechts: Pale Pink, Pink en Powder Pink. Volgens mij zit enkele Pale Pink in het vaste assortiment en zijn Pink en Powder Pink limited editions. Ik houd wel van een gezonde blos op de wangen - voor mij niet al te veel peachy kleurtjes, maar juist frisse roze blushes om mijn teint een beetje te laten opleven - dus zoiets als dit is echt helemaal op mijn lijf geschreven. De kleuren warmen ook een klein beetje op als je ze aanbrengt, het hele koele van in de pan is op mijn wangen niet meer aanwezig, doch het blijft een frisse roze blos. Pink in het midden wordt eigenlijk omschreven als een highlighter, maar ik gebruik hem vooral om de twee andere blushes wat te laten sprankelen. Een echte highlighter (als in: zie die glans van mijn jukbeenderen spatten) zou ik dit niet noemen, maar da's uiteraard mijn persoonlijk aanvoelen.

Wat je zeker nog moet weten: de blushes van Bobbi Brown zijn mooi, goed gepigmenteerd en blijven deftig op mijn wangen zitten zonder al te veel te vervagen. Laat je vooral niet afschrikken door het roze Barbiegehalte, ik heb alleszins nog niet als een levensechte pop rondgelopen :-) En anders zijn er vast nog wel andere kleuren in haar assortiment die de moeite waard zijn.

Bobbi Brown Hot Nudes Pink Cheek Palette - € 49,00
Share:

14 opmerkingen

 1. Die is echt mooi voor liefhebbers van roze blushes :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Blushes trekken ook heel dikwijls mijn aandacht. Prachtig trio dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is prachtig! Kan me voorstellen dat ie zo populair is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind dit een erg mooi palette

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heb 'm ook en hoewel ik het palette er zelf echt GEWELDIG mooi vind uitzien zijn de kleuren niet helemaal 'juist' voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, dat pallet is super! Mooie kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh my god, so pretty!! En je kan toch nooit genoeg blushes hebben, toch? TOCH? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Vandaag toevallig een wishlist van Bobbi Brown op mijn blog waar dit palette heel erg hoog opstaat!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig