31 december 2015

Life behind the blog: december 2015


Het is weer de laatste Life behind the blog van het jaar! Vandaag vier ik mijn verjaardag en komen mijn ouders en broer eten. Maar om het jaar in schoonheid af te sluiten, wil ik nog enkele leuke foto's met jullie delen - zijn mijn verjaardagsroosjes niet prachtig? I love them!


Soms ben ik jaloers op Tigra. Ik bedoel, kijk maar hoe zij erbij ligt, zalig! We hebben een avondje samen TV gekeken met een warm dekentje erbij, ze vond het overduidelijk heel erg ontspannend.We zaten weer eens bij Le Pain Quotidien. De huidige suggesties bevallen enorm, dus ik nam - weer maar eens, oeps - de geitenkaassalade met kikkererwten en chutney. Lekker! Aan de kassa kwam ik deze cutie tegen :DDe Hay winkel in Hasselt is al een tijdje open, maar het was de eerste keer dat ik er binnen liep. Deze kapstokken voor aan de muur vond ik erg leuk!


Tegenover Hay is er een Ikea pop-up. Begin 2016 opent de Ikea in Hasselt en in afwachting daarvan openen ze op verschillende tijdstippen drie soorten pop-up stores in het centrum van de stad. Leuk gedaan en een manier om de komst van Ikea onder de aandacht te houden. 


De levering van Samen Een Koe! We kopen ons vlees via deze website en dat wordt dan netjes tot aan de deur geleverd. Ik ben wel voorstander van zo'n aankopen; het is redelijk wat vlees in een keer, maar het is wel vers en rechtstreeks van bij de boer, en we zijn er tot nu toe heel tevreden van.


Het nieuwe bed is er nog niet, maar we hebben intussen wel al nieuwe nachttafeltjes. We kochten twee lage en hoge exemplaren van Zuiver, een Nederlands merk, met een marmeren tafelblad en houten poten. Je moet ze wel nog zelf in elkaar steken, maar dat was amper vijf minuten werk. Tigra ging meteen op inspectie! Tip: het loont wel om even rond te kijken en de prijzen te vergelijken, want bij sommige winkels waren ze wat duurder geprijsd dan elders. Uiteindelijk kocht ik ze via Bol.com, waar ze op dat moment in promotie waren.


De laatste weken heb ik alle zes de Star Wars films gezien, om mee te zijn voor de nieuwe The Force Awakens. De film heeft zo zijn voor- en tegenstanders, maar ik - als stiekeme nerd - vond hem dik oké. Natuurlijk is er veel commerce mee gemoeid, maar ik denk dat je daar moeilijk onderuit kunt bij dergelijke grote producties, dus ik trek me daar niet te veel van aan. De film was entertainend en dat was exact wat ik nodig had op een zaterdagavond!


Kerstavond! Het was mijn laatste werkdag voor het verlof, dus ik was blij dat ik die avond niet hoefde te koken. De hubby en ik gingen voor een gemakkelijke kaasschotel - en ik eet supergraag kaas, dus je kan me hier altijd blij mee maken.


Mijn kerstoutfit was vrij zomers, het kon ook gewoon! Ik ging wel voor rode nagels (Dior Star) voor dat beetje kerstsfeer. We werden bij mijn ouders verwacht, waar mijn moeder instond voor het feestmaal. Lekker en zoals gewoonlijk weer veel te veel, maar ach... het is Kerstmis voor iets, zeker?


De dag erop ging het richting zee, waar we opnieuw Kerstmis vierden met de schoonfamilie. Mijn eigen familie doet eigenlijk nooit aan kerstcadeautjes, maar bij de schoonfamilie gingen we dit jaar voor een Secret Santa. Ik kreeg deze prachtige geurkaars van Diptyque, Liquidambar. Het is een van de holiday limited editions van dit jaar en ruikt héérlijk! Het is mijn enige kerstcadeautje dus ik kan er geen "what I got for Christmas"-video van maken, maar bij deze zijn jullie helemaal mee ;-)


Zo leuk, deze Best Nine op Instagram! Jullie houden overduidelijk van make-up, haha!


En Tigra ging weer eens liggen voor een pose. Het zonnetje was overduidelijk zalig :-)


Mijn verjaardagscadeautjes! Maandag ging het richting Nederland, we dachten er een gezellig dagje bij Roermond Outlet van te maken. Alleen dacht half Nederland, België en Duitsland hetzelfde en was het er gigantisch druk. We hebben een uur staan aanschuiven om een parkeerplaatsje te vinden, en tegen die tijd wilde ik alleen maar een toilet vinden omdat ik het niet meer kon houden, haha - ouderdomskwaaltjes, kuch. Maar goed, na het toiletbezoekje was ik er helemaal klaar voor!
De pumps kreeg ik van mijn man - ik ben nogal een Prada en Miu Miu fan en de Prada-winkel in Roermond Outlet is dan ook een verplichte stop. Deze nude pumps waren dan ook nog eens in de sale, mijn dag kon niet meer stuk! Ze zijn met hun 11,5 cm best hoog, maar ze zijn zo mooi! En voor die hoogte lopen ze eigenlijk nog opmerkelijk comfortabel. De twee andere items zijn een cadeautje from me to me - dat moet kunnen, toch? ;-)


Gisterenavond werden de vrienden thuis verwacht. Ik zag begin deze maand de Nutella-kerstboom voorbijkomen en wist dat ik dit voor mijn verjaardag wilde maken. Het was zó lekker!


En ik ben echt wel verwend, ze kennen me goed! Mijn cadeautjes komen recht uit Londen, en ik ben over the moon happy met mijn Charlotte Tilbury en Soap & Glory goodies!


Al mochten de verjaardagskaartjes er ook zijn - moehaha! Een leven zonder WiFi - da's dan met 4G, toch? ;-)

Ik wens jullie allemaal een fijn, gezellig en feestelijk eindejaar toe - bedankt voor de vele bezoekjes in 2015, hopelijk kunnen we er in 2016 een even succesvol vervolg aan breien. Tot dan!
Share:

12 opmerkingen

 1. Nutella kerstboom, hmmm ziet er wel lekker uit haha! Ik wens jou ook een hele fijne jaarwisseling en een top 2016

  BeantwoordenVerwijderen
 2. een super leuk marmeren tafeltje zeg! en je hebt er een nieuwe volger bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De Prada-pumps zijn echt zalig!! Ook helemaal verliefd op die tafeltjes, goeie smaak ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wishing you a Magnificent Happy BirthDhA & a Happy, Healthy, Wealthy & Wise New Year.
  Much Love, J & G

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thank you, Giorgia! Hope you have a wonderful year as well, with all the best and greatest! I hope our Christmas card made it all the way to you!

   Verwijderen
 5. Nogmaals een fijne verjaardag en prettige jaarwisseling gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Merci, Foxy! Voor jou uiteraard hetzelfde, veel succes en geluk in het nieuwe jaar!

   Verwijderen
 6. Hééérlijke cadeautjes! Charlotte Tilbury, Diptyque en dan nog de mooie Mulberry voor jezelf. Ik willll, haha!

  Enne, gelukkig nieuwjaar!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig