21 mei 2016

Spring fashion haul

Spring fashion haul

Het is nu niet dat ik elk seizoen een compleet nieuwe garderobe bij elkaar shop, maar voor de gelegenheid heb ik mijn aankopen van deze lente eens bij elkaar gezet. En ziedaar, mijn Spring fashion haul was geboren!

Spring fashion haul

Spring fashion haul

Voor sommige stylisten is het een fashion faux pas, maar als ik iets vind dat mij aanstaat, koop ik het gewoon in meerdere kleuren. Ook wel eens het resultaat van niet kunnen kiezen, zoals deze twee blazers van Zara. Ik heb - naast een schoenen- en handtassenverslaving - een boontje voor blazers, omdat ze een look gewoon 'af' kunnen maken zonder al te veel moeite. Een mooie blazer geeft direct wat meer cachet en ik viel vooral voor de gecentreerde snit en het ruwere materiaal. Ideaal voor het Belgisch kwakkelweertje en als vervanging voor een jas! De crème witte blazer zal het goed doen als het zonnetje schijnt, de grijze variant is voor de meer ingetogen dagen.

Spring fashion haul

Ook kleedjes zijn in mijn ogen een perfecte partner en werken bovendien heel goed met een blazer erover. Dit model lijkt op de kapstok misschien niet zoveel soeps, maar is heel leuk als je hem aan hebt. Ik kocht hem bij het Hasseltse Copines, een van mijn favoriete winkeltjes hier! De nuderoze tint sprak mij meteen aan en het materiaal is zeer flexibel en gemakkelijk wegens kreukvrij.

Spring fashion haul

Spring fashion haul

Deze pumps zijn mijn enige online aankoop, en wel van bij Sacha. Ik was vrijwel onmiddellijk gefascineerd door deze kobaltblauwe peeptoe pumps met schattige ritsjes, maar ze waren overduidelijk in trek en ook zéér snel uitverkocht in mijn maat. Mits het nodige geduld en een greintje geluk zag ik ze enkele weken later terug opduiken en greep ik mijn kans! Ik droeg ze dan ook meteen tijdens een dagje shoppen in Hasselt (check mijn Instagram voor een foto van op het Foodtruckfestival) en vond ze nog verrassend comfortabel. Eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat mijn voeten na een ganse dag op kasseien lopen, serieus begonnen te protesteren - maar dat valt dan ook wel te verwachten... Ik vind ze in elk geval heel erg leuk, iets compleet anders dan wat er tot nu toe in mijn kast staat en tegelijkertijd toch weer echt iets voor mij.

Spring fashion haul

Een van mijn andere vaste stops: WE. Geen plek met de laatste nieuwe catwalk copies, maar een leuke winkel met toffe basics waar ik regelmatig met een zakje buitenloop. Dit duo droeg ik op de dag dat ik de foto's maakte, dus werd het voor het gemak even een selfie voor de spiegel. Ik koop niet vaak rokken, maar dit gestructureerde exemplaar sprak mij meteen aan en ging in duo naar huis met de luchtige witte top.

Spring fashion haul

Groot favoriet - en daarom ook steeds in meerdere kleuren te vinden in mijn dressing - zijn hun linnen T-shirts. Die zitten gewoon mooi én comfortabel en kan ik gemakkelijk combineren. In de warmere maanden verkopen ze ook een mouwloos model, ook een aanrader!

Spring fashion haul

Spring fashion haul

Tot slot twee truitjes - waarvan er tot mijn schaamte maar een op de foto staat, oeps. Dit luchtige exemplaar met gaatjes sprong door zijn kleur direct in het oog en dan mis ik nog een wit truitje met gele strepen, lekker zomers!

Bon, mijn kleerkast is er klaar voor, laat het nu maar volle bak lente zijn :-)

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content noch geaffilieerde links. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

31 opmerkingen

 1. Leuke haul:) zelf kocht ik vandaag alleen al 3 paar schoenen en 2 losse broeken. En dan moeten de solden nog beginnen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat roze jurkje is iets dat ik ook zoek. De langere mouwtjes zijn handig! Ik denk dat ik eens bij COS ga zien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het is gewoon simpel en strak, je kan dan nog altijd opsmukken met juwelen of juist heel sober houden, dat sprak mij wel aan.

   Verwijderen
 3. Grappig, bij WE stap ik nu nooit binnen. Maar als je stuks zie die je gekocht hebt zijn ze super mooi! Ik zag op je IG de foto's al en toen dacht ik waw, zo mooi! Ik ben gisteren bij Sacha in Maastricht even binnen gelopen en heb ze in het zwart gepast. Maar aan de zijkanten knelde het paar mij een beetje aan ene kant. Ik paste een gelijkaardig model, maar dat zat een stuk comfortabeler. Ik ga er nog een keertje over nadenken en ik kan nog steeds tijdens de middag even naar Sacha in Hasselt lopen om ze te gaan kopen :-).

  Mooie fashion haul Stamatia!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Awel, ik ging vroeger nooit de WE binnen, maar ben dat een hele tijd geleden beginnen doen en eigenlijk bevalt hun collectie me wel. Er is er eentje in Antwerpen, op de Meir, die heeft altijd de volledige vrouwencollectie, dat vind ik zelf de leukste. Maar in Hasselt was er anders ook veel te vinden, zoals je ziet, haha!

   Verwijderen
  2. Goede tip! Ga ik zeker onthouden!

   Verwijderen
 4. Ah daar is die leuke outfit weer, echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die schoenen van Sacha zijn echt supertof!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super mooie schoenen en ook het jurkje vind ik een topper!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die schoenen zijn supermooi, helemaal mijn ding. De outfit met het rokje staat je heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb gisteren ook een haul gedaan, maar dan in beauty. Het is bijna mijn verjaardag, het mocht eens. Parfuma en Agenda waren blij met mijn aankopen. :-)
  Mooie schoenen! Ik heb bij Naf Naf een mooi kleedje zien hangen in dezelfde kleur waar ik ook nog achter wil gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik bedoel Aveda. Damn autocorrect. :-)

   Verwijderen
  2. Damn autocorrect, ik ken het :D
   Oh, geniet in elk geval al van je verjaardag!!

   Verwijderen
 9. Die schoenen <3 Eigenlijk allemaal mooie aankopen hoor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Omg die schoenen!!!! <3
  Sacha heeft altijd zo'n mooie collecties schoenen, ga ik snel ook nog eens kijken.

  Ilona
  www.artthisisart.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ooohh, ik vind alles superleuk!! Nu heb ik zin om te gaan shoppen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hèhè! Maar jij zit nu ook wel dagelijks centraal in Gent, moet tof zijn om even de stad in te kunnen gaan!

   Verwijderen
 12. Leuke post en mooie artikelen! Vroeger ging ik ook vaak de WE binnen, zou dat terug eens meer moeten doen. Hoe combineer jij dan de linnen t-shirts meestal?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik gebruik ze zo'n beetje als stuk dat overal bij past: op jeans met sneakers en een lederen vestje, op een stoffen broek met een blazer erover, op een korte short in de zomer, onder een gebreid/wollen vest, onder een lichter truitje, ... Ze zijn passend maar niet superstrak, dus vallen comfortabel over vrijetijdsstuks, maar je kan ze dan ook wat meer opwaarderen met blazers of hakken, dan krijg je de nonchalante-doch-chique look. Ze hebben ze ook in meerdere kleuren en met V-hals en met ronde hals, dus keuze genoeg!

   Verwijderen
  2. Mij heb je alvast overtuigd ;-) Binnenkort eens bij WE langsgaan.

   Verwijderen
 13. Hele mooie garderobe! Ik ben ook een blazerfan en geef toe ze ook in verschillende kleurtjes te kopen. Zelf ga ik ook vaak op zoek bij Zara hiervoor: betaalbare en mooie stukken! Een blazer kan een look echt afmaken, zelfs met een paar sneakers.
  Bij WE zou ik nu niet meteen langsgaan, maar dat laatste truitje zet me op een ander spoor: super mooi!
  Ik ben grote fan van de schoenen: ik heb zelf een gelijkaardig model van Zara: love them! Een mens kan nooit schoenen genoeg hebben. ;)
  Waar heb je trouwens de witte 'kapstok' van in de eerste foto (waar de schoenen op staan)?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die heb ik een paar jaar geleden bij Casa gekocht! Staat standaard in onze badkamer, voor pyjama's, handdoeken enzovoort. Heel handig! En ook perfect voor een blogpost, zo blijkt :D

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig