13 juni 2015

The Body Shop does Virgin Mojito

The Body Shop Virgin Mojito

Cocktail time! Een verfrissende mojito kan er bij mij wel in, zeker op een warme zomerdag prefereer ik dat boven een zoetere cocktail. Kenmerkend: de frisse smaak en geur van limoen en munt, ietwat gezoet door de ruwe rietsuiker. Beter nog: bij The Body Shop steken ze de klassieke mojito gewoon in een zomerpakje!

Virgin Mojito, heet de lijn, en terwijl je eraan ruikt en de producten gebruikt, herken je alle kenmerken van het drankje, minus de alcohol. Sinds enkele dagen liggen de producten in de winkels en ik heb er tot nu toe alleen maar lovende woorden over gelezen. Terecht, want van de geur kan ik echt niet genoeg krijgen. Het is de perfecte frisse zomerblend die mij meteen meesleept naar Caraïbische oorden en doet dromen van lange, witte stranden en palmbomen.
Get fresh from pool to party
The Body Shop Virgin Mojito

Beste voorbereiding voor de zomer is het verwijderen van alle dode huidcellen. De Virjin Mojito Body Scrub is - net als zijn voorganger van de Fuji Green Tea lijn - weer een gelée-versie die ik heel graag gebruik op mijn droge huid, nét voor ik de douche in stap. Voelt superfris, blijft goed plakken en heeft zo voor mij het meeste effect, want op zich is dit niet echt een hele stevige scrub. Op dat vlak is het dus geen scrub voor het grove werk, maar eerder eentje voor tussendoor, om je huid een opkikker te geven na een hete dag.

The Body Shop Virgin Mojito

The Body Shop Virgin Mojito

Nadien is het smeertijd! Vorig jaar lanceerde The Body Shop al zijn Body Sorbets - heerlijke, lichte texturen die smelten in je huid met een extra verkoelende touch. Zoiets kon natuurlijk niet ontbreken in een tropische mojito-lijn! Deze Virgin Mojito Body Sorbet heeft nog steeds dat kenmerkende frisse gevoel en smelt onmiddellijk om tot een soort van watersorbet. In de zomer heb ik wel eens last van droge onderbenen en dan ga ik toch liever voor een dikkere, meer hydraterende textuur zoals die van de Virgin Mojito Body Butter. De Body Butters blijven ieders favoriet en ik denk niet dat ik al een body butter heb geprobeerd die mij niet beviel. Het fijne aan deze is dat je toch de dikkere textuur hebt van een body butter maar tegelijk de vederlichte geur van de mojito ervaart.

The Body Shop Virgin Mojito

Ik weet niet goed wat te denken van de Virgin Mojito Body Splash. Op zich ben ik helemaal mee met het idee: je stapt uit de douche en splasht jezelf nog eens onder een heerlijke frisheid om het effect en de geur te verlengen. Maar de verpakking vind ik iets minder goed gekozen: er zit namelijk geen spray op het flesje, je moet de body splash eigenlijk rechtstreeks op je handen of lijf kappen om hem dan uit te smeren. Ik had voor het gemak, maar ook voor het ultieme verfrissende effect, liever een spraykop gezien.

Geef de Virgin Mojito producten zeker een sniff als je bij The Body Shop binnen loopt! Ik ben benieuwd of jullie er net zo enthousiast over zullen zijn :-)

The Body Shop Virgin Mojito - limited edition
Body Scrub - 250 ml voor € 18,00
Shower Gel - 250 ml voor € 7,00
Body Sorbet - 200 ml voor € 11,00
Body Butter - 200 ml voor € 16,00
Body Splash - 300 ml voor € 17,00
Share:

6 opmerkingen

  1. Ik ben zelf erg benieuwd naar de bodysplash uit deze lijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben hier heel benieuwd naar! Ziet er goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goh, heerlijke lijn, straalt helemaal zomer uit!!
    Heb ook de body scrub, shower gel en body butter gekocht, de body splash heb ik idd laten staan wegens te onhandig in gebruik zonder spraykopje, heel jammer want dan zou je je nog langer kunnen hullen in deze heerlijke geur!!
    Greetz, Inge.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik hoop dat we de producten hier snel ook krijgen, ze lijken me eeeeecht zalig.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb laatst in de winkel geroken en ik moet echt die body sorbet hebben! Deze lijn ruikt zo lekker! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooie foto's!
    En ik kan ze echt gewoon tot hier ruiken haha!

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig