19 september 2015

& Other Stories Beauty

& Other Stories Beauty

Het heeft even geduurd, maar laatst wandelde ik dan toch de Antwerpse & Other Stories in. Een zeer mooi pand met een ruim geëtaleerd assortiment waar ik met gemak een uur in kan rondwandelen. Het zijn eigenlijk allemaal kleine hoekjes met kledij en accessoires en ik was eerlijk gezegd een beetje overweldigd door het aanbod.

Ik ging toen naar huis met een mini Tangle Teezer - handig voor op reis! - en de & Other Stories Sirocco Sands Hand Cream - spoiler: ruikt héérlijk! - maar vandaag test ik twee van hun andere beautyproducten.

& Other Stories Beauty

& Other Stories Beauty

Elk product wordt apart gewrapt  - pretty! - en ergens vind ik het jammer dat je dat stukje papier er echt af moet halen. Dan ziet het er zo uit: strak en simpel voor de nagellak en ietsje luxueuzer en glanzend voor de lipgloss.

& Other Stories Nail Colour Abrasion Indigo

Deze Nail Colour heet Abrasion Indigo, een perfecte naam voor zijn kleur. Het potje is erg compact, wat ook betekent dat het kwastje eerder aan de korte kant is (ongeveer 1/3e korter dan bijvoorbeeld een Essie-kwastje). Dat maakte het lakken initieel voor mij iets moeilijker en minder precies, met wat gesmos op mijn nagelriemen tot gevolg, ondanks het feit dat de formule op zich best vlot lakt en egaal over de nagels glijdt. Met twee laagjes krijg je een hele mooie, volle kleur, die van zichzelf al goed glanst. Ik volg zelf graag op met een sneldrogende top coat, maar dat doe ik sowieso bij alle nagellak. De houdbaarheid is goed, het duurt ongeveer drie dagen voor de nagellak begint te chippen en dat is op mijn droge en schilferende nagels een goed gemiddelde.

& Other Stories Lipgloss Pavilion Coral

Koraalroze = L.O.V.E! Altijd fijn om mooie koraalroze lipproducten te ontdekken. & Other Stories heeft een lipgloss in Pavilion Coral, een gepigmenteerde gloss met de perfecte kleurmix tussen koraal en roze. Het blijft een echte gloss - geen lipstain of liquid lipstick maar een sticky en langhoudende gloss - maar hij dekt erg goed over mijn eigen lipkleur. Creamy, glanzend en ruikend naar vanille, I like!

Fijn weekend! Ik ben trouwens bezig aan de laatste Wedding Series-artikels. Uiteraard over onze trouwdag (mét foto's!) maar ik heb nog vlogmateriaal van in New York, dus ik voorzie enkele vlogjes en to do's in NYC. Stay tuned!

& Other Stories Nail Colour in Abrasion Indigo - 9 ml voor € 7,00
& Other Stories Lipgloss in Pavilion Coral - 6 ml voor € 9,00
Share:

5 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig