11 juli 2017

Dove Shower Foam

Dove Shower Foam

Een tijdje geleden werden de nieuwe Dove Shower Foams voorgesteld - ik kon last minute niet naar de presentatie, maar kreeg achteraf wel een flacon toegestuurd. Vandaag gebruikte ik het allerlaatste restje in de douche - tijd voor een review!


Met de Shower Foam probeert Dove het verlangen naar een zachte, kalmerende en verzorgende aanraking te vertalen naar het dagelijkse schoonheidsritueel: een reinigend doucheproduct met een zachte, lichte én voedende formule in drie verschillende geuren. Deeply Nourishing zou ik categoriseren als "de" Dove-geur; Revitalising Pear gaat voor een subtiele geur van peer en aloë vera en Pampering Pistachio combineert een crème van pistache met magnolia. Nochtans is het niet de geurbeleving waar het om gaat, qua geur en parfum blijft alles heel erg op de vlakte.

De Shower Foam zet de Dove-traditie - reinigende en verzorgende producten die altijd heel lief zijn voor de huid - verder op een heel aangename manier. Zoals de naam doet vermoeden, genereert de Shower Foam een instant schuim waarmee je je lijf kan wassen en tegelijk verzorgen en voelt nét wat luxueuzer dan een 'gewone' douchegel. Het is ook een perfecte doublure voor scheerschuim, dus ik was en scheer mijn oksels in een trek door.

Dove Shower Foam

Het schuim lijkt wel een wolkje: licht en luchtig! Het is een minder stevig schuim dan de doucheschuim van merken als Rituals of Kneipp die in een aluminium drukflacon zitten. Het is het pompje dat bij Dove voor deze consistentie zorgt - elke druk op de pomp zorgt voor een inbreng van lucht, dat de vloeistof binnenin transformeert naar een weelderig schuim. Elke flacon kan zo'n 130 doseringen aan dus laat je zeker niet misleiden door het compacte formaat van de Shower Foam!

Dove Shower Foam Body Wash - 200 ml / € 3,99 bij supermarkten en drogisterijen

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

1 opmerking

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig