29 augustus 2016

Becca Shimmering Skin Perfector Pressed in Pearl

Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Pearl

Elke beautyliefhebber heeft zo wel zijn of haar dada's. Ik daarentegen heb een heel arsenaal dada's en het begon met lipsticks - daarvan heb ik er tot op vandaag nog altijd het meest, simpelweg omdat ik mezelf bij elke nieuwe lipstick- en glossformule overtuig van de 'noodzaak'. De highlighters echter, die zijn er zowat ingeslopen. Heel stiekem, een voor een, tot ik mijn make-uplade opende en niet meer kon ontkennen dat ook ik een 'ding' had voor highlighters en dan liefst van die highlighters die je ogen net niet verblinden met hun glans.

Drie heb ik er intussen, van de BECCA Shimmering Skin Perfectors Pressed. Prachtige poederhighlighters, waarvan Champagne Pop een ware gekte teweegbracht in beauty(blog)land. Ik kon het niet laten om er nóg eentje aan mijn collectie toe te voegen en dat werd de nagenoeg witte Pearl.

Pearl is een soft luminescent white - helder en koel, perfect voor mijn bleke huid. Het is echt een unicum in mijn collectie, want de meeste highlighters zijn ofwel goud- of champagnekleurig, ofwel roze en dit is eens iets compleet anders. Het is wellicht niet ideaal voor wie medium of donker van huid is, maar het geeft mijn lichte huid een echte wow, glow - alsof ik net een bad vol elfenstof genomen heb.

Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Pearl

Net als Champagne Pop en Moonstone, is ook Pearl ontzettend boterig, romig, goed gepigmenteerd en helaas ook wel even fragiel. Je hebt er zó weinig van nodig dat je met een lichte tik van je kwast al meteen voldoende poeder oppikt. Om maar te zeggen dat je hier zéér lang mee kan doen! Voorlopig lijkt mijn collectie BECCA highlighters compleet: ik heb nu de witte Pearl, de zeer bleekgouden Moonstone en de witgouden perzikroze Champagne Pop. Ik heb mij ook nog niet gewaagd aan hun vloeibare highlighters, daar ben ik een beetje bang van met mijn gemengde huid.  Welke BECCA producten moet ik zeker nog proberen?

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

16 opmerkingen

 1. Pearl wil ik ook nog graag aan mijn collectie toevoegen! Lijkt me prachtig

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig en ik had er al zoveel goed over gelezen ;-)
  Ik wil hem....

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Denk niet dat het iets voor mij is, maar ik lees er overal zoveel goeds over.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oehh...wat een prachtige highlighter :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Pearl wil ik ook heel graag hebben, ik hou van witte highlighters!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Als je zot bent van highlighters is het glamour glow palette (ook apart verkrijgbaar) van Kryolan een aanrader. Ik had 't tweedehands gekocht omdat het me interessant leek voor m'n visagie-opdrachten (vooral bij bruidjes), maar ik kan er zelf niet meer zonder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat kende ik inderdaad nog niet! Ik noteer het om op te volgen :-)

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig