21 november 2016

Beauty for Christmas: adventkalenders en cadeausets

Christmas beauty

De die hard kerstliefhebbers hoef ik het vast niet te vertellen: nog een kleine maand en we vieren weer Kerstmis! De eindejaarscollecties poppen natuurlijk ook op én heel wat beautymerken doen hun uiterste best om de limited editions zo mooi en feestelijk mogelijk te maken.

Ik geef jullie in deze blogpost en video een overzicht van enkele grote en minder grote kerstcadeautjes, allemaal in de beautysfeer. Uiteráárd is dit slechts een kleine selectie van wat er op de markt is, maar ik hoop je toch wat inspiratie te kunnen geven - voor jezelf óf voor een ander!


L'Occitane Advent Calendar - € 45,00

De L'Occitane Advent Calendar is een prachtig geïllustreerd pareltje (de illustraties zijn van de hand van Karako van My Little Paris) dat je een kijkje geeft op de cadeauwerkplaats van L'Occitane. Hélemaal in de kerstsfeer en de verpakking alleen al is een cadeautje op zich, zo mooi! Achter de 24 deurtjes schuilen mini's waarmee je het merk perfect kan ontdekken of waarmee de L'Occitane-liefhebber meer dan tevreden zal zijn.

Rituals The Ritual of Advent - € 49,50

In de persinfo stond dat deze Rituals The Rituals of Advent kalender enkel online werd verkocht, maar daar is 'ie intussen al uitverkocht. Blijkbaar is er wel nog een beperkte voorraad te krijgen in de winkels, dus je zal snel moeten zijn. Ook hier krijg je heel wat mini's van absolute favorieten en bestsellers. Door het zwarte karton te verwijderen, kan je de verrassing compleet houden tot het laatste moment, dat is extra fijn als je deze cadeau geeft aan iemand anders!

The Body Shop 24 Happy Days Advent Calendar - € 75,00

Over deze adventkalender heb ik al een blogpost geschreven - The Body Shop maakt niet één, maar meteen drie kalenders en dit is de kleinste. Hier krijg je 25 aparte doosjes die een mix bevatten van producten uit de vaste lijn en uit de kerstcollectie.

The Body Shop The Iconic Collection - € 99,00

In de kleurrijke kerstcollectie vind je tal van cadeautjes: klein, groot, skincare, parfum, ... en je kan ook een doosje kopen en zelf de inhoud samenstellen. Wil je voluit gaan, kan je kiezen voor The Iconic Collection, een verzameling van 11 producten, bijna allemaal fullsize, ter ere van de 40e verjaardag van The Body Shop.

The Body Shop Vanilla Chai Body Butter - € 16,00

Maar even leuk is het om producten volledig te personaliseren! Je kan helemaal gratis een persoonlijke sticker laten maken bij aan koop van een body butter - I'm wild about... en dan aanvullen met een (koos)naam(pje).

Rimmel Kate Beauty Bag - € 14,99 vanaf december 2016

Ik geef je alvast een preview van deze glanzende beauty bag, want het is absoluut de moeite! In dit make-uptasje zitten drie fullsize producten aan een zeer voordelige prijs. Rimmel en Kate Moss selecteerden enkele van haar favorieten voor een perfecte eindejaarslook: 24HR Supercurler Mascara, 60 Second Supershine in de kleur 320 Rapid Ruby en Lasting Finish by Kate lipstick in 51 Muse Red.

Reload mini spray & Moments by Reload - € 12,90 voor de mini spray, v.a. € 10,00 voor de gedecoreerde huls en € 5,00 per stuk voor de parfumvulling

Wie graag veel verschillende parfums gebruikt en test, zal zeker wel te vinden zijn voor mini's van Reload. Het is een praktische (want: mini!) manier om een hele reeks geuren te ontdekken, zonder dat het heel veel hoeft te kosten. De spray op zich kan je namelijk hergebruiken, het zijn de vullingen die je dan achteraf telkens bijkoopt.

Caudalie Thé des Vignes - € 26,40
Caudalie Rose de Vigne - € 26,40
Caudalie Hydrating Cocoon Set - 24,60

Caudalie deelt cadeautjes uit! Voor de cadeausets betaal je namelijk evenveel als het normale, fullsize product, maar krijg je er nog twee extra producten bovenop. De Eau Fraîche wordt namelijk vergezeld van een douchegel en body lotion in dezelfde geur en dat in een prachtig koffertje mét strik, helemaal klaar voor onder de kerstboom. Eenzelfde principe hanteren ze bij de skincaresetjes: de Vinosource Moisturizing sorbet is een zachte, hydraterende en kalmerende crème waar elk huidtype wel blij mee is en je eigenlijk niets mis mee kan doen. Daarbovenop krijg je er een Instant Foaming Cleanser en een Moisturizing Mask bij, perfect om meer van het gamma te ontdekken!

L'Occitane kerstbal - € 12,50
L'Occitane Joyeuses Fêtes Hand Cream - 30 ml voor € 8,00

Zó schattig, de kerstballen van L'Occitane! Er zijn een aantal verschillende soorten - kleuren en verschillende inhoud - te koop en dit is een geweldig verrassingscadeautje waarmee je in een trek ook de kerstboom opfleurt. Maar hét product is natuurlijk de handcrème en voor de feestdagen is er een speciale editie, mét karité maar ook met de geur van groene thee, jasmijn en kamperfoelie.

Rituals The Ritual of Light - winter limited edition
Body Cream - € 17,50
Scrub - € 19,50
Badschuim - € 8,50
Doucheschuim - € 8,50
Thee - € 4,50
Geurkaars - € 18,50

Elk jaar weer móet ik een bezoekje brengen aan Rituals, want hun wintereditie verrast mij keer op keer. Ook dit jaar is het een lekkere warme geur: zoete sinaasappel en kruidige kaneel. De kaneel geeft het wat meer kruidigheid en maakt het een soort van volwassen warmte, eerder dan een mierzoete variant. Zó lekker! En fijn, want de collectie is vrij uitgebreid en je kan dus zowel lichaam als geest bedienen met bodyproducten dan wel met een kopje thee.

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

7 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig