1 mei 2016

My BeautyLoves: holy grails!

My BeautyLoves holy grails

Long time no video! Ik was de maandelijkse favorieten even uit het oog verloren, dus ik wilde starten met een overzicht van mijn zogenaamde holy grails, producten die voor mij op nummer een staan. Producten die ik meestal al meer dan een keer heb gekocht en dus met volle goesting kan en wil etaleren.

Het is een hele lijst en ik was best enthousiast, dus het is een lange(re) video dan anders, maar ik hoop je toch te kunnen entertainen ;-) En dan heb ik bij het editen nog beseft dat ik zeker nog een aantal dingen vergeten ben, zoals Too Faced Shadow Insurance en MAC Paint Pot in Painterly, de Diorshow Art Pen, Anastasia Brow Wiz en heel wat haarproducten. Ooit zal ik dus nog eens een deel twee moeten maken, haha!Bella wattenschijfjes en oorstaafjes
Floralys tissues
Odina oogmake-upremover
Philosophy Purity one-step facial cleanser
Estée Lauder Idealist serum
Estée Lauder Advanced Night Repair serum
Estée Lauder Hydrationist dagcrème
Estée Lauder Double Wear foundation
Smith's Rosebud Salve
YSL Volume Effet Faux Cils mascara
Chanel Le Volume de Chanel mascara
Essie Fiji nagellak
OPI Live.Love.Carnival nagellak
Seche Vite fast-dry top coat
Kenzoki Sensual Bare Body Cream
Rituals Magic Touch body cream
Soap & Glory Pulp Friction body scrub
L'Occitane karité handcrème
Rituals Miracle Scrub handscrub
Lush Rose Jam douchegel
Lush Ro's Argan body conditioner

Welke holy grails staan er bij jullie in de beautykast?

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

12 opmerkingen

 1. Chanel le volume is er ook een van mij! Leuke video!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk om te zien wat jouw HGs zijn! De Estée Lauder Advanced Night Repair blijft ook een topper voor mij. En de geur stoort mij totaal niet, nooit gedaan. Fiji is inderdaad een supermooi kleurtje. Veel shopplezier in Londen alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Merci! Ik hoop er een Londen-vlogje van te kunnen maken en uiteraard ook een shoplog achteraf :D

   Verwijderen
 3. Ik ben altijd heel erg tevreden met Estée Lauder producten, maar ook mijn Urban Decay palletten zijn geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, jaaa, Urban Decay verdient zeker ook een plekje in mijn lijstje! Topkwaliteit!

   Verwijderen
 4. Ik kan mij best wel in een aantal van je holy grail producten vinden! Ik ga trouwens die tissues eens kopen, ik verslijt dat met de duizenden tijdens het werken, goeie tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Stuk voor stuk mooie producten! Have fun in Londen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik herken enkele favorieten! :-) Die Kenzoki geur is héérlijk hé, ik heb de handcrème :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa, die handcrème heb ik ook. Ligt op mijn nachttafeltje ;-)

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig