14 september 2015

The new skincare: Estée Lauder New Dimension

Estée Lauder New Dimension Shape + Fill Expert Serum

De verwachtingen lagen hoog, voor deze recentste Estée Lauder innovatie, zeker met een naam als New Dimension, waarbij wordt uitgegaan van een revolutionaire, transformerende wetenschap. Estée Lauder heeft de techniek van contouring, definiëring en shaping weten overbrengen in skincare, en dat is heel wat. Toegegeven, diep vanbinnen was ik als jarenlange fan ergens wel gerust dat ook deze lancering niet zou teleurstellen, al was een proefondervindelijke test toch noodzakelijk.

Now every angle becomes your best angle
New Dimension bestaat uit vier producten: twee skincare- en twee make-upproducten. In de skincare vind je het New Dimension Shape + Fill Expert Serum, dat 14 van mijn lezers mee mochten testen, en de New Dimension Expert Liquid Tape, een precisiebehandeling als aanvulling op het serum. Wil je nog een stap verder? Dan zijn er nog de New Dimension Shape + Sculpt Face Kit en Eye Kit, twee contouringpaletjes voor gezicht en ogen. Deze paletjes kan je onder de make-up gebruiken voor een meer subtiel effect (we zijn niet allemaal op zoek naar de Kim K. look, maar het kan wel fijn zijn om toch voor een beetje contouring te gaan) of over de make-up voor een voller shaping effect. Deze contouringpaletjes zijn in België enkel te koop bij Galeria Inno of online bij Estée Lauder.

Estée Lauder New Dimension Shape + Fill Expert Serum

Mijn review focust zich op de skincareproducten. Eigenlijk is New Dimension leeftijdsloos en hangt het gebruik ervan echt af van de behoeftes van je huid. Van zodra deze nood heeft aan meer volume en structuur, kan je New Dimension beginnen gebruiken. Normaal gezien zal de gemiddelde gebruiker 30+ zijn, maar het kan dus ook jonger.

Het New Dimension Shape + Fill Expert Serum zit in een lange, slanke pompflacon met een blauw dégradé spiegeleffect. Niet de gemakkelijkste om te fotograferen, maar best mooi - en het oog wil ook wat, niet? Ik denk dat dit dé innovatie is waarvan sprake: een krachtig en geconcentreerd serum met en modellerende en verstevigende werking dat je wangen en kaaklijn lift op korte termijn.

Estée Lauder New Dimension Shape + Fill Expert Serum

Estée Lauder New Dimension Shape + Fill Expert Serum

Estée Lauder New Dimension Shape + Fill Expert Serum

Het New Dimension Serum herstelt zowel het volume als de structuur van de huid. Volumegewijs werkt het met drie natuurlijke fillers - hyaluronzuur, filaggrine en lipiden - die meteen je huid boosten. Daarnaast wordt de huidstructuur hersteld en verstevigd door een pro-collageencomplex en huidversterkende ingrediënten die drie essenstiële proteïnen (collageen, elastine en fibronectine) ondersteunen voor meer zichtbaar gedefinieerde gezichtscontouren.

Mijn eerste ervaring was vooral eentje op gevoel: dit is een aangenaam serum met een eerder neutrale geur en een textuur die onmiddellijk in de huid wordt opgenomen en mijn huid verfrist. Na een paar weken merkte ik ineens dat mijn jukbeenderen precies meer geprononceerd waren en mijn contouren wat 'scherper' en meer afgelijnd. Meer specifiek liep ik volledig make-uploos het toilet op het werk binnen, keek naar mijzelf in de spiegel en dacht: hey, ik heb jukbeenderen! Hoewel ik nog niet dermate oud ben dat ik van een uitgezakte huid kan spreken, vind ik dat ik wel degelijk iets merk van het shaping en volumegevende effect.

Als je graag ook het Advanced Night Repair gebruikt, werkt dan eerst de ANR in en dan pas het New Dimension Serum. Ook niet onbelangrijk: in de bijsluiter staat te lezen dat je tijdens het gebruik van het New Dimension Serum zeker een SPF moet gebruiken. Ik weet dat SPF in principe een automatisme moet zijn, maar ik kan me inbeelden dat niet iedereen de kleine lettertjes leest, dus bij deze ben je geïnformeerd :-)

Estée Lauder New Dimension

Estée Lauder New Dimension Expert Liquid Tape

Met de New Dimension Expert Liquid Tape gaat het verder richting contouren op maat. Dit is een precisiebehandeling voor zones die iets meer versteviging nodig hebben en werkt aanvullend op het serum. In eerste instantie voel je de snelwerkende polymeren onmiddellijk hun werk doen - Expert Liquid Tape werkt letterlijk als een vloeibare tape die meteen een strakker gevoel geeft aan bepaalde gezichtscontouren zoals aan de buitenkant van het wenkbrauwbeen of de buitenkant van de wangen. Bij langduriger gebruik krijg je ook meer versteviging van de huid door de geconcentreerde hyaluronboosters en het pro-collageencomplex.

Om zo precies mogelijk te kunnen doseren en aanbrengen, werkt deze Expert Liquid Tape met een fijne siliconen punt waarmee je de lichte gel verdeelt over de zones waar het nodig is. Bij mij is dat vooral aan de buitenkant van de ogen en breng ik de gel aan tot aan mijn slapen. Even aanhouden en wachten tot het droog is, daarna kan je alle andere verzorging er al deppend over aanbrengen.

Concreet is de volgorde dan: New Dimension Expert Liquid Tape - eventueel Advanced Night Repair Serum - New Dimension Serum - eventueel andere oogcrème - dagcrème - eventueel foundation of andere make-up.

Als skincareliefhebber ben ik - alweer - onder de indruk van de innovatie van Estée Lauder. Ik gebruik het New Dimension Serum erg graag en ben blij dat ik op korte termijn toch al een reëel verschil en resultaat zag. Ik hoop dat de 14 testers van mijn team hetzelfde ondervonden hebben, dus ik ben zeer benieuwd om jullie comments te lezen!

Estée Lauder New Dimension Shape + Fill Expert Serum - 30 ml voor € 93,11 - bij de parfumerie of esteelauder.be
Estée Lauder New Dimension Expert Liquid Tape - 15 ml voor € 72,41 - bij de parfumerie of esteelauder.be
Estée Lauder New Dimension Shape + Sculpt Face Kit - € 57,93 - enkel bij Galeria Inno of esteelauder.be
Estée Lauder New Dimension Shape + Sculpt Eye Kit - € 43,46 - enkel bij Galeria Inno of esteelauder.be
Share:

18 opmerkingen

  1. Ik ben er ook heel tevreden over! Alles ziet er idd wat scherper en afgelijnder uit en ik vind ook dat mijn huid er gladder en zachter door wordt. Heb zelfs het idee dat de poriën rond mij neus wat kleiner en minder opvallend zijn geworden. Heb deze zowel 's morgens als 's avonds gebruikt, 's morgens voor de EL Enlighten dagcrème en 's avonds voor mijn Caudalie Detox Oil. Voor mij de perfecte combinaties!
    Was leuk om bij Team Beautyloves te horen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb een mailtje gekregen dat ik erbij was, en ik een pakket mocht ontvangen... Tot nu toe nog niets zien voorbij komen. Jammer, ik keek er naar uit .

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oei! Ik vraag het voor je na, An!

      Verwijderen
    2. Ik ben super positief over New Dimension Shape + Fill Expert Serum! Ik was al een grote Estée Lauder fan, maar bij het gebruiken van dit serum komt er spontaan een lach op mijn gezicht! De eerste kennismaking was voornamelijk zeer aangenaam en fris.. het serum smelt op mijn huid. Mijn huid voelt zeer zacht en tegelijkertijd zeer strak aan. En dat van die jukbeenderen dat klopt wel.. ik zag onlangs een foto van mezelf in profiel en het was me ook opgevallen, maar ik legde toen de link niet naar het serum :)
      New Dimension Shape + Fill Expert Serum hoort vanaf nu bij mijn dagelijks ochtendritueel als ik opsta. Bedankt dat ik mocht deel uit maken om dit fantastische product te leren kennen!
      Liefs,
      Eefje

      Verwijderen
  3. Ik sprong een gat in de lucht toen ik het pakje in de brievenbus zag liggen , yes ik was erbij ,toen ik het uit de verpakking nam miste ik wel de gebruiksaanwijzing en de ingrediëntenlijst , niet getreurd ,mijn dag kon niet stuk .
    Ik gebruik het nu meer als 3 weken en mijn huid voelt goed gehydrateerd en zacht aan , ik gebruik het in mijn morgenroutine naast het driestappen van Clinique , ook zuinig in gebruik daar ik max twee pompjes gebruikt
    Om mijn kaaklijn meer afgelijnd te zien zal ik het serum waarschijnlijk langer moeten gebruiken , wat ik ook van plan ben .
    Ik heb er een favoriet bij, bedankt .

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hey Stamatia, I'm glad to hear you like the serum as well! I really haven't tried Liquid Tape out for enough times to figure it out. My major issue is I don't know how to apply makeup afterwards, since everything has to be dabbed on! I need to play with it and see if I can make it work tho.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. I dab my skincare over it, but by the time I'm doing my makeup, it's all dry and sunken in so I'm less careful. Not that I rub it all off, but I apply my foundation with a kabuki type brush, so it's a dab-and-buff motion that I concentrate mostly on the center part of my face. I don't think I rub the Liquid Tape away that way (I hope I don't!).

      Verwijderen
  5. Mijn moeder gebruikt het serum nu en ze vind 't geweldig! Ik heb zeker vijf keer moeten voelen 'hoe zacht haar huid wel was' haha :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Blij dat ik in je team mocht zitten! ;)
    Ik gebruik het serum 's avonds: in het begin heb ik het in de ochtend geprobeerd, maar de combinatie met mijn dagcrème was niet echt een succes, die bleef er precies op liggen... Maar bon, s' avonds dus. Mijn huid voelt erg zacht en strakker aan. Het serum ruikt ook aangenaam en fris. Fijn product!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik ben het serum nu sinds ruim een maand aan het testen en ik ben er ongelofelijk tevreden over! Ik ben het beginnen gebruiken toen ik pas terugkwam uit verlof en mijn huis echt wat extra love&care nodig had! Het serum heeft een heel fijne textuur en een aangename geur, het trekt snel in en maakt mijn huid zalig zacht! Ik merk op dat de algemene conditie van mijn huid er sterk op vooruitgegaan is; fijne lijntjes zijn minder zichtbaar, mijn teint ziet er stukken beter uit en mijn huid heeft echt een gezonde “glow”. Ik merk niet dadelijk een duidelijkere aanlijning van mijn kaaklijn op maar dat is misschien ook omdat ik het serum enkel ’s avonds gebruikt heb? Ik blijf het product in elke geval verder testen en hou je op de hoogte van de resultaten! Blij dat ik mee in team Beautyloves zat 

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik was superblij toen ik het pakketje ontving. Ik had graag een gebruiksaanwijzing gekregen. Langs de andere kant wist ik wrl hoe een serum te gebruiken. Ik vind de verdeelflacon heel erg handig in gebruik en het product zelf voelt aangenaam op de huid! Mijn huid voelde erg zacht en comfortabel aan. De geur is leuk en gelukkig subtiel. Na enkele dagen merkte ik reeds dat mijn contouren strakker waren en fijne lijntjes wat gladder. Het is ongetwijfeld het sterkste anti rimpel serum dat ik ooit heb getest !

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dit bericht werd gepost door Carine Hermans

      Verwijderen
  9. Dit schitterend product zorgt bij mij voor een stralend gezicht dat zacht aanvoelt.Het dringt heel snel in en is erg verfrissend. Allen proberen dus!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik kreeg een staaltje van het Estée Lauder Fill and Shape serum in de lokale Parfumeriezaak. Op het einde van men eerste zwangerschap kreeg ik een vlekje onder men rechter oog. Werd biopsie gedaan en werd bevroren, maar het kwam terug. Zo wat de vorm van een hartje nu dat ik steeds zorgzaam weg camoufleer. Ik gebruik het staaltje nu al drie dagen en merk enig verschil. De huid is fris en zachter en het vlekje is duidelijk lichter geworden. Het maakt me zelfs benieuwd naar de andere verzorgingsproducten. Gebruikte eerder een net zo duur product dat ik in de apotheek kocht maar kende geen resultaat zoals dit product. Alvast een aanrader als je het mij vraagt en benieuwd wat het de komende dagen nog met men huid doet.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Super dat je je ervaring deelt! En ja, ik heb er ook alleen maar lovende woorden voor over. Hopelijk blijft het alleen maar in stijgende lijn gaan voor je!

      Verwijderen
  11. New Dimension Expert Liquid Tape gebruik ik nu geruime tijd. Maar zie geen verschil het gebruik ervan was mij ook verkeerd uitgelegd bij Ici Paris. Mij werd niet verteld dat het onder je serum moest maar dat doe ik nu wel alleen het moet op een gereinigde huid oké logisch maar ik gebruik voedende lotion geld dat dan ook? Ik gebruik het nu over de lotion en onder het serum voor de bovenlip en oog contouren het was bedoeld als bovenlip rimpeltjes verzorging maar is deze daar wel voor ben al met mijn derde tube bezig.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hallo Bella, zolang je huid gereinigd is, lijkt het mij in orde te zijn, ongeacht of je dat doet met een schuimende reiniger dan wel een lotion. Ik denk echter niet dat het echt gericht is op verzorging van de rimpeltjes aan de bovenlip. Het is eerder gericht op de zones rondom de ogen en de jukbeenderen en slapen. Ik denk dat de formule en textuur van de Expert Liquid Tape daar ook het best tot zijn recht komt omdat je daar de meer opwaartse beweging mee kan nabootsen voor het beste resultaat.

      Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig