25 oktober 2017

LOOkX Quick Longlasting Liquid Eyeliner

LOOkX Quick Longlasting Liquid Eyeliner

Een ooglook zonder eyeliner, dat is voor mij zoals een café zonder bier. En omdat ik nooit de deur uit ga zonder, heb ik door de jaren heen ook al heel wat soorten eyeliner getest, van potlood over vloeibare liner tot gelliner.

Ergens onderweg stootte ik op de magie van een eyelinerpennetje: een handige en compacte manier om met vloeibare eyeliner te werken omdat je alles - letterlijk - in een hand houdt. Anders dan met klassieke vloeibare eyeliner of gelliner heb je hier geen (apart) kwastje nodig, maar verdeelt het pennetje de eyeliner via een veelal vilten punt.

Zo ook de LOOkX Quick Longlasting Liquid Eyeliner! In een notendop: dit pennetje gaat ongeveer 300 keer mee, geeft egaal kleur af, heeft een superfijne punt, droogt vrij snel en kan dan tegen een stootje, is dieproefvrij en vervaardigd zonder parabenen.

LOOkX Quick Longlasting Liquid Eyeliner

LOOkX Quick Longlasting Liquid Eyeliner

Maar dat is nog niet alles. Het meest bijzondere aan de LOOkX Liquid Eyeliner is toch wel dat 'ie hervulbaar is. Een navulling bestaat uit een vilten tipje, een reservoir met verse eyeliner en een nieuw dopje. Praktisch gezien en zeer fijn voor het milieu omdat je zo toch wel het grootste deel van de eyeliner telkens kan hergebruiken!

Hierboven eerst nog even een close-up van de vilten punt: deze is precies hoe ik hem graag heb! De lange, scherpe punt is ideaal om winged liner mee te trekken. In de lengte kan je hem echt 'leggen' en zo een strakke lijn trekken en als je dan toch kleine aanpassingen wilt doen of een ultrafijne wing wilt tekenen, kan je aan de slag met het uiterste puntje van de eyelinertip.

Ik slaag er zonder problemen in om (ultra)fijne lijntjes te trekken - doordat de eyeliner goed in de hand ligt, behoud ik maximale controle. De pigmentatie is goed, al heb ik de indruk dat de swatches op mijn hand lichter lijken dan de eyeliner op mijn ogen. En het is natuurlijk dat laatste dat telt, hè!

LOOkX Quick Longlasting Liquid Eyeliner

LOOkX Quick Longlasting Liquid Eyeliner

Zelf ben ik nogal fan van de winged liner, omdat ik daarmee mijn hangende oogleden optisch ietwat kan corrigeren. Het geeft mijn ooglook ook altijd meer diepte en versterkt het effect dat mascara op mijn wimpers heeft. Het resultaat met de LOOkX Liquid Eyeliner mag er zijn: een dunne aanzet aan de binnenzijde, iets breder naar buiten toe en een strakke, fijne punt in de hoogte. Als je pas begint met eyeliner, vergt het wat oefening, ook al omdat je een vorm moet zoeken die bij jouw ogen past.  Maar eens je het onder de knie hebt, is het een zaligheid!

Uiteraard hoef je niet per se voor de winged liner te gaan en kan ook het soberder - of andersom, net dramatischer! Op de Facebook-pagina van Beauty in a Box (de webshop waar deze LOOkX Liquid Eyeliner ook vandaan komt) doen ze deze week zelfs een heuse eyeliner challenge met elke dag een andere eyelinerlook, kwestie van inspiratie op te doen.

Ik heb absoluut niet te klagen over de houdbaarheid van de LOOkX Liquid Eyeliner: zoals ik de eyeliner er 's morgens op leg, zo ligt 'ie er 's avonds ook nog op. Met een oogmake-upremover haal ik alles er netjes van af en begin de volgende ochtend terug met een schone lei.

LOOkX Quick Longlasting Liquid Eyeliner - 0,4 ml voor € 18,95
LOOkX Eyeliner Refill - € 14,50
Verkrijgbaar bij Beauty in a Box

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig