28 november 2016

InstaLoves: november 2016


Mijn november blogpost kenmerkt zich door een gebrek aan foto's. Ik heb veel op Instagram Stories gezet, maar vergat dan telkens de foto in kwestie op te slaan. Slim!

In elk geval: mijn nieuwe Ugg sloefjes zijn de max! Lekker warm en zacht - en ook goedgekeurd door Tigra, die ze meteen kwam inspecteren.


Kiekeboe, ik ben het! Op mijn allereerste professionele voetbalwedstrijd ooit, haha. Via het werk kregen we kaarten om naar de wedstrijd Genk - Westerlo te gaan kijken en ik vond dat wel iets om eens in mijn leven mee te maken. Een die hard voetbalfan zal ik wel nooit worden, maar het was zeker wel een belevenis - en we vergeten even dat ik keihard zat te juichen voor een goal die werd gescoord na buitenspel. Ha!


Laatst waren hubby en ik in Antwerpen, waar we bij LKKRR op de Wiegstraat een tasje koffie gingen drinken. Mijn keuze viel op de verse muntthee met een vers gebakken appelbastognetaartje uit de houtoven met slagroom. Lekker, maar... véél te veel! Ik kreeg het niet op, zonde!


Kaarsen, heerlijke geurstokjes en gezelligheid troef! De geurkaarsen van Rituals blijven mijn favoriet op vlak van prijs-kwaliteitverhouding. Ik maak af en toe eens een zijsprong naar kaarsen van Jo Malone of Diptyque, maar Rituals blijft toch altijd een constante in huis!


Teamvergadering op locatie, dat is onverwachts mooie graffiti tegenkomen!


Ik werd uitgenodigd voor het kerstevent van The Body Shop, in hun winkel op de Elsensesteenweg. De nieuwe kerstproducten lagen uiteraard klaar om te besnuffelen en betasten, maar er is ook heel wat nieuws te vinden in het make-upsegment!
Nieuw oogschaduwpaletjes met klikbare oogschaduwpannetjes, een uitbreiding in het kwastengamma en mooie creamy oogschaduwsticks. Ik swatchte enkele van de liquid lipsticks en spotte er ook een rijtje matte lipsticks. Mooi!


Tijd voor teambuilding! Mijn collega's appreciëren net als mij - gelukkig, lol! - een lekker bordje, dus gingen we tafelen bij Peppe's in Genk. Heerlijk Italiaans, in een fijne, ongedwongen sfeer. Ik ging voor de pizza Quattro Stagioni - artisjokken, olijven en anjovis, I like!


Na de Escape Room (spoiler: no escape, grrrr...) belandden we bij WonderBar - wat een toffe tent! Hier drink je (onder meer) de heerlijkste cocktails en het lijkt me een absolute aanrader voor een avondje uit. Héél de inrichting - tot zelfs de bierviltjes toe - is erg creatief opgevat, maar nooit overdone. Check zeker ook eens de tussen- en benedenverdieping, supergezellig!Soms worden events op de mooiste locaties georganiseerd. Het Nederlandse merk Marie-Stella-Maris stelde zich voor in een prachtig pand in Antwerpen, Graanmarkt 13. Op de gelijkvloers ligt de conceptstore waar ze ook Marie-Stella-Maris verkopen, in de kelderverdieping vind je het restaurant en op de hogere verdiepingen verschuilen zich enkele prachtige interieurs. Denk: Instagram-perfect-dreamy badkamers vol marmer (ja, ik zit daar op een volledig marmeren bad), mooie houten vloeren, een open haard en een giga terras. Wauw!


Een een close-up van dit lekkers genaamd Santa's Favourite - de kerstspecials zijn er weer bij Coffee Café, hoera! Dit is een combinatie van latte, slagroom, koffie-karamelsaus, gouden parels en een heerlijke Leonidas witte praline. Kwijl!

Nog drie nachtjes slapen en ik mag aan mijn beauty adventkalenders beginnen! Ik kijk er erg naar uit, whieee! Ze begeleiden mij helemaal tot aan de eindejaarsfeesten én mijn eigen verjaardag. De laatste maand van het jaar komt eraan en ik ben er klaar voor :-)

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

10 opmerkingen

 1. Leuke foto's!
  Je had weer veel leuks gedaan en heerlijk gegeten ;-)

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De vanilla chai geur is zoooo lekker eh! En ik had met plezier de rest van uw appelbastognetaartje opgegeten, zenne ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, ik vind hem erg lekker! Haha, als dat eens kon, dessert doorspelen... ik zou dan altijd om uw Leonidas pralines komen :D

   Verwijderen
 3. Graanmarkt 13 is inderdaad een parel! Jammer dat ik verging van de hoofdpijn die avond... TBS zoals ieder jaar weer een schot in de roos!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jammer! Volgende keer beter en dan kunnen we hopelijk nog een beetje bijkletsen x

   Verwijderen
 4. Bedankt voor de tip van WonderBar in Genk! Die ga ik onthouden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Erg leuk! De cocktails zijn ook origineel, mooi gebracht. Zeker eens doen!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig