2 januari 2016

New in: Charlotte Tilbury lipsticks!

Charlotte Tilbury lipsticks

Onder het genot van een glaasje bubbels en Nutella-kerstboom deed ik enkele dagen geleden mijn verjaardagscadeautje open. Mijn lieve vriendinnen hebben hun best gedaan - dit is import recht uit Londen! Ik kreeg twee heerlijke producten van Soap & Glory - de Pulp Friction Foamy Fruity Body Scrub zag je hier al eerder voorbijkomen, dit is intussen mijn derde tube, good stuff!! En ik waag mij voor de eerste maal aan de Orangeasm Body Butter. Ik laat je weten hoe hij bevalt!

Maar vandaag draait het all about Charlotte Tilbury, baby! Ik ben dol op haar make-uplijn, al van in het begin. De mooie verpakkingen hebben daar zeker iets mee te maken, maar het is de kwaliteit van de producten die het telkenmale blijft waarmaken. Ik kocht eerder al het Uptown Girl oogschaduwpalet en de blush in Love Glow (foto's en look vind je in deze blogpost) en vanuit NYC kwam ook het Filmstar Bronze & Glow palet mee naar huis (shoplog!). Van haar lipproducten had ik al veel goeds gehoord en die stonden dan ook hoog op mijn verlanglijstje!

Charlotte Tilbury lipsticks

Charlotte Tilbury Matte Revolution Amazing Grace

Matte lips done right - ziehier Charlotte Tilbury Matte Revolution in Amazing Grace. De gouden verpakking doet ietwat klassieker aan, maar mét superchique uitstraling. De kleur, Amazing Grace, is heel draagbaar en elegant - zoals Charlottes inspiratiebron Grace Kelly, naar wie de kleur ook genoemd werd.

Matte Revolution lipsticks voelen supercomfortabel en licht aan voor een matte lipstick. Charlotte Tilbury is erin geslaagd om een matte finish te bevatten in een hydraterende formule, die gewoon over de lippen glijdt en daarna goed blijft zitten. Hoewel het een matte finish is, ziet het resultaat er niet droog of plat uit en kruipt het niet in de lijntjes. Een gezond soort mat, en dat kan ik alleen maar toejuichen. De lipstickvorm is vrij speciaal, maar de vierkante tip werkt verrassend goed. Volgens Charlotte Tilbury bootst de lipstick met deze vorm een lippenkwastje na en kan je daarom heel precies manoeuvreren. Tested and approved!

Penelope Pink - Bitch Perfect - So Marilyn - Amazing Grace

Charlotte Tilbury Mini Lipstick Charms

Charlotte Tilbury Mini Lipstick Charms

De schattige Mini Lipstick Charms zijn het trio van de best verkopende K.I.S.S.I.N.G. lipsticks: Penelope Pink, Bitch Perfect en So Marilyn.

Penelope Pink is een heel draagbare nude zonder lijkgevaar; Bitch Perfect is net wat rozer en is zo'n beetje de perfecte-past-bij-alles kleur; So Marilyn is een iconisch dieprood. De mini's zitten in een schattig doosje verpakt met sterretjes en lintjes - je kan ze gewoon in de kerstboom hangen! Of in de handtas steken, want qua formaat spreken we hier over de perfecte handtasmetgezel, zelfs voor in de kleinste clutch.

Mini in formaat, maar groots in resultaat - deze mini's moeten qua kwaliteit absoluut niet onderdoen voor hun fullsize zusjes. De formule is meer creamy en rijker dan de Matte Revolution lipstick, maar ook de K.I.S.S.I.N.G. lipsticks hechten goed aan de lippen en lopen niet uit, zelfs zonder lippotlood. De houdbaarheid is prima, iets minder langhoudend dan de matte lipsticks, maar zeker niet slecht.

Jammer genoeg kan je de make-up van Charlotte Tilbury niet in België kopen, maar je vindt haar producten wel op haar eigen webshop of op de Selfridges webshop. Vanuit het VK hoef je je geen zorgen te maken om douanekosten, dus da's wel mooi meegenomen. Ze opende onlangs trouwens een eigen shop in Covent Garden - die staat op mijn to visit lijstje voor mijn volgende Londen-trip!

Charlotte Tilbury Matte Revolution lipstick in Amazing Grace - 3,5 g voor € 30,00
Charlotte Tilbury K.I.S.S.I.N.G. Mini Lipstick Charm trio in Penelope Pink - Bitch Perfect - So Marilyn - 3 x 1 g voor € 40,00
Share:

29 opmerkingen

 1. Ik heb Amazing Grace ook: echt een prachtige lipstick. Glastonberry staat ook nog op het lijstje hier en zeker ook een bezoekje aan haar shop! Ook de Blush die ik ervan heb is zalig, echt een topmerk! Mss de skin care ook eens checken...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oooh ja, de skincare! Die ziet er ook goed uit, maar de prijzen zijn niet min, dus daar durf ik mij niet direct aan wagen.

   Verwijderen
 2. Wat zijn ze mooi! Ik zet ze ook op mijn Londen lijstje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Amazing Grace ziet er super mooi uit! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kleuren! Deze lipsticks staan ook hoog op mijn wishlist. CT kun je trouwens ook online kopen, bijv via Beautylish.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Amazing Grace is echt prachtig ! Bij mijn volgende bezoek aan Londen ga ik dit merk toch eens wat beter bekijken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker doen! Er is een mooie counter in Selfridges, maar de eigen winkel staat hoog op mijn lijstje!

   Verwijderen
 6. Wauw, wat een prachtige make-upproducten zijn deze lipsticks toch

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige verpakkingen! Ook de inhoud klinkt heel goed, ik vind vooral Amazing Grace super mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zulke prachtige lipsticks en mooie kleuren!
  Schitterende foto's.

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Waauw, wat een mooi setje, de kleuren zijn ook prachtige! Mooie foto's heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben gek op de make-up van Charlotte Tilbury. Een lipstick heb ik nog niet maar die staan op mijn wishlist als ik nog eens naar Londen ga.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het zijn aanraders! Maar dat is zowat haar volledige lijn, denk ik. Ook fan!

   Verwijderen
 11. Dit zijn mooie producten! Wat een super vriendinnen heb je dat ze zo'n leuk cadeautje gegeven hebben ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 12. I will buy them only for the package. :) Not really, they are also pretty colors.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. I get you - the packaging does make my heart skip a beat :-)

   Verwijderen
 13. Wauw wat ben je verwend! Die verpakking is alleen al ge-wel-dig en dan heb ik het nog niet eens over de lipsticks gehad. Super

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Amai ja, ik besef dat maar al te goed! Ben ook helemaal verliefd op de hele verpakking <3

   Verwijderen
 14. Ohhhh wauw, Penelope Pink ziet er fantastisch uit!

  Ik was de liner in Pillow Talk gaan testen aan hun counter en niet impressed na al die hype (what's wrong with me?!), maar ik moet duidelijk eens de lippies testen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, Pillow Talk is anders wel een van dé bekende namen :D Ik heb hem zelf nog nooit getest, dus ik zou het niet weten. De lippies zijn wel keihard goedgekeurd!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig