1 februari 2016

Life behind the blog: januari 2016


Whaaat! Het is al februari! Niet dat ik dat erg vind, want deze week staat er thuis vanalles te gebeuren - niets bloggerelateerd, maar ik vertel er in deze blogpost nog iets meer over.De eerste werkdag van het jaar mocht ik direct terug aan de feestdis voor ons personeelsfeest. Het menu zag er veelbelovend uit, maar kon de hoge verwachtingen niet waarmaken. Het eten was niet slecht, daar niet van. We waren een van de laatste tafels die mochten aanschuiven, dus het buffet zag er tegen die tijd een beetje geplunderd uit. Links de gezonde keuze met groentjes, rechts het cheat meal stoofvlees met frietjes en een kwak mayonaise ;-)Het was best druk op het werk, dus ik heb zeer veel events overgeslagen, maar toen Rituals me uitnodigde om op een zaterdag deel te nemen aan een raw food workshop, kon ik geen nee zeggen! In een mooie loft toonde Raw Food Chef Julie haar kunsten en mochten wij vooral proeven ;-) De groene smoothie bevatte heel wat bladgroentes, maar werd op smaak gebracht met fruit en dat was erg lekker. Supergemakkelijk om te maken en afgewerkt met enkele goji-besjes. Het hoofdgerecht was een pizza - de bodem had Julie al vooraf gemaakt in de droogoven en wij mochten hem bekleden met toppings. De 'kaassaus' werd gemaakt met cashewnoten en belegd met een tomatensaus, gedroogde courgette, tomaatjes en champignons en afgewerkt met rucola. Zéér lekker en érg vullend!


Rituals organiseerde het event ter ere van hun Ayurveda-lijn. Geen nieuwe producten, maar het was de ideale gelegenheid om - met het nieuwe jaar indachtig - een nieuwe start te nemen, goed voor jezelf te zorgen, zowel vanbinnen (vandaar de kookworkshop!) als vanbuiten. Ik moet zeggen dat ik zelf  nog maar heel weinig van de Ayuruveda-lijn had geprobeerd - ik ben nogal honkvast als het op Rituals aankomt en heb zo mijn ultieme favorieten, zoals de Ginkgo's Secret handcrème en Miracle handscrub, Magic Touch body crème en Zensation doucheschuim. Maar amai, ik heb wat gemist, want de Ayurveda-producten ruiken eveneens heerlijk! Iets om in de toekomst uit te testen... Ik was ook gecharmeerd door de prachtige boeketten!
Het tweede event van de maand bracht mij naar Brussel. De rit erheen was pure perfectie: een uurtje op de baan zonder file, vlotjes kunnen rijden in de stad en parking gevonden op tien meter van de deur! Garnier stelde er een aantal van de nieuwe producten voor. De Hydra Bomb skincare ligt nu al in de winkel, op de rest is het nog even wachten. Vooral de Garnier Micellar Cleansing Water in Oil kon op heel wat bijval rekenen! Ik draag regelmatig een full face make-up en dan is micellair water niet altijd opgewassen tegen mijn oogschaduw, eyeliner en mascara. Dit micellair water is bi-phase en neemt waterproof make-up af alsof het niets is. Ik ben zeer benieuwd!
Voor we de producten konden betasten en uittesten, kregen we nog enkele gezonde drankjes en hapjes voorgeschoteld. Ik kwam recht van mijn werk, dus dat was zeker welkom! Het water was op smaak gebracht met munt, granaatappel en frambozen, links zien jullie geitenkaasbolletjes met een laagje nootjes en spicy crackers en de toastjes op de tweede foto waren belegd met tartaar van scampi.


After hours blogging - het valt na mijn werk niet mee met het licht, maar ik haalde mijn daglichtlamp boven en dat helpt echt wel. Dit zijn enkele producten die op de foto gingen, de review van MAC x Ellie Goulding heb je intussen al kunnen lezen, de rest komt binnenkort online!


Lang geleden dat we nog eens sushi bestelden! Dit is de Best Special Rolls for 2, besteld bij Oishii in Hasselt. Nog altijd de lekkerste!


Evenveel berichten als volgers, en dat twee dagen na elkaar, een prestatie, haha! Ik vond het grappig genoeg om er een een screenshot van te nemen. Je kan mij op Instagram vinden onder de naam beautylovesbe.


Hi-la-risch! Ik zag deze foto voorbijkomen op Facebook, geloof ik, en ik moest hem gewoon bewaren. Geen idee van wie hij oorspronkelijk komt, maar ik vind hem de max!


En toen vond ik deze chocolade in mijn bureau, ruim een maand ná Sinterklaas. Ik had het bord op mijn ladeblok gelegd, onder mijn bureau, om me ervan te weerhouden alles in een keer op te eten. Blijkbaar stond het goed genoeg verstopt, want ik was het helemaal vergeten. Deze maand keek ik ineens onder mijn bureau en vond ik, tot groot jolijt, een bordje chocolade terug. Van een verrassing gesproken!


Er staan deze week spannende dingen te gebeuren: onze dressing komt eraan! Tot nu toe plaatsten we onze kleren aan metalen Ikea-rekken en in een oude bureelkast. Ook in het bureau hadden we tijdelijk Ikea-kasten geplaatst. Die hebben we dit weekend gedemonteerd en ze kregen intussen een nieuwe thuis. Al, maar dan ook echt ál onze kleren, handdoeken en documenten liggen momenteel in onze slaapkamer, zodat er zonder problemen kan gewerkt worden in de andere ruimtes. Het is even een grote rommel en ik weet amper waar mijn broeken liggen, maar ik kijk er keihard naar uit om onze dressing in te delen! Nog even volhouden... :-)


Mijn make-up heb ik intussen ook uit de Malm make-uptafel gehaald. De Malm werd verkocht en ik krijg een grotere tafel in de plaats, waar er ook ruimte zal zijn voor de haardroger en stijltang. Het ideale moment om nog eens een grote schoonmaak te doen en enkel die producten over te houden die ik ook echt gebruik en die nog niet vervallen waren. Een opruimsessie later, was dit wat er van overbleef. Nog altijd méér dan genoeg, ik weet het :-)


Some Greek food on Sunday! In het begin van het jaar (en aangezien het nog januari was, mogen we dat nog meetellen als het begin van het jaar) organiseert de Griekse dansgroep de vasilopita - je kan het vergelijken met de driekoningentaart. Er wordt een munt verstopt in de pita (dat kan echte Griekse pita zijn, maar in dit geval is het steeds een cake) en degene die het in zijn stuk vindt, is de gelukkige. En omdat Grieken niet genoeg gegeten hebben met cake, gaat er een maaltijd aan vooraf, haha! Gyros, witte koolsla, tzaziki en dikke frietjes, yum!

Ik hoop dat het nieuwe jaar bij jullie goed werd ingezet, op naar februari!
Share:

17 opmerkingen

 1. Wat een prachtige boeketten in de foto's. Ik hou wel van die boeketten die overwegend roze zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ook! Ofwel roze, ofwel witte tinten, daar ben ik altijd blij mee :-)

   Verwijderen
 2. oh die parfum is zo onwijs lekker! prachtige boeketten zeg liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo'n daglichtlamp is echt een goed idee! Moet me dat ook eens afgeschaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een mooi overzicht van de maand januari, maar mijn aandacht wordt toch vooral getrokken door je duim op de allereerste foto. Ik vind de nagellak die je daar draagt namelijk mooi, hihi :) Weet je nog welke het is? Mooie boeketten ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Da's OPI Live.Love.Carnaval. Een van mijn absolute favorieten, maar helaas (uiteraard!) ook wel limited edition uit de Brazil collectie. Waarschijnlijk nog wel ergens online via eBay of Amazon of zo te vinden.

   Verwijderen
 5. Een mooi overzicht van de maand januari, maar mijn aandacht wordt toch vooral getrokken door je duim op de allereerste foto. Ik vind de nagellak die je daar draagt namelijk mooi, hihi :) Weet je nog welke het is? Mooie boeketten ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een mooi overzicht van de maand januari, maar mijn aandacht wordt toch vooral getrokken door je duim op de allereerste foto. Ik vind de nagellak die je daar draagt namelijk mooi, hihi :) Weet je nog welke het is? Mooie boeketten ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zat hier wat te sukkelen. Vandaar dat mijn reactie er drie keer staat;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh, ik ben geen bad-mens, maar in dat bad zou ik toch eens willen springen!! En jeeej, voor vterug gevonden chocolade mannetjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zalige stash! Daar heb ik echt 5 minuten naar zitten staren haha :D

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig