25 maart 2016

Life behind the blog: maart 2016


Het lijkt wel alsof maart voorbij was in een flits - en ik amper wist waar mijn hoofd stond. Mijn blogritme had er ook duidelijk last van, mijn excuses! Ik heb vandaag achter de schermen een pak blogwerk ingehaald. Het is dus weer wat klaarder in mijn hoofd, mijn bloglijst blinkt opnieuw uit in overzichtelijkheid en de stapel persberichten is verwerkt. Laten we hopen dat ik het kan volhouden!

Ik kreeg bovenstaand boeket van mijn lieve collega's. Regelmatig neem ik een zak beautyspullen mee, mogen zij vrijblijvend grabbelen en deel ik gratis advies uit. Ik hanteer immers een vrij strenge selectie voor mezelf: ik heb twee lades in de dressing voorzien voor douche-, bad- en verzorgingsspullen allerlei en dan heb ik natuurlijk nog mijn new and improved vanity. Ook daar zijn er twee grote lades; de ene vol make-up en nagellak en de andere bevat de haardroger, stijl- en krultang, mijn Clarisonic, Braun Silk-Epil, enzovoort. Dat is de ruimte die ik mezelf toezeg en als het de spuigaten uitloopt, moet er gesnoeid worden. Dan worden er bikkelharde beslissingen genomen, lol!

Enfin, om mij te bedanken, stonden de dames mij op te wachten met dit mooie boeketje. Ik had het niet zien aankomen - ik was naar hun bureau gelokt onder het mom van "ik heb een probleem met mijn computer, kan je even komen helpen?" - maar was uiteraard wel superblij verrast! Het kleurrijke boeket kreeg een ereplaatsje in mijn woonkamer.
Op een zonnige zaterdag bevonden we ons in Antwerpen, op een bankje kortbij het station. We hadden afgesproken met enkele vrienden - place to be: Wagamama. Deze chicken katsu curry is naar het schijnt een bestseller - helemaal goedgekeurd! Wagamama doet mij ook altijd aan Londen denken, omdat het een vaste stop is met de vriendinnen. Al wil ik bij een volgend bezoekje toch naar de Shake Shack, ter ere van onze NYC trip! En oké, ook gewoon omdat ik snak naar cheese fries - soooo good!


Verplichte stop in Antwerpen: Lush! Mijn baddervoorraad is weer aangevuld, haha. We hebben lang zonder bad gedaan, maar nu hij er staat, apprecieer ik hem des te meer! Oooh, lieve Lush, wat zou het fijn zijn om een winkel in Hasselt te hebben, denk je ook niet? ;-)


De blinkend roze verpakking vind ik al een pluspunt, nu nog de inhoud van de Nude Magique Cushion foundation testen. Ik heb al her en der gelezen dat het een eerder licht dekkende foundation is, dus ik ben benieuwd!Ik werd in maart ook verwacht in Hoeilaart, nabij Brussel, voor een avondje uit met Kiehl's. Nieuwigheid van de dag: de bijna-gelanceerde Nightly Refining Micro-Peel Concentrate, een serum dat 's nachts je celvernieuwing stimuleert en zo de huid er terug beter laat uitzien. Als ik het mij goed herinner, komt 'ie in april in de winkels. Ik ga hem zeker testen! 
Het diner ging door in een serre en we werden bediend aan een lange houten tafel, terwijl er op de achtergrond een getalenteerd muzikaal duo speelde. Heel fijn! En het eten was LEKKER. Ik heb niet alles opgekregen, waar ik achteraf natuurlijk gigantisch spijt van heb.


Want kijk, zelf ben ik hoegenaamd geen keukenprinses. Er zijn dingen die ik kan,  maar hamburgers bakken is er precies geen van. Volgens de hubby moeten we (inderdaad, we) een cursus 'koken voor beginners' volgen. Aan de foto te zien, zou ik hem nog geloven ook.


Neen, de mislukte hamburgers zijn we niet gaan compenseren in de frituur, haha! Dit was een week later :-D Ik weet nooit wat te nemen, dus ik roteer meestal tussen hetzelfde: een Bicky Crunchy Chicken, chicken nuggets, een viandel of een sito stick. Dus als ik een geweldig lekkere frituursnack over het hoofd zie, deel gerust jullie favorieten in de comments, dan kan ik een volgende keer eens iets anders bestellen!


En toen was het 22 maart. Een dag die de Belgen, en bij uitbreiding de hele wereld, niet meteen zullen vergeten. Onschuldige slachtoffers, daar krijg ik altijd hartzeer van, of het nu kort bij huis is of ver weg. Maar zo kort bij huis wordt het weer net wat reëler en het is moeilijk om dan niet te vervallen in angst of boosheid. Het probleem is te complex om hier op een beautyblog te bespreken, maar dat er een probleem is, staat wel vast. Ik heb geen zin om te moeten leven met terreur, om het als 'normaal' te aanzien, iets waarmee we in de toekomst maar mee zullen moeten leren leven.  Omdat het zo is en niet anders. Misschien ben ik omwille van mijn leeftijd verwend - de aanslagen in de jaren '80 heb ik niet heel bewust meegemaakt en voor de rest heb ik heel mijn leven vrede gekend. Mag ik die (mogelijks naïeve) hoop blijven koesteren?


Samen met de hubby kijk ik naar Mijn Pop-Up Restaurant. Zelf heb ik niet echt een favoriet - al hebben de vega ladies zich in mijn boekje niet populair gemaakt door hun jonge, onervaren zaalmedewerker en plein public in de zaal te ontslaan - dat doe je niet, vind ik. Ook al bakt het kind er niets van, neem ze apart en regel het discreet. Maar mijn man heeft dus een grote voorkeur voor de goede, Vlaamse kost. Geïnspireerd door de pop-up van Mémé Gusta aten wij vorige zondag ook een garnalencocktail. En ja, het was lekker!Dit weekend daarentegen, is het andere koek. Werken geblazen, want we gaan een groot deel van het huis verven. En daar hadden we een stellingske voor nodig... Vandaag werd de pijn verzacht met een receptje uit het boek van Le Pain Quotidien - de lunch werd een boterham met erwtenhummus, panchetta, munt en radijsjes. Lekker!

Ik wens jullie allemaal een fijn paasweekend toe - en uiteraard ook veel paaseitjes, gnagna! Zelf vier ik dit weekend geen Pasen. Hoe het exact in elkaar zit, weet ik niet precies, maar er zit een verschil in berekening tussen de katholieke en orthodoxe christenen. Want ja, als je dan toch moeilijk kan doen... Dit jaar valt het Grieks Paasfeest op 1 mei (of all days, lol), dus ik tel nog even af. Al zal dat mij er niet van weerhouden om chocolade te eten - meeleven met mijn vrienden en collega's, as you do! ;-)

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

22 opmerkingen

 1. Je blog is mooi geworden....
  Wat een fijne post.
  Prachtige bos met bloemen en al die food foto's zijn leuk om te zien.
  Succes met het verven van jullie woning.....

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als ik een suggestie mag doen voor je volgende London trip: Five Guys in plaats van Shake Shack 😉 Geen cheese Fries maar toch nog beter, vind ik!
  Pain Quotidien ziet er altijd zo goed uit moet ik dringend eens zelf gaan testen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Five Guys ook gedaan in NYC! Net iets meer naar Shake Shack geweest, al zijn ze beiden goed. Maar we gaan maar een dagje naar Londen, dus het is van te kiezen :-)

   Verwijderen
 3. Mooi artikel. Wat een prachtig boeket, lief van je collega's! En nu ga ik een koek halen, ik heb honger (of eerder een goestingske in iets) gekregen van al dat lekkere eten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn favoriete artikels! Zo lief die bloemen en ik krijg gewoon honger van je laatste receptje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik was er erg blij mee! En ja, dat receptje is wel geslaagd, gaan we nog eens maken!

   Verwijderen
 5. Jij bent een lieve collega met al die beauty cadeautjes! :) maar natuurlijk super leuk die mooie bos bloemen! Leuk artikel weer, fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben blij dat ik mijn collega's blij kan maken! Liever zo dan dat het hier blijft liggen :-)

   Verwijderen
 6. Aw, wat een lieve attentie van je collega's! En jaaa, niet bij LUSH langsgaan tijdens het shoppen is quasi onmogelijk eh :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De Lush-geur komt tot op de straat en lokt mij naar binnen! :D

   Verwijderen
 7. Leuk zo'n mooi boeket ! Ik had onlangs een online bestelling bij Lush geplaatst maar ik denk dat ik in Antwerpen ook nog eens binnenspring binnenkort :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga in Londen zeker langs bij de grote Lush op Oxford Street :-) Benieuwd of ik me daar kan inhouden, haha.

   Verwijderen
 8. Ik hou van deze artikels!
  A girl can never have enough Lush-stuff! Momenteel heb ik geen bad, en ik mis de bubbelbars enorm..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik begrijp je! Ook enkele jaren zonder moeten doen, en in de douche is dat niet helemaal hetzelfde.

   Verwijderen
 9. Leuk artikel. Oh en wat was ik graag jouw collega geweest ;-)
  Mooie nagellak op het Kiehls event, welke is het?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi! Nagellak was Essie Fiji - zit in het vaste assortiment, twee laagjes en is een van mijn favorieten.

   Verwijderen
 10. Leuke foto's ! En altijd zoveel lekker eten, haha :d ! Succes met het schilderen van je huis !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! De bovenverdieping is biiijjjna klaar - er is hier hard gewerkt van 't weekend!

   Verwijderen
 11. Mmm, zoveel lekker eten alweer!! En die bloemen <3

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig