9 mei 2016

London haul & first impressions

London haul

Een dagje naar Londen, daar hoort een uitgebreide (beauty) wishlist bij! Op vlak van kledij viel het, uitgezonderd de Victoria's Secret onderbroekendeal, een beetje tegen, daarom heb ik mij maar op de beauty gesmeten.

Enkele fotootjes van onze dag zag je al in het Life behind the blog-artikel - het was erg leuk en ook zo voorbij, time flies when you're having fun! Ik wil dus zeker nog eens terug, al zal dat niet meteen voor direct zijn (tenzij de Eurostar ineens haar prijzen laat zakken, gnagna). Voorlopig geniet ik nog even verder van de leuke herinneringen en mijn nieuwe beautyspulletjes. Ik laat alles zien in het filmpje én vertel je ook wat over mijn eerste indrukken voor de producten die ik intussen al heb gebruikt.


Als er producten zijn waar je graag éérst een review over leest, laat het mij weten!

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

13 opmerkingen

 1. oeh super mooie items heb je geshopt meid! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, heel wat mooie producten gekocht precies. Ben heel benieuwd naar de reviews. Denk dat ik die foundation van marc jacobs ook ga halen. Klinkt heel goed

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Yeeeees, hier zat ik op te wachten :-D Die Marc Jacobs foundation klinkt echt goed, zeker als je er zo weinig van nodig hebt en hij zo licht aanvoelt. Mijn Tangle Teezer begint ook aan vervanging toe te zijn, maar heb al eentje in backup, yay :-) En amai ja, die LUSH winkel daar is volgens mij echt wel de moeite.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hey, heel leuke producten. Ik ben grote fan van Charlotte tilbury's magic cream, maar de wonderglow vind ik dan maar niks. Laat eens weten wat jij van de producten vind.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Will do! Ik probeer elke dag een ander product te smeren en te zien hoe 'ie bevalt. Snel op de blog!

   Verwijderen
 5. Oh, zoveel moois <3 Zo een bezoekje aan Ladurée moet ik toch ook eens doen!! Klinkt heerlijk! Benieuwd naar alle reviews!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig