24 oktober 2016

24 Happy Days: The Body Shop Advent Calendar (no spoilers!)

The Body Shop Advent Calendar

Ik ben groot fan van de adventkalenders van Kinder chocolade (en ik durf niet beloven dat ik mezelf geen zo'n chocoladekalender cadeau doe, haha), maar de laatste jaren worden de beautykalenders alsmaar populairder. Dit jaar doe ik mee met The Body Shop!

The Body Shop Advent Calendar

The Body Shop Advent Calendar

The Body Shop Advent Calendar

The Body Shop heeft ruim 15 jaar ervaring met beautykalenders en ter ere van hun 40e verjaardag zijn er zelfs drie verschillende versies: de standaard 24 Happy Days Advent Calendar (wintergroen), de 24 Happy Days Deluxe Advent Calendar (snoepjesroze) en de 24 Happy Days Ultimate Advent Calendar (kerstrood). Een aantal producten van de standaard kalender vind je ook terug in de Deluxe en Ultimate kalenders, maar ze verschillen onderling meer dan voldoende.

Elke adventkalender bevat 24 genummerde en geïllustreerde doosjes - elke dag doe je er eentje open en zo krijg je 24 dagen aan verrassingen met all-time favorieten, nieuwe producten en natuurlijk ook enkele producten van de speciale eindejaarsedities Vanilla Chai, Frosted Berries en Spiced Apple.

The Body Shop Advent Calendar

The Body Shop Advent Calendar

Nature loving
Ingredient juicing
Body rocking
World enriching
Goodness making
Life Changing
The Body Shop
Als je alle doosjes omdraait, lees je ook nog eens waar The Body Shop voor staat. Om hun woorden kracht bij te zetten, levert elke adventkalender een bijdrage aan het beschermen en herstellen van het regenwoud en de bedreigde diersoorten daarin. Via hun Bio-Bridges project zal er deze Kerst geld worden gedoneerd aan projecten in Vietnam, Indonesië en Maleisië. Als dát geen goede reden is om voor deze Advent Calendar te kiezen...

Zoals beloofd, géén spoilers! Hoewel de hele inhoud achterop de doos staat geprint, kies ik ervoor om er niet te veel naar te kijken en de details niet online te delen. Dat zou de verrassing verpesten, want ik ben van plan om netjes één doosje per dag te openen en de inhoud dan pas via social media te delen. Ik kan wel al verklappen dat het een combinatie zal zijn van lichaams- en huidverzorging, parfum, make-up en enkele accessoires - een hele maand aan beautycadeautjes, I like!

The Body Shop 24 Happy Days
Advent Calendar - € 75,00
Deluxe Advent Calendar - € 100,00
Ultimate Advent Calendar - € 115,00
Verkrijgbaar vanaf november 2016

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

12 opmerkingen

 1. Wat een pareltje weer! Ik heb mijn M&M kalender alvast ingeslagen en achter slot en grendel gezet tot het zo ver is :p

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben wel benieuwd wat er allemaal in steekt. Ik heb vandaag de kalender van Douglas gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wilde de verrassing niet verpesten! Maar binnenkort deel ik het allemaal :D

   Verwijderen
 3. Reacties
  1. Het is een vrij grote kalender, dus helaas niet goedkoop, nee.

   Verwijderen
 4. Wat een prachtige advent kalender, ik ben ook benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Reacties
  1. Ja, ik kijk wel enorm uit naar de 1e december! En dan maar volhouden en slechts een doosje per dag openen ;-)

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig