17 januari 2017

Uitnodiging: Kusmi Tea workshop & outlet shoppen!

Kusmi Tea

Mijn dinsdag werd net weer een beetje vrolijker, want ik heb een leuke uitnodiging voor de theeleuten én shopaholics onder jullie!

Je krijgt de kans op de Kusmi Tea pop-up boetiek in Maasmechelen Village te bezoeken, deel te nemen aan een exclusieve theeworkshop en gaat naar huis met een leuke goodie bag én een gift card!

De theeworkshop wordt gegeven door een echte theemeester, die ons alles zal vertellen over hoe nu echt dat perfecte kopje thee te zetten en welke theesoorten er allemaal bestaan. Bij Kusmi Tea zijn ze alvast fan: met een geschiedenis van 150 jaar, kleurrijke barokke blikken en unieke theesmaken trekken ze absoluut de kar van een ontspannend kopje thee.

Waar? Maasmechelen Village, Kusmi Tea pop-up boetiek
Wanneer? Zaterdag 21 januari 2017, van 10 - 11 uur
Wat? Een exclusieve theeworkshop
Cadeautjes? Je krijgt een hele leuke goodie bag én een gift card van € 25,00 cadeau, om nadien nog te gaan outletshoppen in Maasmechelen Village

Zin om samen met mij een theeworkshop te volgen? Ik heb acht plekjes vrij en verloot ze onder de deelnemers. Meedoen is simpel: stuur mij een mailtje op beautyloves.be (at) outlook.com en laat me weten of je alleen of met twee wil komen.

Aanmelden kan tot en met 19 januari 2017, de winnende deelnemers ontvangen 20 januari meteen bericht!

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

1 opmerking

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig