4 januari 2016

What's in my trash: december 2015


Ik heb een schitterend jaar gehad - ook in de laatste maand van 2015 vertaalt dat zich voluit in een stapel opgemaakte producten. You know the drill - als er al een artikel van online staat, kan je doorklikken!


Oral-B 3D White Brilliance tandpasta
Barbara Hofmann kwastenspray
Clinique All About Eyes oogcrème
Bobbi Brown Hydrating Face Tonic
MAC Prep+Prime Transparent Finishing Powder Pressed
MAC Eyebrows in Fling
Bumble & Bumble BB Thickening Conditioner
Redkan Blonde Idol shampoo
Nivea Repair & Targeted Care shampoo en conditioner
LPG J14 Minceur Express Slimming Concentrate
Share:

7 opmerkingen

 1. Soms heb je zo van die maanden eh, dat je plots ineens heel veel tegelijk opmaakt. Die Bobbi Brown toner klinkt interessant, ben ook klaar voor eens een andere, dus misschien probeer ik deze wel. Die Chanel foundation klinkt ook super, daar ga ik eens een staaltje van vragen denk ik. Ik hou wel van lichte vloeibare formules. Jammer dat die shots echt niks deden, boooo.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad, soms gaat het snel! En soms dan weer wat trager, haha. Ik merk dat het bij mij wel belangrijk is om heel consequent te zijn, ik ga anders nogal snel over naar andere producten en dan lukt het niet om ze op te maken.

   Verwijderen
 2. Dat is weer een hele waslijst aan producten. Het valt mij ook op dat je regelmatig make up productjes er tussen zitten hebt. Daar slaag ik bijna nooit in :-) behalve mascara.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Make-up opmaken, is hard werken ;-)
   Meestal is een product dan al wel goed gebruikt en dan neem ik mij voor om vooral dat poeder of die specifieke foundation te gebruiken. Vind het zonde om producten slecht te laten worden, zeker als ik het goede producten vind die ik wil houden, dus dan maar opgebruiken. Daar dienen ze ook voor hè :-)

   Verwijderen
 3. Er gaat toch meer doorheen dan je denkt! Maar wel hele fijne producten!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig