11 september 2015

The big NY haul!

NYC haul

Al jaren droom ik ervan: NYC, baby! En dan niet enkel om te shoppen - gemiddeld 18 km per dag wandelen, da's meer dan enkel shoppen. Ik heb er prachtige gebouwen, musea, kunst en buurten gezien - maar in the end blijft dit een beautyblog en zien we allemaal wel graag wat een ander zoal in huis haalt.

U vraagt, wij draaien. En - je bent gewaarschuwd - 't is een lange plaat. Maar ik vond het jammer om de video op te splitsen, uiteindelijk babbel ik even lang en nu moet je maar een keer de moeite doen om op de play-knop te drukken :D


Niet vermeld in de shoplog, maar minstens even noemenswaardig en daarom mee met mij naar huis mogen komen: Oreo Birthday Cake (oh dear... die koekjes zijn verslavend!), M&M's Peanut Butter (waarom hebben wij dit niet standaard in de supermarkt?!) en potten Justin's peanut en almond butter (Whole Foods, kom ook eens naar België, pretty please!). Niet mee wegens niet mogelijk: Shake Shack en Five Guys burgers and fries. Mán, ik mis die burgers. Alvast een fijn weekend!
Share:

11 opmerkingen

 1. 'Mijn vriend'? Dat wordt nog even wennen. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. I know!! Ik merkte het ook bij het editen, haha. Na 12 jaar is 'mijn vriend' een automatisme!

   Verwijderen
 2. Mooie goodies! Die mascara van L'Oréal is heel fijn, was heel lang ook mijn favoriet, tot ik merkte dat het eigenlijk een beetje brokkelde gedurende de dag. :( En die primer van Too Faced vind ik juist heerlijk fris ruiken! Zo zie je maar. :P CT duo staat ook nog op mijn wishlist, hoop het een keer in Londen te kunnen bemachtigen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Amai, een heel fortuin kwijt precies. Oh wat ben ik jaloers op die Charlotte tilbury en laura mercier oogschaduwpallet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaloers ! (but in a good way ;) ). NY staat zo hard op mijn wishlist !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Yay! Blij je shoplog hier al te zien :)

  Hopelijk vind ik Leaves als we volgende keer naar Rotterdam gaan. Ik heb er net zoals jij al zoveel over gelezen en nu ook jouw filmpje.. Zo curieus naar! :)

  Blij dat je de nagellakremover ook best oké vond! Was inderdaad voor de goedkoopste gegaan en best aangenaam verrast ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. za-lige aankopen! zitten veel dingen tussen die ik ook zou meenemen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ohh, zalige shoplog!! NY is zo fijn om te shoppen hé! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ooohh, zoveel mooie spullen!! Heel tof filmpje (ik heb in twee keer gekeken, omdat ik deze morgen door moest, haha, maar ik ben aan het einde geraakt), je ziet er ook mooi uit, je ooglook is prachtig! Ik ben zo fan van het Laura Mercier pallet en ook het poeder, zou ik toch graag willen bemachtigen. En die kaarsen van B&BW, zo mooi!!! Benieuwd naar de geur! Jammer wel van de verpakkingen van de handgels, vond die vorige toch leuker!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie spulletjes! Ik heb het Laura Mercier artist palette een tweetal jaar geleden gekocht (toen was het LE haha zo zie je maar) en de verpakking is anders, was namaak leder in een bruine kleur. Goed gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig