17 juli 2016

Kenzoki Amazing Water

Kenzoki Amazing Water

Kenzoki serveert méér dan 'gewoon wat water' - en pronkt meteen met tweemaal Amazing Water.

Het Amazing Cleansing Water gaat verder op de populariteit van micellaire reinigers. Superhandig, gemakkelijk en door iedereen te gebruiken. 's Morgens kan je het gebruiken om je gezicht in alle zachtheid te reinigen, 's avonds om je make-up te verwijderen. De stimulerende formule pept je gezicht op, verhoogt het vochtniveau en geeft de nodige verfrissing. Het Cleansing Water bevat een plantenextract van gember dat gekweekt wordt in Chinese zandgrondvelden. Het extract is van nature rijk aan mineralen en etherische oliën die je huid zuiveren en revitaliseren. Het yuzu-extract geeft je huid dan die hydraboost.

Het Cleansing Water is perfect geschikt voor gezicht én ogen en net als de meeste micellaire waters, werkt het gewoon erg goed. Persoonlijk ga ik steeds voor de double cleanse: eerst haal ik het meeste van de make-up eraf met een reiniger zoals Philosophy Purity, daarna speur ik op de laatste restjes make-up met een watje doordrenkt met micellaire reiniger. Maar als je weinig of geen make-up draagt, kan het Amazing Cleansing Water perfect op zichzelf werken. Het blijft een high end micellair water voor de liefhebber of fan van het esthetisch aantrekkelijke Kenzoki, dus ik kan begrijpen dat je daar kiest voor een budgetvriendelijker alternatief.

Absoluut zijn centen waard, is het Amazing Exfoliating Water. Eigenlijk is het een watertje met het effect van een scrub, dat werkt voor alle huidtypes en zowel 's ochtends als 's avonds te gebruiken is. Deze exfoliërende toner geeft mijn huid in alle zachtheid een gladdere en fijnere huidstructuur. Met twee tot drie pompjes op een watje ga ik over mijn hele gezicht - ik focus mij vooral op de T-zone, waar ik de meeste onzuiverheden heb. Je voelt absoluut niets, het lijkt een gewoon waterachtige toner, maar de samenstelling dóet wel effectief iets. De dode huidcellen worden verwijderd en ik merk dat mijn huid er gladder en egaler uitziet. Ik gebruik het niet dagelijks, maar zo'n drietal keer per week en het resultaat mag er zijn. Ik merk ook wanneer ik het een week skip, dan weet ik meteen dat het tijd wordt om deze weer boven te halen. Het is gewoon zo gemakkelijk!

Ook het Amazing Exfoliating Water bevat datzelfde plantenextract van gember om je huid de zuiveren en revitaliseren - het is een echte oppepper die de doorbloeding stimuleert en je huid een opkikker geeft. Als exfoliant stimuleert het ook de vernieuwing van je huidcellen met een citroenextract. Geen ruwe bolletjes of stukjes om de dode huidcellen te verwijderen, gewoon een heel erg zacht maar wel absoluut effectief watertje met een snel resultaat. Om de huid te verzachten en kalmeren bevat het ook gemberolie en zoethoutextract, zodat je huid niet trekkerig of droog aanvoelt. Ik volg hierna nog met mijn serum en crème en dan is het klaar!

Kenzoki Amazing Cleansing Water - 200 ml voor € 20,80
Kenzoki Amazing Exfoliating Water - 200 ml voor € 24,60
Verkrijgbaar bij Ici Paris XL

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Sounds good! Je maakt me enorm benieuwd naar dat Exfoliating Water ;-) Zou het ook geschikt zijn voor een gevoelige huid?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Awel, ik denk het wel. Je voelt niets prikken of zo, dus dat is al goed :-)

   Verwijderen
 2. Oh dit ziet er zo handig uit! Ideaal voor mij met mijn weinig tijd in de ochtend door de kindjes! Tof

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig