12 februari 2017

InstaLoves: januari-februari 2017


Ach... hoe mooi! Met zo'n kleurenspel wil ik elke morgen wel begroet worden. Op dit moment is zoiets voorbehouden voor het weekend; wanneer ik door de week naar het werk vertrek, is het nog donker. De lente mag er voor mij snel aankomen!


Ik had grootste plannen voor het weekend - lees: bloggen en enkele filmpjes opnemen. Helaas werd ik afgelopen week besmet met een verkoudheid en die kreeg mij flink te pakken. Mijn weekend bestond dus voornamelijk uit lamlendig op de zetel zitten en regelmatig in slaap vallen van de vermoeidheid. Om dan weer wakker te worden met hoofdpijn, een verstopte neus en een droge keel. Beauty zal dus even moeten wachten!


Ik ontdekte de anti-hauls, video's op YouTube waarbij beautyliefhebbers vertellen over de producten die ze nu eens niet gaan kopen en waarom. Verfrissend om naar te kijken! Ik snap het helemaal, we worden dagelijks de kop zot gemaakt voor nieuwe producten, maar je kan nu eenmaal niet alles kopen. Of je kan dat wel, maar dan vrees ik dat je heel wat producten amper zal gebruiken.


Op het werk werd het nieuwe jaar ingezet met een personeelsfeest. Het voorgerecht was erg lekker: salade van quinoa, komkommer, munt en garnaal en een vinaigrette van zoetzure paprika. De rest van het menu werd geserveerd in buffetvorm en was iets minder mijn ding. Er was wel keuze genoeg, maar mijn kipsaté was bijvoorbeeld heel erg taai en die van mijn buurvrouw heel erg mals, dus het was een beetje hit or miss.


From me to me: armbanden van Monica Vinader - ik schreef er hier al een blogpost over en ik ben er nu nog steeds héél erg blij mee.Enkele fijne skincareproducten in de ochtend: een cleanser van L'Occitane, een toner van Lancôme (intussen al helemaal op!), oogcrème van Kiehl's en een hydraterend serum en dagcrème van Collistar.


Blijft toch vreemd om mezelf op film te zien en horen en ik zal er waarschijnlijk nooit helemaal aan wennen, maar ik maak wel graag filmpjes voor op de blog! Dit filmpje over mijn opgemaakte producten ging midden januari online.


We gingen naar Antwerpen voor de 40e verjaardag van een kennis. Flashback naar onze jongere jaren in het jeugdhuis, toen blacklight hip was, haha! Ik probeerde onze überwitte tanden op foto vast te leggen, maar mijn telefooncamera pikte het effect helaas niet helemaal op.


De sjaal die ik al weken draag, is van Zara. Hij is groot, zacht en ik kan er mij helemaal mee inpakken - yes! Ik heb trouwens een zwak voor sjaals, het is echt erg, ik heb een hele lade vol!


Nog meer zachtheid: handcrème van Melvita met helende tijmhoning. Zacht voor de handen en ook een beetje helend, als je kleine wondjes hebt bijvoorbeeld. Er is ook een bodylotion van, lekker!


Ik bezocht de Kusmi Tea pop-upshop in Maasmechelen Village en nam er met enkele van mijn lezers deel aan een theeceremonie. In deze vlog kon je alles volgen! Ik ben een echte theeleut, dus voor mij was het superinteressant om zoiets te kunnen meemaken én wegschenken. Ik heb er ook effectief heel wat van geleerd en ik zal nooit meer met hetzelfde oog naar 'standaard' theezakjes kijken.


We gingen naar het autosalon (mijn eerste bezoek, ever!) en ik maakte van de gelegenheid gebruik om mij in enkele luxewagens te zetten. As you do, haha. Deze Mercedes GLA viel wel in de smaak - niet helemaal mijn kleur, maar ik zou er geen nee tegen zeggen moest ik hem krijgen. Ik tuf voorlopig nog even verder met mijn autootje!


Wow, ik kan me zelfs niet meer herinneren wanneer ik voor de laatste keer bij Quick at. Lang, laaang geleden! Het werd een cheat meal deluxe, inclusief partybox. Mijn ogen waren groter dan mijn maag, want ik kreeg lang niet alles op, maar het was lekker en ik heb er absoluut geen spijt van.


Op een zondagnamiddag gingen we langs bij vrienden voor een rondje De Kolonisten van Catan. Nope, niet gewonnen, maar ik had wél de langste straat!


Een tip die ik deelde op InstaStories: make-up organizers bij Wibra! Daar dienen dan de reclameblaadjes voor... ;-)


Deze giga box heerlijke Leonidas pralines lag op het werk máár... ik ben er van af kunnen blijven! Ik probeer op het werk niet te snoepen, wat me soms wel voor een uitdaging stelt, want er ligt regelmatig iets lekkers in de keuken. De ene keer is er iemand jarig, de andere keer brengt iemand restjes wafels mee. Dan sta ik daar met mijn potje magere yoghurt, haha.Met dit supermooie Lancôme-event werd mijn beautyblogjaar ook goed ingezet. De roos speelde een prominente rol - check die mooie highlighter! Het poeder ligt dus op de rozenblaadjes en haal je ervan af met een kleine kwast. Maar de bos echte rozen kon mij anders ook wel bekoren, pretty!
Ook bij Sisley was er heel wat moois te ontdekken - deze blogpost al gezien? - al was ik minstens even blij met die giga kom zure ouwels. Hmmmm! Die had ik dus zonder problemen in mijn eentje kunnen opeten. 't Is dat er nog 20 man rond mij liep, en ik mij moest gedragen ;-)Voor het werk naar Brussel - mijn trein had 'slechts' 15 minuten vertraging. Reden genoeg om bij Starbucks binnen te springen, hèhè! Mijn geliefde White Cafè Mocha was lekker, maar die koffiekoek is niet meteen een aanrader. Vrij hard en droog, ik had het mij anders voorgesteld! Het was best koud die dag, dus trok ik mijn warme Uggs aan en gingen ook de handschoenen mee voor onderweg.


Na het werk nog even naar de Zara, om mijn verjaardagsbon in te ruilen voor wat leuks. Een vestje en (ahum, alweer...) een sjaal. Ik houd van roze, als dat nog niet duidelijk was ;-)


Eh... dit had ik nu niet meteen verwacht, zo medio februari. Ik had ook helemaal niet naar het weerbericht geluisterd, dus 's morgens was de verrassing compleet!


Een ontbijtje uit het kookboek van Le Pain Quotidien - lekker! Chorizo, kruiden en eitjes in de pan, gemakkelijk, snel en toch eens iets anders dan anders.


Tigra en ik wensen jullie en fijne zondag en een supertoffe week toe!

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

5 opmerkingen

 1. Zucht, die Sisley producten... swooooon! En bij die Leonidaspralines moest ik toch wel effe terugscrollen en blijven kijken ;-) Ga hier straks ook een doosje opendoen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hèhè, ik had wel gedacht dat die doos Leonidas iets voor jou zou zijn! :D

   Verwijderen
 2. wat word ik toch altijd vrolijk van eten! looking good girl en nog een fijne week verder ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zoveel leuke foto's :) en mmmm die pralines <3

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig