10 september 2015

Vlog: Dior Addict & Urban Decay

Dior Addict The New Lipstick

Eerst en vooral een suuuperdikke merci voor alle felicitaties en wensen - onze trouwdag was alles wat we ervan verwacht en gepland hadden en uiteraard was ook onze trip naar NYC een once in a lifetime experience. Het was geweldig om daar te zijn, maar ik ben ook blij om terug thuis te zijn en in mijn eigen bed te kunnen slapen. Ik heb in NYC stukjes gevlogd en die hoop ik snel online te hebben, samen met mijn giga beauty shoplog (ah, jaaaa....), maar vandaag was ik alweer onderweg voor twee nieuwigheden en daar heb ik alvast een mini vlogje en een fotoverslag van.

Dior Addict The New Lipstick

Dior Addict The New Lipstick

Dior Addict The New Lipstick

De Dior Addict lipsticks zijn je waarschijnlijk niet onbekend, maar dit is Dior Addict - the new lipstick. Hashtag Shine Don't Be Shy - want met een geïntegreerde gelkern die een topcoat op je lippen creëert. Glans, volume en houdbaarheid zijn daarbij de sleutelwoorden. Er zijn drie soorten finishes: Glow staat voor een subtieler, meer naturel effect; Flash is opvallend en vol kleur en Glitter gaat voor überglans met een maximaal aantal parelmoerpigmenten. In totaal kan je kiezen tussen 35 kleuren, waarvan er vier uitgelicht worden als de it-shades met bijpassende nagellakjes. Gezicht van de campagne is Jennifer Lawrence, zij draagt de Dior Addict Lipstick in Be Dior (helemaal links op de onderste foto).Daarna ging het richting Hard Rock Café - want de beautybloggers hadden honger, check mijn burger hier - om dan door te wandelen naar de ICI Paris XL op de Nieuwstraat. De paarse loper lag al uitgerold, want hoera, hoera, ... Urban Decay is in town! Tot nu toe kon je de producten enkel online kopen via de webshop van ICI Paris XL, maar nu kan je effectief in de winkel terecht. Voorlopig enkel in Brussel en vanaf oktober ook in Antwerpen op de Meir. En er was véél belangstelling, dus de winkel zat echt volgepropt. Ik ben niet superlang gebleven, net genoeg om de sfeer te kunnen opsnuiven en de counter kort te inspecteren, maar bij mijn volgende bezoekje aan Brussel weet ik waarheen :-) Voor de snelle shoppers heb ik op het event nog een tip opgevangen: de eerste 50 klanten krijgen donderdag het Naked Basics palet cadeau - wie in Brussel is én Urban Decay wil shoppen, weet wat te doen!
Share:

8 opmerkingen

 1. Mooie producten allemaal. Ben echt heel benieuwd naar je NYC shoplog! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke events! ;)
  UD was enorm druk, dus daar zijn wij echt maar eventjes binnen gesprongen. Ik denk dat ik vandaag nog eventjes terug ga, ik moet toch (wéér) vanavond in Brussel zijn. :)
  Het was fijn om u te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kijk al uit naar je NY shoplog ! En yay voor Urban Decay ! Ik ben er gisteren helaas niet geraakt maar ik zal in Antwerpen wel eens een kijkje gaan nemen in het najaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. It was great seeing you yesterday, Stamatia! Kinda wish EVERY DAY would be that exciting (or maybe not. A girl's gotta eat haha)!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke blog! De burgers waren zoo lekker! :-)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig