22 februari 2016

Givenchy Rouge Interdit Vinyl lipstick

Givenchy Rouge Interdit Vinyl

Donker en mysterieus, een beetje edgy, de lipstick voor de Givenchy rock chick - dat is Givenchy Rouge Interdit Vinyl. De luxueuze verpakking is volledig zwart en wordt enkel opgesmukt met een gemetalliseerd satijnen lint - de kleur, daar heb je het raden naar en zie je enkel als je de lipstick uit de huls trekt.

Givenchy Rouge Interdit Vinyl

Givenchy Rouge Interdit Vinyl
Givenchy Rouge Interdit Vinyl: 16 Noir Révélateur - 09 Corail Redoutable

Givenchy Rouge Interdit Vinyl is een lipstick met temperament - het mysterieuze van de verpakking werkt door naar het product, want het kerningrediënt is een olie van zwarte rozen, zodat de lipstick heel erg comfortabel aanvoelt en je lippen hydrateert. De toegevoegde siliconenhars legt de kleur als een soepel en fijn glanslaagje - vinyl! - neer en creëert dat tweede-huidgevoel. Een soft focusbestanddeel weerkaatst het licht zodat je lippen nog meer glanzen en opgevuld lijken.

Om het luxegevoel nog wat op te drijven, werd Rouge Interdit Vinyl geparfumeerd met de frisse helderheid van lychee, de diepe sensualiteit van vanillestokjes en doorspekt met een toets van gekarameliseerde appel, als het ware de imitatie van de verboden vrucht.

Uiteindelijk is Rouge Interdit Vinyl voor mij een lipstick met heel wat glans en kleur. Zo op mijn arm zijn de swatches vrij transparant, maar hoe meer je de lipstick opbouwt, hoe intenser de kleur. Het gebruiksgemak is dat van een lipbalsem, maar de houdbaarheid is wel beter. Rouge Interdit Vinyl heeft ook niet de neiging buiten de lijntjes te migreren.

Givenchy Rouge Interdit Vinyl Corail Redoutable
Givenchy Rouge Interdit Vinyl in Corail Redoutable 

Givenchy Rouge Interdit Vinyl
Givenchy Rouge Interdit Vinyl in Corail Redoutable + Noir Révélateur 

Givenchy Rouge Interdit Vinyl Noir Révélateur
Givenchy Rouge Interdit Vinyl in Noir Révélateur

Je hebt de keuze uit twaalf tinten, van nude naar donkerrood en tot slot is er nog een specialleke, met name Noir Révélateur. Noir Révélateur reageert op de pH-waarde van je lippen, dus de kleur verandert een beetje naargelang de persoon en ligt ergens tussen een mauve en pruimenkleur. Op mijn lippen wordt 'ie naar mijn aanvoelen best donker (maar dat heb ik met pH-based producten altijd voor), met een bitten effect. Als de glans verdwenen is, laat 'ie nog altijd een stain na. Je kan Noir Révélateur ook als top coat gebruiken om een van de andere kleuren wat donkerder, intenser en dieper te maken.

Corail Redoutable is an sich intenser van kleur en bouwt op mijn lippen echt op tot een volle koraalkleur. Waar je bij Noir Révélateur kan spreken van een bitten en lipbalsemeffect, is Corail Redoutable een echte lipstick maar mét hydraterend glanscomfort. Givenchy Rouge Interdit Vinyl is een frisse verschijning tussen al het matte lipstickgeweld van de laatste maanden!

Givenchy Rouge Interdit Vinyl in 12 tinten - 3,3 g voor € 33,50
Share:

16 opmerkingen

 1. Alleen die verpakking trekt mij al over de streep, zo mooi! En ze staan je ook mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kleurtjes! Super ook dat de lipstick sheer aanbrengt maar makkelijk op te bouwen is, dit lijkt me zo'n product dat ik vaak zou dragen in de zomer omdat het tussendoor snel bijgewerkt kan worden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad, gemakkelijk bij te werken dus voor mij ook ideaal in de lente en zomer.

   Verwijderen
 3. Wauw wat een mooi product. Wat is Corail Redoutable een lekker fris en zomers kleurtje. Die zou ik in de zomer echt ontzettend veel dragen want hij is ook nog eens heel erg draagbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Noir Révélateur lijkt me wel een fijn product ! In de tube ziet hij er een beetje angstaanjagend uit maar op je lippen is hij heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik was ook eerst een beetje bang, haha! Maar hij is niet zo eng als hij lijkt ;-)

   Verwijderen
 5. Vind dit zalige lipsticks! Net zoals de LPRN van Guerlain, helemaal mijn dada!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Reacties
  1. Dat zijn ze niet echt - je kan ze mooi opbouwen en intenser maken, maar bij mij zie je toch nog wel wat van de lip doorschijnen. Maar kom, dat vind ik bij deze lipstick ook niet erg, het is ook wat glanzender. Bij een mattere of meer creamy lipstick wil ik wel graag meer dekking.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig