27 oktober 2017

London vlog: shopping & Ricky Gervais

Vlog

Voor de tweede keer in een jaar tijd naar Londen? Mij hoor je niet klagen! Hoewel het ditmaal op initiatief was van mijn hubby, die graag naar de show van Ricky Gervais wilde, was ik - zacht uitgedrukt - snel te overtuigen.

De tickets voor de Eurostar en de show van Ricky Gervais waren al lang in the pocket, maar het hotel heb ik - voor mijn doen - redelijk last minute geboekt. Eigenlijk wilde ik graag terug naar het South Place Hotel van tijdens onze citytrip in maart, maar helaas bleven de prijzen daar vrij hoog, tot op het moment dat alle goedkopere kamers volzet waren - ween! Ik boekte dan een kamer in The Marylebone Hotel in de gelijknamige wijk en dat is eigenlijk érg goed bevallen! De centrale ligging van The Marylebone Hotel is een voltreffer: ietsje ten noorden van Oxford Street, in de buurt van Debenhams, maar in een rustige en gezellige wijk. Vriendelijk personeel, een nette kamer en elke avond een turndown service met water en chocolaatjes - I like! Een hotel dat ik absoluut zal onthouden voor een volgend bezoekje aan de Britse hoofdstad.


Deze Londen trip was een mengeling van shoppen, buurten hoppen, musea en als apotheose ons bezoek aan het bekende Apollo theater voor de show van Ricky Gervais. Uiteraard ging mijn camera mee, geniet van de vlog en van het aankomende weekend!

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

3 opmerkingen

 1. Leuk een london vlog! ik wil er ook heel graag naar toe

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo een leuke vlog!
  Fijne shops en kan niet wachten op je shoplog te zien wat voor moois je allemaal geshopt had.

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Londen is toch zo een toffe stad!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig