30 oktober 2017

InstaLoves: oktober 2017


Oktober is voorbijgevlogen! Het eerste hoogtepunt was het kerstevent van Planet Parfum - het vond plaats in dit prachtig gerenoveerde huis in Brussel, dat voor de gelegenheid van de gelijkvloers tot de tweede verdieping was ingedeeld in verschillende beauty corners.


Ik kwam rechtstreeks van het werk dus ik kon de hapjes absoluut appreciëren :D Deze eiernestjes gingen er goed in, hihi.


Close Brussels was als exclusief merk bij Planet Parfum ruim vertegenwoordigd. Er lagen een aantal nieuwe paletjes, waarvan je het warme Turn The Heat On, Baby eerder deze maand in deze blogpost zag voorbijkomen.


Ook dit systeem van Make Up For Ever zag er interessant uit! Je koopt een leeg paletje en combineert afhankelijk van je teint en ondertoon een highlighter, blush en bronzer.


In mijn skincarekast is het soms een komen en gaan, maar Estée Lauder Advanced Night Repair blijft altijd een favoriet. Dit formaat van 100 ml is volgens mij een airport exclusive en past nog nét in het rek. Rechts daarvan een nieuwe toevoeging van Esthelle & Thild, die mij tot nu toe zeer aangenaam verrast heeft.


Of het comfortabel ligt, vraag ik mij af. Tigra leek er geen enkele moeite mee te hebben :DOpnieuw naar Brussel, ditmaal voor Lancôme! Wat een fijn, relaxt event en leuk om zo het weekend in te zetten. Er was een candy bar, dus ik was content.


Puddingtaart met latjes lijkt misschien een beetje saai, maar is zó lekker!Derde hoogtepunt was onze trip naar Londen! De vlog stond in deze blogpost al online, maar ik kan het niet laten om nog enkele foto's te delen. Bij Selfridges loop ik graag door het beauty departement: alle merken zijn er vertegenwoordigd maar ik kijk vooral uit naar de merken die bij ons niet te vinden zijn, zoals Louboutin Beauty. De counter is een pareltje en de producten zijn visueel erg impressionant, maar de prijs is dan ook navenant. Ik trakteer jullie daarom op enkele foto's :-)


Eveneens impressionant, dit ensemble bij Victoria's Secret op de hoogste verdieping. Niet zo handig om in rond te lopen, lijkt me, maar mooi alleszins!


Op de benedenverdieping kreeg ik dan weer een overdosis roze te verwerken. Daar kocht ik twee superzachte pyjama's, niet zo spectaculair, maar wel heerlijk om in te loungen en slapen.Ik weet niet welke van de twee ik prefereer, Shake Shack of Five Guys. Ik denk dat in deze Londen-trip de balans doorslaat naar Five Guys!


Profiteren van de fullsize spiegel in de hotelkamer om mijn outfit te fotograferen! Het was nog best warm en droog in Londen, dus ik kon met deze warme trui naar buiten, zonder jas of sjaal. En geen zorgen, ik heb nog schoenen aangetrokken, haha.Ontbijten bij The Breakfast Club stond hoog op mijn to do-lijstje. We stonden er eventjes voor in de rij, maar op zich ging het vlotjes vooruit. Ik denk wel dat het een populaire toeristische ontbijtspot is, want voor en achter ons stonden alleen maar toeristen, haha.


Ik ging voor de Elvis Waffle with an extra side of bacon - oh yum, dit was zo lekker! Het was trouwens moeilijk kiezen uit de menukaart, want echt alles klonk heerlijk. Naast ons was er iemand Eggs Benedict aan het eten, en ook dat zag er de moeite uit.


Londen geraakte overigens al helemaal in de kerstsfeer. Op Oxford Street hing er al een deel van de verlichting op. Het lijkt me wel de moeite om in december Londen in volle kerstglorie te kunnen bewonderen. Bij Kikki K waren er helaas nog geen kerstkaartjes te bespeuren - jammer!


Dé verplichte bloggerfoto: de bloemenpracht aan de ingang van Liberty!


Dé reden waarom we naar Londen gingen: Ricky Gervais aka mijn hubby's man crush! Zijn Humanity-tour kwam niet langs België en in Amsterdam waren alle data al uitverkocht, dus gingen we - met veel plezier - richting Londen. De Apollo is trouwens een erg mooie zaal en heel vlotjes bereikbaar met de metro.


Op onze laatste dag gingen we voor een full English breakfast - eigenlijk wilden we elders gaan ontbijten, maar die zaak was nog niet open en we moesten vroeg uitchecken om onze Eurostar te halen, dus werd het ontbijt bij Paul met een lekker kopje muntthee.Ik kocht per ongeluk zwarte chocolade in plaats van melkchocolade, dus móest ik wel brownies bakken. Of zoiets. Deze versie is gebaseerd op dit recept van Albert Heijn, maar ik heb de chocoladevlokken vervangen door zwarte Côte d'Or chocolade met hazelnoten die ik dan zelf in stukjes heb gekapt en ik gebruikte ook gewone pindakaas zonder stukjes. Lekker!


Terug in België! Mijn outfit draagt nog een stukje Londen met zich mee, want het hemd en de rok kocht ik daar bij Reiss.


Na alle burgers en brownies hadden we nood aan een gezonde lunch, dus trokken we richting Le Pain Quotidien. We bestelden twee suggesties: Timo ging voor de tartine met kip curry en ik voor de falafel bowl.


Tigra does yoga op de mat.


Ik hield op zondagmorgen een opruimsessie in mijn make-uplade. Ik ben een repeat buyer, zoals dat heet, zeker als het op lipsticks aankomt. Ik koop telkens dezelfde kleur, maar dan in verschillende schakeringen, haha. Van links naar rechts: twee keer Charlotte Tilbury, twee keer Givenchy, Burberry, Marc Jacobs en tot slot MAC.

Komende week wordt voor mij een korte werkweek, want ik heb enkele dagen verlof en daar kijk ik naar uit. Fijne maandag!

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

3 opmerkingen

 1. Leuk overzichtje!
  Het eten ziet er overheerlijk uit :-).
  Hoe heet de lipstick van MAC?

  Liefs, Veerle

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Merci, Veerle!
   De lipstick van MAC is Finally Free, was in samenwerking met Caitlyn Jenner. Geen idee of deze nog te koop is!

   Verwijderen
 2. Ah ok, dan zal die lipstick limited edition geweest zijn :-). Bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig