28 oktober 2016

InstaLoves: comfy socks & shop your stash


Nooit genoeg skincare! Ik houd van make-up, echt waar, maar een goede skincare is toch wel een must. Dus test ik onverstoorbaar verder, hihi.


Met Steffi op het Darphin event! Ik kwam rechtstreeks van het werk, dus helemaal fris was ik niet meer, maar ik vind het wel een leuke foto. Het doet me alleen beseffen dat mijn roze truitje misschien toch wel een beetje versleten is en het tijd is om hem weg te doen, haha.



Met the hubby, zijn zus en een nicht van hun gaan eten bij Brasserie Kiewit. Ze zijn daar gespecialiseerd in visgerechten - de chef werd enkele jaren geleden uitgeroepen tot beste mosselkok van België - en ik ging voor de bouillabaisse, lekker! Bij het dessert kon ik de moelleux niet weerstaan.


Kiehl's werd 165 en gaf een te gek verjaardagsfeestje! Hotdogs, popcorn, mini burgers, drankjes, leuke muziek en een volledige Kiehl's skincaremuur, ik zette mijn weekend feestelijk in!



Ik testte ook de Origins maskers - supersexy, haha!



Na jaren zonder, heb ik terug een paar Adidas Superstars in mijn bezit. Wit en rosé goud, ik kon niet weerstaan! Ik heb ze intussen al veel gedragen, zowel onder jeans als onder en rok. De rok en top zijn van de Zara. Ik moet duidelijk nog wat oefenen op mijn #ootd-poses...


Filmen! Deze empties zag je hier al voorbij komen - het was echt wel een recordmaand.


Altijd leuk om nieuwe plekjes uit te testen - hier zaten we bij Buon'Eatalia in Hasselt. De risotto met zeevruchten en saffraan was een van de suggesties en was zó lekker...


Zo gaat dat. Het ene moment zit ik ergens fancy te eten, het andere moment slof ik door het huis met mijn pyjama en fluffy sokken. Balans moet er zijn ;-)


Oooh, al die MAC lipproducten!! Mijn verslaving stak weer de kop op. Want. It. All.


Zo af en toe moet je eens een shop your stash-momentje inlassen. Ik haalde dit Chanel paletje terug boven, het is al bijna een jaar oud en ik heb het echt al veel gebruikt - en ik heb de 'pan' om het te bewijzen, haha. Ik ben dus vrij braaf geweest wat beauty aankoopjes betreft, máár voor wie graag eens helemaal los gaat, heb ik goed nieuws! In Maasmechelen Village kan je sinds deze week een heuse The Cosmetics Company Store vinden. Jep, dat lees je goed, een outletwinkel met merken zoals Estée Lauder, Clinique en eigenlijk alles wat onder de Estée Lauder groep valt. Ik ben er nog niet geweest, maar dat zal vast en zeker niet lang meer duren :D


Aaah, terug een oogmake-upremover in huis! Ik baal er nog steeds van dat ik mijn geliefde Odina niet meer kan vinden, maar ik kreeg van een lieve volgster de tip dat er nieuwe producten bij Action waren. Daar ga ik dus snel eens naar kijken!



Hoe mooi zijn die Godiva verpakkingen?! Het is hun verjaardagscollectie dus dan mag het al eens wat meer zijn. Ik wist eraan te weerstaan, maar ging wel buiten met een superlekkere Chocolixir, een soort van Frappuccino, maar dan met chocolade. Té. Lekker.


Als fan van Legally Blonde volg ik Reese Witherspoon op Instagram. Ze plaatste er deze tekening en ik vond hem supergrappig :D


Een van mijn favoriete YouTubers: Goo Roo Beauty! Jodi bezocht onlangs enkele plekjes in Europa en ook daar hoort een beauty shoplog bij :-)

Ik wens jullie alvast een heel fijn weekend toe! Ik plak er enkele dagen verlof aan, dus ik ga van mijn break genieten. Tot snel!

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

12 opmerkingen

  1. Oh!
    Ik ben benieuwd naar The Cosmetics Company Store!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik hoop er snel langs te gaan! Heb al foto's gezien op Instagram, het zag er goed uit!

      Verwijderen
  2. Prachtige foto's!
    Fijn dat je gaat genieten van je verlof ;-)

    Xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie foto van het event, hoor. En haha, die cartoon... :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ben wel benieuwd naar die Company Store. Leuke dingen heb je allemaal gedaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke foto's ! Ik heb hier ook al terug een mini-collectie Adidas superstars :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wie weet, is dit het begin van een nieuwe verzameling voor mij :D

      Verwijderen
  6. Die Godiva <3 Leuke foto's, en je staat superleuk op de foto met Steffi!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Echt, als ik er aan terugdenk, komt het water me weer in de mond...

      Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig