13 november 2016

Make-upcollectie: update november 2016

Makeup collection & storage

Het was inmiddels weer tijd voor een update van mijn make-upcollectie! De basis is an sich dezelfde gebleven als in het verleden, evenals mijn principe van hoe ik mijn collectie overzichtelijk wil houden. Het is ongetwijfeld meer dan het gemiddelde, want het is geen geheim: ik houd van make-up!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. Same here, mijn stash is stilaan gegroeid en gegroeid en gegroeid en toen ben ik ineens toch wel beginnen downsizen. Denk dat we ongeveer hetzelfde hebben qua hoeveelheid.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik herinner mij een aantal jaar geleden de giga stash van YouTubers. Eigenlijk wat té veel voor dagelijks gebruik, dus voor mij past dit formaat véél beter :-)

   Verwijderen
 2. Je hebt echt een hele mooie collectie!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig