1 oktober 2015

L'Occitane Melting Honey

L'Occitane Melting Honey

En dan komt het moment dat je gebeden eindelijk aanhoord worden! Flashback naar bijna drie jaar geleden, toen L'Occitane een limited edition lijn had met honing. Alleen maar lof in beautyblogland, want die texturen en geur... heerlijk! Helaas limited edition, wat mij ertoe aanzette om back-ups te kopen van de handcrème en er meermaals over te zagen mijn gemis te uiten.

Et voilà, najaar 2015... L'Occitane Melting Honey! Geen exacte kopie van de vorige limited edition, trouwens, maar wel een mooie opvolger. Melting Honey versmelt voedende karitéboter uit Burkina Faso met honing uit de Provence, twee basic, aloude ingrediënten die veel goeds doen voor je lijf en die voor de meest heerlijke geur zorgen.

L'Occitane Melting Honey

De Melting Honey Exfoliating Sugars zit in een robuuste, plastieken pot - geen tube, want dit is een scrub met een vrij stevige textuur die je er echt uit moet scheppen. Er zit 5% karitéboter in, samen met honing, suiker en fijngemalen walnootschalen. Je hebt er niet veel van nodig, want de scrub zit barstensvol fijne scrubdeeltjes, en die zijn, hoe fijn ook, erg efficiënt.

In het metalen tinnetje zit een dosis van de Melting Honey Ultra Soft Cream, wat ik niet anders kan beschrijven dan als een soort van zachte, smeltende fondant voor je lijf. Een crème met 10% karitéboter en zo zacht, dat het een waar genot is om aan te brengen. Weer een zuinig product - ik vind dat de honinggeur hier het meest naar voren komt en het langst op de huid blijft hangen.

Uiteraard kan de iconische Melting Honey Hand Cream niet ontbreken. Standaard zit deze in een compacte tube van 30 ml, wat zéér handig is om in zelfs de kleinste handtas weg te moffelen. Er zit dit keer 25% karitéboter in en de crème heeft een whipped structuur, zeg maar een beetje dikker, rijker en opgeklopt. Zá-lig om te gebruiken en een perfecte compagnon voor de komende koudere dagen.

Toch een kleine waarschuwing: deze lijn is limited edition - als je net als mij jarenlang gesnakt hebt naar een rerun van de honingproducten, weet je wat te doen... Snel! Op dit ogenblik is de lijn in avant-première te koop op de webshop, daarna ook in de L'Occitane winkels.

L'Occitane Melting Honey - verkrijgbaar bij L'Occitane vanaf oktober 2015
Exfoliating Sugars - € 21,00 voor 175 g
Ultra Soft Cream - € 19,00 voor 100 ml
Hand Cream - € 7,50 voor 30 ml
Lip Balm - € 7,50 voor 12 ml
Shower Gel - € 14,50 voor 250 ml
Share:

4 opmerkingen

 1. Ik ben zo benieuwd naar deze geur! Kan niet wachten om er zelf aan te snuffelen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben erg benieuwd naar de structuur van die scrub zeg... stevig lijkt me heerlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb eigenlijk nog nooit iets getest van dit merk, maar je maakt me zeer benieuwd om het toch eens te proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben benieuwd naar de geur! Die handcrème lijkt me weer zalig! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig