22 maart 2016

Mijn top 6 favoriete parfums

Favoriete parfums

Al een hele tijd geleden kreeg ik een verzoekje via Instagram, of ik eens een video wilde maken van mijn favoriete parfums. Ik test regelmatig nieuwe geuren uit, maar ik heb toch wel een beperkte selectie van all time favorites die ik graag met jullie wil delen.

Geen superlichte of waterige geuren hier, ik heb het wel voor de wat rijkere, sensuele varianten! Uiteraard toon ik mijn überfavoriet, Jean Paul Gaultier Le Classique. Initieel ging ik voor de eau de toilette, maar sinds een jaartje koop ik de eau de parfum. Mijn tweede favoriet is Viktor & Rolf Flowerbomb Extreme, de diepere versie van de 'normale' en zeer geliefde Flowerbomb. Eentje die nog wel in mijn top zes zit, maar die er bijna uit is: Emporio Armani Remix for Her. Jaren geleden verdween hij uit de Belgische parfumerie en ik was er zo van aangedaan dat ik een aantal grote 100 ml flessen insloeg. Dit is de allerlaatste daarvan en daarna is het onherroepelijk gedaan! Tot slot toon ik je mijn drie Tom Ford parfums: Violet Blonde, Black Orchid en Velvet Orchid.


Welke zijn jullie lievelingsparfums?

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

11 opmerkingen

 1. Oehh je hebt heerlijke parfums, leuk voor te zien!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een nog wat straffere Flowerbomb lijkt me eeeecht wel lekker! De originele vind ik in ieder geval super.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is erg lekker - van de eerste keer dat ik hem rook, was ik direct om. De gewone Flowerbomb vind ik ook nog lekker, daar had ik laatst een staaltje van en die gebruik ik dan ook gewoon op :-)

   Verwijderen
 3. oeh je hebt een mooie collectie! fijne parfums zijn dit

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Flowerbomb vind ikzelf ook echt een fijne geur.. Ik gebruik ook graag Nina Ricci L'extase en Black XS van Paco Rabanne :D

  Die van Tom Ford wil ik ook wel eens ruiken maar die hebben ze niet overal :(

  Ilona
  www.artthisisart.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Veel liefhebbers van Flowerbomb precies! :-) Terecht, want het is een heerlijke geur. Die Black XS is ook wel wat voor mij, denk dat ik daar eens een staaltje van had en vond hem toch wel aangenaam ruiken.

   Verwijderen
 5. Wat een heerlijke selectie, je hebt een goede smaak! ♥

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig