28 juli 2015

Test mee in avant-première: Estée Lauder New Dimension

Estée Lauder New Dimension

Spannende tijden hier op de blog, want samen met Estée Lauder ga ik op zoek naar mijn #BestAngle - en ik ga dat niet alleen doen, want ik ben op zoek naar 14 mensen die samen met mij een nagelnieuwe lijn willen testen!
Now every angle becomes your best angle.™
Samen testen we in avant-première het New Dimension Shape Fill Expert + Serum (fullsize, 30 ml t.w.v. 93,00). Dit serum ligt nog nét niet in de parfumerie, dus je krijgt een preview van formaat.

Het New Dimension Fill Expert + Serum gaat voluit voor het terug aanvullen van volume, het definiëren van gezichtscontouren, jukbeenderen en wangen en wil je in the end gewoon laten stralen.

Het is geschikt voor elk huidtype: reinig eerst je gezicht; breng dan twee pompjes van het serum aan van het midden van je gezicht naar buiten toe en volg met je dagcrème. Als je ook het Estée Lauder Advanced Night Repair gebruikt, dan gebruik je éérst het ANR en dan pas het New Dimension serum.

Ik was nieuwsgierig en zocht al eens naar reviews van Amerikaanse consumenten - waar het New Dimension serum al te krijgen is - stuk voor stuk zijn de gebruikers enthousiast en onder de indruk! Met New Dimension gaat het verhaal niet over rimpels, anti-ageing, je er maniakaal jonger laten uitzien of iets doen aan mankement X, Y of Z, maar wel hoe je er zelf uitziet, hoe jij je voelt en om op elke leeftijd en in alle positiviteit je #BestAngle naar voren te brengen. Zoals spokesperson Eva Mendes in dit interview zegt: "Our goal when I get ready for an event is never to make me look like I did when I was 26."

Interesse? Lees dan even goed de voorwaarden!

Wie komt in aanmerking?
 • Je bent 35 jaar of ouder - als je zelf geen 35 bent, is dit misschien iets voor je mama, zus of vriendin?
 • Je woont in België;
 • Je bent bereid het product uit te testen én je eigen mening en persoonlijke ervaring te delen op drie plaatsen:
  • de Estée Lauder website;
  • in een comment onder mijn review - de blogpost met de review verschijnt pas in september, nadat ik het serum zelf grondig heb kunnen testen en dan kunnen we daar ervaringen uitwisselen;
  • op je eigen Facebook-account.
Voldoe je aan de voorwaarden? Zin om mee te testen? 
Klik dan HIER om je gegevens in te vullen!

De selectie van de testers gebeurt door het mediabureau van Estée Lauder. Word je geselecteerd, dan krijg je van hun bericht na 14 augustus 2015. Wacht dus niet te lang om je deelname te bevestigen. Ik kijk er naar uit om samen met jullie dit product te testen!

Foto credit: Estée Lauder
Share:

9 opmerkingen

 1. Klinkt erg goed en ben er zo benieuwd naar.
  Jammer dat men in een ander land moet wonen om het product te kunnen testen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben er 34, jammer want had dit wel willen testen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kan je altijd inschrijven! Ik denk dat het mediabureau een goede blend van leeftijden wilt en 34 is nu ook niet zo ver af van 35 :-)

   Verwijderen
 3. Zag het net ook bij It-Girl, cool zeg :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo, ik ben geselecteerd voor de test, wat ik heel fijn vind, en heb vorige donderdag de flacon in een postpakketje ontvangen. Ik vrees echter dat mijn mailadres niet correct was bij het invullen want ik heb nog geen verdere instructies of extra informatie ontvangen. Kan u me de rechtstreekse link van het mediabureau van EL doorgeven zodat ik zelf contact kan opnemen, aub? Alvast dank

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Anne,
   Fijn dat je erbij bent! Als het goed is, zat er ook een blad bij je pakket? Dat zijn voorlopig de enige instructies/info die je krijgt, vermoed ik. Dus even geduld en voor nu vooral veel testplezier :-)

   Verwijderen
  2. Dankjewel voor je antwoord. Ja, dat blad zat er bij. Dan begin ik maar met smeren en wacht de verdere instructies af. Grtjs!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig