31 januari 2016

MAC x Ellie Goulding Without Your Love & Goodness Gracious

MAC Ellie Goulding

Net na de feestdagen bracht MAC twee eerder ingetogen collecties uit: het romantische Fairie Whispers en de samenwerking met Britse popzangeres Ellie Goulding.

Ellie Goulding, the powerhouse pop goddess, brings her blonde, bold spirit to M·A·C in a collaboration that’s as mesmerizing as her music. Inspired by the light and dark dichotomy so present in her artwork and as a performer, Ellie’s thoughtfully curated collection emulates her two signature looks: effortless au naturel by day, and breathtaking bombshell by night.
MAC Ellie Goulding

MAC Ellie Goulding
Without Your Love - Goodness Gracious - Without Your Love x Goodness Gracious

Kortom, neutrale kleuren (helemaal mijn ding!) die je zowel wat zachter als wat heftiger kan aanzetten - ideaal! En zoals steeds viel ik voor de lipproducten - ik heb al een schap vol lipsticks en toch; geef mij een lipstick en ik ben enthousiast. Ik weet dat het niet de meest innovatieve of opvallende kleuren zijn, maar eerlijk... dit zijn de kleuren die ik zonder meer op dagelijkse basis draag en waar ik dus het meeste uit haal.

De glanzend zwarte verpakkingen kregen een mooie Goulding touch: van het rose gold monogram op de tube, over het uitgesneden detail op de lipstick zelf, tot de rose gold binnenkant van de kartonnen doosjes. Het maakt het allemaal net wat specialer en overduidelijk een limited edition. En gewild, want ik kan de collectie al niet meer op de Belgische MAC-webshop vinden. Misschien liggen er her en der in de stores nog enkele exemplaren, maar sowieso zal je snel moeten zijn.

MAC Ellie Goulding
Boven: Without Your Love cremesheen lipstick - Onder: Without Your Love cremesheen lipstick x Goodness Gracious plushglass

Without Your Love is een cremesheen liptick - romig en glanzend, daar komt het op neer. Het pigment is wat lichter, al kan je Without Your Love wel mooi opbouwen. Ik heb van mezelf vrij gepigmenteerde lippen en toch vind ik dat de kleur goed overkomt. Hij voelt supercomfortabel aan op de lippen, het is een echt lichtgewichtje die fijne lijntjes niet accentueert. Eentje die je zonder problemen vrij kan aanbrengen, zonder hulp van een kwastje, lippotlood of zelfs een spiegel. Geen extreme houdbaarheid, anderzijds, maar dat is ook niet waar een cremesheen voor staat.

Goodness Gracious plushglass is qua kleur het equivalent van Without Your Love - een diffuus creamy roze die ook heel mooi op de lipstick ligt. Op zichzelf is er een perzikroze ondertoon, bovenop Without Your Love versterkt 'ie de cremesheen een beetje en blenden de kleuren heel mooi samen. Het geeft natuurlijk nét iets meer glans aan de lippen dan de cremesheen lipstick en zoals steeds houd ik van de textuur en houdbaarheid van MAC glossjes. Een plushglass geeft je lippen nog net iets meer oumph en plumpend effect dan hun standaard lipglass, maar het effect is subtiel.

Het was in elk geval al lang geleden dat ik echt compleet overtuigd was van een volledige collectie - meestal vind ik enkele producten iets voor mij en zitten er ook altijd dingen tussen die mooi zijn, maar niet helemaal mijn ding. Met MAC x Ellie Goulding had ik dat niet, daar viel echt álles in de smaak - well done, MAC! Vielen jullie voor de MAC x Ellie Goulding collab?

MAC x Ellie Goulding
Without Your Love cremesheen lipstick - € 23,00
Goodness Gracious plushglass - € 21,00
Share:

9 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig