11 september 2017

NYC vlog: musea & upgrade!

NYC vlog

De laatste NYC vlog! Intussen zijn we alweer een weekje thuis en ik mis de bruisende stad toch wel een beetje. Het is altijd heerlijk thuiskomen - there's no place like home! - maar ik was toch wel graag in NYC ook, zeker nu het hier flutweer is.

"Het museum van die film" aka het American Museum of Natural History stond in de voormiddag op het programma. Op de heenweg deelden we een crêpe met Nutella als tienuurtje - yum! Het AMNH is supergroot, je kan er gemakkelijk uren doorbrengen en zelfs in verdwalen. Gelukkig konden we ons nog een beetje oriënteren na de vorige keer en het hielp ook wel dat we een plattegrond kregen aan de ingang :D In de namiddag bezochten we mijn favoriet, het Guggenheim Museum. Héérlijk gebouw!

's Middags gingen we voor take out Shake Shack en ploften we neer in Central Park voor de lunch. Ik slaagde er wel in om onze ganse beker drinken om te kieperen - serieus, ik ben zo'n kluns! Gelukkig bleven de burger en frietjes gevrijwaard :D

Om onze kattensitters te belonen, schoven we aan (!) voor chocolade bij de Hershey's winkel op Times Square. Intussen is de winkel gesloten, blijkbaar heropenen ze eind dit jaar op een andere locatie op Times Square. Van geluk gesproken!

SATC-gewijs moest ik - natúúrlijk! - ook proeven van een Cosmopolitan. Ik waande me heel even Carrie (maar dan zonder de 400 paar designer shoes, snif).

Op zondag was het helaas superslecht weer. Toch trotseerden we de regen om te gaan brunchen bij Sarabeth's, vlak aan Central Park. Naar aanleiding van een foto op Instagram sloeg ik Sarabeth's op in mijn must visit plekjes. Ze serveren er de heerlijkste fat 'n fluffy French toast - no way dat je dit bord volledig op krijgt, maar het is zó lekker! Een absolute aanrader!

De laatste dag daarentegen was een stralende zomerdag, heerlijk! We spendeerden de voormiddag in Central Park en gingen voor een allerlaatste slice pizza bij Luigi's alvorens naar JFK te sjezen.

Bij het boarden kregen we van Brussels Airlines nog een verrassing van formaat: een upgrade naar Business Class. Say whuut?! Ik heb nog nooit in m'n leven zo fancy gevlogen: van het grote scherm over de beenruimte tot het lekkere eten - DIT. WAS. AF. (En nu wil ik volgende keer uiteraard weer, haha) Het was de kers op de taart van onze reis en maakt deze NYC-trip eens zo speciaal.


Bedankt om te kijken naar onze NYC vlogs! Mocht je benieuwd zijn naar de shoplog, die komt er héél snel aan... ;-)

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

1 opmerking

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig