8 januari 2016

UD | Gwen Stefani

Urban Decay Gwen Stefani

Ook zo genoten van de samenwerking tussen Urban Decay en Gwen Stefani? Dan mag je nu in je handjes beginnen wrijven!

Het UD | Gwen Stefani Eyeshadow Palette was namelijk slechts het begin! Ik baal nog altijd als een stekker dat ik achter het net viste - het palet stond op mijn kerstwishlist, dus de kans bestond dat ik het als kerstcadeau zou krijgen. Maar ik ontving de heerlijke Diptyque Liquidambar geurkaars - ook een limited edition, dus ik mag niet klagen, want het is echt een heerlijk luxueuze kaars waar ik uren en uren plezier aan ga beleven. Toen ik daarna zelf het UD | Gwen Stefani palet wilde kopen, bleek het uitverkocht. Ik zal het maar als een teken van hogerhand zien, it was just not meant to be!

Maar niet getreurd, er komt meer moois aan! Vanaf februari (de week van 15 februari, volgens het Twitter-account van ICI Paris XL) is het weer hollen naar ICI Paris XL voor het Blush Palette (€ 45,00) - al lijkt het mij meer een compleet palet te zijn met verchillende tinten blush, een matte bronzer en een glanzende blush die als highlighter kan doorgaan. Een paletje voor de typische Gwen glow!

Gwen Stefani loves her red lip - en dus moesten er ook enkele lippotloden en lipsticks in haar eigen collectie zitten. Van de zes kleuren zijn er vier tinten rood, maar voor mij wordt het (hoe voorspelbaar, haha) toch de nude lipstick in Ex-Girlfriend (€ 24,70) en de bijpassende 24/7 Glide-On Lip Pencil (€ 20,40).

Het kleine doosje uit de collectie is de Brow Box in Bathwater Blonde (€ 36,40), speciaal voor donkerblond en lichtblond haar. Onderin zit er nog een minisetje met een pincet en twee make-upkwastjes.

Ik post niet vaak zulke nieuwtjes op de blog, maar voor Gwen maak ik graag een uitzondering. Je zou het misschien niet zeggen, maar als tiener hield ik wel van punkrock en ska punk - en een band met een frontvrouw die van make-up hield, dat was helemaal top! Dat Gwen Stefani nu samenwerkt met Urban Decay - mijn nummer één oogschaduwmerk! - in wat ze zelf benoemen als The Ultimate Beauty Collaboration, vind ik absoluut te pruimen. Wat vinden jullie van de collectie?
Share:

21 opmerkingen

 1. Het blush palet staat ook heel hoog op mijn lijstje. Bij het oogschaduw palet zaten samples van de lipsticks en daarvan moet ik er nog enkele proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, die samples had ik al zien passeren! Wel een fijne toets, kan je al kijken welke je het mooist vindt ;-)

   Verwijderen
 2. Echt eh, je zou bijna vergeten dat er nog andere producten in de collectie zitten, haha :-) Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waw, het blush palet ziet er opnieuw geweldig uit! Mooi, mooi mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Supermooi gedaan! Als je al het oogschaduwpalet hebt, is dit een fijn setje :-)

   Verwijderen
 4. Dat blushpalette ziet er prachtig uit hé! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de blushes heel mooi, alle kleuren staan volgens mij prachtig bij blondines :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, de kleuren zijn ook echt afgestemd op Gwen Stefani, dus dat zit zeker goed!

   Verwijderen
 6. Het blushpalette ziet er zo mooi uit en heb al een mooie lipstick gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige palette met mooie kleuren blush!
  Wat een pech dat je net achter het net had gevist en dat de eerste palette uitverkocht was.

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, 't was gewoon pech, maar goed... ik overleef dat wel :D

   Verwijderen
 8. Prachtige collectie! Ik wil ook heel erg graag het blushpalette. De eerste swatches die ik heb gezien zagen er in ieder geval al veelbelovend uit. De nude lipstick wou ik ook maar het blijkt een sheer lipstick te zijn en ik hou meer van een dekkende lipstick. Het oogschaduwpalette is trouwens wel nog op voorraad op de webshop van de Franse Sephora!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ook net swatches gezien, ziet er mooi uit! Van de lipsticks heb ik nog geen swatches gezien, die ga ik zo even zoeken. Ik heb ook nog een tip gehad dat het oogschaduwpalet nog in de winkel in Antwerpen zou liggen. Dat is misschien nog een idee!

   Verwijderen
 9. Het UD | Gwen Stefani eyeshadow palette is nog verkrijgbaar bij Sephora fr :) De verzendingskosten zijn wel een beetje aan de hoge kant :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor de tip! Ik had inderdaad al zoiets vernomen, vind het altijd zonde van de verzendkosten daar. Maar naar het schijnt leveren ze wel heel snel.

   Verwijderen
  2. Het is inderdaad jammer van de verzendkosten :( Maar de levering is inderdaad heel snel.

   Verwijderen
 10. Het eyeshadow palette wil ik ook nog zó graag! Hij is prachtig hé? Dat blush palette is ook wel een beauty zeg.. En die lipsticks, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is een van de samenwerkingen/collecties die ik eigenlijk zo goed als volledig zou willen. Alles is zo mooi!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig