19 mei 2016

Let's meet: Beauté Pacifique!

Beauté Pacifique Crème Paradoxe

Beauté Pacifique klinkt jullie waarschijnlijk niet heel bekend in de oren - voor mij was het alleszins een eerste kennismaking. Toch staan er op hun website heel wat Belgische en Nederlandse schoonheidssalons die met het merk werken omdat ze overtuigd zijn van deze Deense cosmeceuticals.

De verzorgingsproducten werden ontwikkeld vanuit een medische achtergrond en zijn zeer gericht naar anti-ageing. Beauté Pacifique wil met elk product de huid herstellen, de collageenweefselstructuren onderhouden en voor meer elasticiteit zorgen.

Alle mogelijke huidproblemen (UV-geschadiging, pigmentatie, rimpels, irritaties en roodheden, ontstekingen en verdikkingen, uitdroging en eczeem) proberen ze te verhelpen met hun kerningrediënt, vitamine A. Om de vitamine A optimaal te laten doordringen in de huid, combineren ze dat met squalaan, een huideigen element dat het transport vergemakkelijkt.

Hierboven zie je Crème Paradoxe, een van hun bestsellers en een soort van all-in-one anti-ageing, want zowel te gebruiken als dag- en nachtcrème. Crème Paradoxe wil je huid verbeteren en verjongen en je éclat doen toenemen.  

Anti-ageinggewijs werken twee actieve anti-oxiderende ingrediënten, procyanidine en resveratrol uit Chileense druiventpitten, samen met drie verschillende vormen vitamine A-esters. Herstellen, reconstrueren, beschermen en roodheden verbeteren, deze crème ambieert het allemaal. Het is dus een hele breed werkende crème voor wie al écht behoefte heeft aan anti-ageing maar daarnaast ook een of meer andere huidnoden heeft.

Een tip: de crème bevat vrij krachtige bestanddelen en dus is een pre-test aangewezen. Je kan beter minimaal beginnen oftewel een klein nootje nemen en eens testen hoe je huid reageert, eerst om de dag gedurende twee weken en dan opbouwen indien gewenst. Ik gebruikte initieel te veel op te korte tijd en mijn huid begon te rebelleren. Met een take it easy nonchalance ging het véél beter, waarschijnlijk ook omdat mijn huid niet zó heel veel anti-ageing behoefde. Ik miste zelf wat extra hydratatie, dus als dat een bezorgdheid is, kan je best bijkomend een hydraterend serum gebruiken onder de crème.

Informatie over producten en verkooppunten van Beauté Pacifique zijn te vinden op hun website

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig