2 februari 2016

Dior Spring 2016: Glowing Gardens

Dior Glowing Gardens

Niets schreeuwt er meer lente dan een bloeiende tuin - Dior creëerde een lentecollectie in bloei, geïnspireerd door de Dior Garden, een tuin aan een rotsachtige kust, uitkijkend over de zee, waar de lente synoniem staat voor bloeiende rozen, irissen en orchideeën. Dior Glowing Gardens is een lentecollectie die speelt met diezelfde heldere kleuren blauw, roze en groen, badend in een heldere glow.


En de collectie is weer een en al pracht en praal De poederproducten, zijnde de oogschaduwquints, highlighter en blush zijn erg mooi gestileerd. Ook de mood foto's van Dior zijn erg mooi, ik deel er daarom graag enkele in deze blogpost! In het poeder zie je de bloemen terugkomen en het is bijna zonde om de producten te gebruiken - bijna, want ik zou het pas zonde vinden om deze schatjes aan de kant te laten liggen. Gewoon gebruiken, dus, daar dient make-up voor!

Dior Glowing Gardens

Maar beginnen doe ik met een van de verborgen parels van deze collectie, de Diorshow Colour & Contour in 157 Iris. Ik snap het wel, je staat in de winkel en je wordt verblind door de schoonheid van de poederproducten - je kijkt dan snel over het Colour & Contour duo heen. Nochtans is het een one-stop-shop: waterproof, iriserend, een tien op tien voor gebruiksgemak en houdbaarheid, oogschaduw aan de ene kant en eyeliner aan de andere kant.

Dior Glowing Gardens
Colour & Contour in 157 Iris - Dior Addict Lip Glow in Lilac - Diorskin Nude Air in 002 Glowing Nude

Dior Glowing Gardens

Dior Glowing Gardens

Iris combineert een paarse, taupe oogschaduwstick met een dieppaarse eyelinerpunt - erg mooi! De oogschaduwstick heeft een houdbaarheid om u tegen te zeggen en blijft de hele dag perfect zitten. Van zodra je het op je oogleden doet, heb je nog even de tijd om de randjes uit te blenden - een MAC 217 werkt daar perfect voor. Eens opgedroogd, bougeert het gewoonweg niet meer - ik ben zeer onder de indruk! De eyelinerpunt is wat dieper van kleur en daarmee heb ik mijn eyeliner uitgetekend voor ik er met zwarte vloeibare eyeliner over ging en bracht dezelfde kleur aan onderaan mijn ogen én op de waterlijn. Zoals het een goede waterproof eyeliner betaamt, hield ook deze kant van de Diorshow Colour & Contour zich staande als een huis. Enig nadeel: het is waterproof, dus met een gewone oogmake-upremover haal je dit er niet af - enkel het grove geschut is hiertegen bestand! De Colour & Contour sticks zijn limited edition, maar ik zou het super vinden om ze in het vaste assortiment terug te zien.

Eveneens wat understated, de zachte Dior Addict Lip Glow in 005 Lilac - een nieuwe kleur voor deze Backstage Pro topper. Het principe blijft: deze verzorgende balsem reageert met de chemie van je lippen en creëert dus je eigen custom made kleurtje. De 'standaard' Lip Glow is net wat roziger, voor de lentecollectie kreeg Lip Glow een lila seringenkleur. Hoe Lilac op mijn lippen transformeert, zie je op de foto, maar het kan dus zijn dat 'ie bij jou wat lichter of donkerder uitpakt.

Dior Glowing Gardens

Dior Vernis 650 Pivoine

Dior weet mij ook steeds in te pakken met hun geweldig goede Dior Vernis - de kwaliteit is top! Dior lakjes blijven heel lang goed van textuur, de nagellak hecht goed op mijn nagels en houdt dus enkele dagen, zeker met een goede base en top coat en het borsteltje maakt het lakken ongelooflijk gemakkelijk. Dior Vernis 650 Pivoine was direct een schot in de roos: het is het type kleur dat Dior graag gebruikt en ik telkenmale opnieuw in huis haal. Dat felroze, soms met een hintje fuchsia, soms met een hintje koraal of rood, spat altijd van mijn nagels en ik word er gewoon happy van. Pivoine is een rozerood met hele fijne shimmers. Bij deze moet je wel echt een goede base coat gebruiken, want anders hij staint je nagels, zo heb ik mogen ondervinden.

Dior Vernis 301 Bleuette

Een heel ander kleurtje is Dior Vernis 301 Bleuette - geen gewoon blauw, maar aqua, hemelsblauw. Bleuette heeft een heldere cream finish waarvan ik wel drie laagjes nodig heb om de dekking te krijgen waar ik naar zoek.

Dior Glowing Gardens

Pièce de résistance: Diorskin Nude Air Glowing Gardens in 002 Glowing Nude - een licht gouden, nude neutrale highlighter. Niet te geel of te warm, daarom werkt 'ie ook perfect voor mij. De zilverkleurige metalen verpakking valt op in mijn collectie - je krijgt er trouwens ook een mini kabuki bij. Hij is wat intenser dan de highlighter uit de kerstcollectie maar het poeder is superfijn gemalen en smelt samen met je huid. Je krijgt een hele mooie oplichtende glans op je jukbeenderen die het licht echt aantrekt. Langzaamaan begint mij bij de letter E al te vervagen, ik kan niet stoppen met hem te gebruiken en ik bouw hem tegenwoordig ook iets meer op. Hoera voor lenteglow!

Dior Glowing Gardens - sedert 26 januar 2016 in de parfumerie
Diorshow Colour & Contour in 157 Iris - € 36,24
Dior Addict Lip Glow in 005 Lila - € 38,43
Dior Vernis in 301 Bleuette / 650 Pivoine - € 27,45
Diorskin Nude Air Glowing Gardens 002 Glowing Nude - € 60,27
Share:

18 opmerkingen

 1. Mooie collectie. Die highlighter is zo mooi. Pivoine is ook wel een kleurtje dat ik vaak zou dragen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben al een flinke deuk in de highlighter aan het maken :D

   Verwijderen
 2. De highlighter, daar heb ik mijn oog op laten vallen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De highlighter en het roze nagellakje zou ik ook voortdurend dragen, zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige collectie is het toch hé. Ik wil de highlighter en de lip glow :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oehhh...ik wil de highlighter, die is zo mooi ❤️
  X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Iedere keer ik denk: oké, nu heb ik genoeg highlighters, kan er toch nog eentje meer bij, haha!

   Verwijderen
 6. Wauw wauw wauw, die highlighter. Alleen maar oog voor die highlighter. Ik wil hem!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De highlighter, daar zijn gewoon geen woorden voor!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig