22 juni 2017

Parisienne look by Bourjois

Bourjois Palette Les Nudes

Nóg een nude palet? Waarom niet! Ik ben fan van het hele nude concept, net omdat elk merk er wel zijn eigen twist aan kan geven en het op deze manier zeer toegankelijk wordt. De categorie 'nude oogschaduw' is dan ook erg ruim en bevat zoveel meer dan enkel beige- en bruintinten. Voor Bourjois werd Palette Les Nudes er eentje met de knipoog naar de Parisienne look.

En dat begint bij het schattige doosje dat perfect in de hand past. Illustrator Bernadette Pascua weet het effortless chic van de Parijse stijl in een aquarel te bevatten: knotje op het hoofd, een tijdloos with shirt met Peter Pan-kraagje, rode lippen én een mooie tutu.

Bourjois Palette Les Nudes

Bourjois Palette Les Nudes

En binnenin? Een grote kantelbare spiegel, een tweezijdige applicator met een bredere en smallere kant en acht - uiteraard - neutrale kleuren oogschaduw met een wel zéér fijne formule. De crème-poederformule geeft de oogschaduw een zeer zacht en blendbaar karakter terwijl het tegelijkertijd de pigmentatie en intensiteit waarborgt.

De linkerhelft van het palet bevat de lichtere, liftende kleuren voor op het ooglid en met de taupe en bruine kleuren uit de rechterhelft kan ik de look wat meer verdiepen en smokey maken. Wat dat betreft is Palette Les Nudes een zeer fijn hebbedingetje om je daglook supersnel te transformeren naar een avondlook. Idealiter had er voor mij nog een matte transitiekleur in gezeten, dat het palet helemaal compleet gemaakt, maar ach, ... je kan niet alles hebben!

Bourjois Eye Primer 24h

Een absolute verborgen parel, deze Bourjois Eye Primer 24h. Een oogschaduwprimer mag dan misschien niet zo spannend of interessant lijken als een oogschaduwpalet, voor mij is het anders wel de essentie van mijn ooglook. Ik heb zogenaamde hooded eyes, (over)hangende oogleden met veel plooitjes, dus is een goede oogschaduwprimer een must. Bovendien ben ik nogal veeleisend wat betreft houdbaarheid en verwacht ik dat mijn make-uplook het van 's ochtends tot 's avonds uithoudt. Dat kan enkel met een betrouwbare primer!

Het is de eerste oogschaduwprimer voor Bourjois en dat doen ze meteen ook erg goed. Het smalle tubetje bevat een crèmige, beige primer die je aanbrengt met een sponsapplicator en verder kan inwerken met de top van je ringvinger. De primer verdeelt zich uitermate egaal en transparant over het ooglid en vormt daarbij een ietwat sticky basis waar de oogschaduw aan kan hechten. De kwaliteit en houdbaarheid is voor mij te vergelijken met de Too Faced Shadow Insurance of Urban Decay Primer Potion - toch niet van de minste!

Een ooglook is voor mij nooit compleet zonder een volumemascara. Met de Volume Glamour Effet Push Up Mascara belooft Bourjois gekrulde, volumineuze babydoll wimpers. Borsteltje is spiraalvormig en de puntige uitstekers grijpen elk wimpertje goed vast voor dat laagje mascara. De formule is in het begin een beetje nat, waardoor ik minstens twee en zelfs drie laagjes aanbreng, maar dan zie je inderdaad wel een goed gekrulde wimper met heel wat volume. Houdt mijn wimpers de hele dag netjes in bedwang en gaat er 's avonds met behulp van wat biphase make-upremover ook zonder al te veel problemen af.

Bourjois Palette Les Nudes

Bourjois Palette Les Nudes

Voor deze look gebruikte ik alle Bourjois producten en in deze first impressions video zie je de Eye Primer 24 h, het Palette Les Nudes en de Volume Glamour Effet Push Up Mascara nog eens in volgorde terugkomen voor een eerste test en eerste indruk!

Bourjois Palette Les Nudes - € 15,99
Bourjois Eye Primer 24h - € 10,99
Bourjois Volume Glamour Effet Push Up Mascara - € 14,99

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

3 opmerkingen

  1. Prachtige look!
    Zulke goed gepigmenteerde kleuren en fijn dat ze zo glanzend zijn.
    Ik zou de palette zeker kopen.

    Xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Super te horen, merci! Een fijn en kwalitatief budgetpalet!

      Verwijderen
  2. Mooie look! De pigmentatie is echt super!
    Ben nu echt benieuwd geworden naar de primer, en ook de mascara ziet er goed uit

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig