8 mei 2016

Life behind the blog: april 2016


Oh hey... wat een weertje, hè?! In april heb ik afgezien en haalde ik op een gegeven moment zelfs mijn Uggs terug boven, maar mei heeft precies heel wat moois in het verschiet. Vandaag houden we een rustige zondagochtend en dus het perfecte moment om even terug te kijken naar al het leuks van de laatste weken.

Ik zag deze ranonkels bij de bloemenwinkel en nam meteen enkele pakjes mee. Ik houd van hun grilligheid!© AntwerpPeople via Facebook

Over de STUDIO PRO pop-up las je hier al een eventverslagje. We hebben er meteen van geprofiteerd om bij De Burgerij te gaan eten. Ik ben wel geen fan van deze frietjes, ik mis de dikkere frietjes die ze vroeger serveerden.


Op zondagochtend naar de bakker. Op de occasionele vrouw na (inclusief mezelf), is dat precies een taak voorbehouden voor de mannen in huis.


De opdracht: koop een Stanley-mes. Daar stond ik dan in de Gamma, te staren naar de vierhonderd opties. Lol!Maar het moet gezegd: mijn man en ik vormen een goed team. We hebben in de afgelopen weken heel wat lampen in huis opgehangen en dat was een ferme klus, maar ik ben supertrots dat we het goed gedaan hebben! Een beloning in Coffee Café kon er dan ook wel af :D© Stephen Mattues voor NINA

Ik werd verwacht op een fotoshoot voor een superleuke samenwerking met NINA (magazine bij de weekendeditie van Het Laatste Nieuws) en Biotherm. Met mijn halve outfit kreeg je al een sneak peek, intussen is ook al het eerste artikel in de NINA verschenen mét professionele foto. Ik ben er héél er blij mee! In de komende weken passeer ik als Skin Coach nog een keertje in het magazine, ik houd jullie op de hoogte!


Home alone! Ik testte het avocado sheet mask van Kruidvat (niet slecht, en al zeker niet voor zijn prijs) en zette me voor de TV met mijn favo Starbucks NYC mok. Een beetje me-time is altijd fijn!
Waar is de bal? Tigra vindt voetbalwedstrijden heel interessant, haha. Ze blokkeert wel een beetje het zicht, maar ze kijkt dan zo gefascineerd dat ik het zonde vind om haar weg te duwen. Verwend nest, ik weet het.


We hadden wat werk te doen aan zee, maar hebben er meteen ook van geprofiteerd om een wandeling te maken en frisse zeelucht op te snuiven. Het was heerlijk weer!'s Avonds aten we bij bistro L'Echiquier en het was lekker! Dichter bij de zee kon niet, dus ging ik volop voor de visgerechten: verse garnaalkroketjes als voorgerecht en een halve kreeft als hoofdgerecht. De obligatoire slabbekesfoto kon niet ontbreken ;-) En dat dessert... hemels!


Dat ik van eten houd, is een understatement. Dus toen ik deze meme zag voorbijkomen, móest ik hem opslaan en met jullie delen :D


Vorige week zondag vierden we - rijkelijk laat - (orthodox) Pasen. Op het koertje bij mijn ouders thuis was het heerlijk zitten in het zonnetje en genoten we van een glaasje zoete dessertwijn.


Met al onze lichtarmaturen hadden we natuurlijk ook een overload aan kartonnen dozen. Al vond Tigra dat absoluut niet erg...En toen werd ik ziek. Het is al járen geleden dat ik nog eens zo ziek was, dus dat was even wennen. Ik zei nog heel stoer tegen de dokter: "Ja, hoor, ik kan morgen gaan werken" - tot het zover was. Tegen dat ik van de slaapkamer naar de keuken was gestrompeld, had ik een stoel nodig. Ik heb twee dagen in bed gelegen en amper wat gegeten. Máár het was blijkbaar echt nodig om mijn lijf te laten recupereren en ik ben blij dat ik toch geluisterd heb.


Tegen vrijdag was ik dan gelukkig wel genezen, want samen met mijn beste vriendin en Vanessa ging ik een dagje naar Londen! 's Morgens vroeg heen en 's avonds laat terug met de Eurostar - het is niet goedkoop, maar wel snel en efficiënt. Mochten de prijzen wat lager liggen, ik zou veel vaker naar Londen gaan! Dit is het station St-Pancras International, waar je dan naadloos kan doorwandelen naar King's Cross en de metro nemen tot aan je bestemming. Het metronetwerk in Londen is zo eenvoudig te begrijpen - geniaal!
Ik ging eerst een vlogje maken, maar tegen de middag had ik mijn handen vol shopzakjes en daarna heb ik mijn camera heel weinig vastgehad. Ik heb wel enkele sfeerfoto's kunnen trekken met mijn iPhone - ik wil al terug! Eerst ging het richting Kensington, waar we meteen Harrod's en Space NK tegenover elkaar vonden. Bij Harrod's ging het richting de counters van Marc Jacobs en Tom Ford, maar er was zóveel meer te zien. De Beauty Hall ligt overigens vlak naast de Food Hall. Oh my, een paradijs voor foodies, alles ligt er prachtig uitgestald en het ruikt er héérlijk!
Wij liepen echter door naar Ladurée voor een beetje decadentie, haha! Het was de eerste keer dat ik bij Ladurée iets at en dronk en het was gewoon leuk om dat eens mee te maken. We gingen met z'n drietjes voor hetzelfde merengue-citroentaartje - het kwijl komt er terug van in mijn mond. De merengue was supergoed gemaakt en in perfecte balans met de frisse citroenvulling.
We waren zéér onder de indruk van de grote Lush op Oxford Street. Het is de grootste ter wereld en ze hebben er ook heel wat exclusieve producten. Er staat gewoon zó-veel! Ik heb me echter netjes gedragen en ging naar huis met slechts een product, een nieuwe pot Ro's Argan Body Conditioner.


De winkel van Charlotte Tilbury in Covent Garden was ook een must en daar ben ik dan ook iets meer aan het splurgen geslagen, haha. Hashtag feeling spendy, y'all!In de buurt van Covent Garden vind je zowel een Five Guys als een Shake Shack, maar wij hielden halt bij Shake Shack - NYC flashbacks! Het is exact zoals in NYC, met het kastje dat trilt als je bestelling klaar is en natuurlijk ook de overheerlijke cheese fries.


Ik geef je alvast een kleine sneak peek van de buit... :D


Voor vandaag geen grote plannen, Tigra geeft alvast het goede voorbeeld. Geniet van het zonnetje (vergeet niet te smeren, haha) en een fijne moederdag!

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

14 opmerkingen

 1. Zalig zo een dagje naar Londen! Ik zou me niet zo goed kunnen inhouden bij de Lush op Oxford street denk ik ;)
  Proficiat met je publicatie in NINA! Erg leuk.
  Ik deel het ziek zijn deze maand, ik ben ook zelden ziek, maar net nu bij dit mooie weer was ik de laatste dagen KO geweest.
  Oh en ik sla de bakker altijd over op zondag, ik heb dat ook al eens meegemaakt bij Maris, een rij tot buiten nee dank u ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Merci! Haha, je kent natuurlijk de bakkerij in kwestie ;-)

   Verwijderen
 2. Al dat lekkere eten weer, aaaah! :-) Nog is proficiat met je NINA feature. En oh man, als ik zoveel volk bij de bakker zie staan ben ik al weg, zenne, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha! Nee, ik was op missie voor koffiekoeken en sandwiches, dus ik heb volgehouden :D

   Verwijderen
 3. Onze kat Toby houdt ook van voetbal en doet net hetzelfde als Tigra! ;-) En ja, die Lush winkel op Oxford Street is écht de moeite hé :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zalig verslag! Mooie foto in Nina! Londen is altijd een goed idee, hé! Leuke adresjes die je bezocht hebt. Oh, wat heb ik nu zin in een Shake Shack burger!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh my, zoveel leuke foto's!! Die foto van in Nina is supermooi, en die met je man samen is ook tof!
  En die Laduree foto's <3

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig