13 november 2017

Labello Sparkle limited edition

Labello Original Sparkle limited edition

cute om niet te delen, deze Labello Sparkle. Inhoudelijk de originele Labello lipbalsem, maar dan in een extra feestelijk, kleurrijk en limited edition glitterjasje.

In totaal zijn er zes kleurtjes Sparkle: geelgoud, zilver, rood, groen, lavendel en roze. Het glitterjasje doet mij meteen denken aan de feestdagen en misschien dat dit wel een ideaal stocking stuffer cadeautje is. Of gewoon voor jezelf, omdat het leuk is om een glitterverpakking uit de handtas te halen.

Binnenin zit the real deal: Labello Original. Een eenvoudige, maar doeltreffende lipbalsem met karitéboter en panthenol, voor zachte, soepele en gehydrateerde lippen. Ik heb er al ettelijke tubetjes van opgemaakt, zowel in de originele formule als die met een kleurtje - zoals deze Care & Colour van twee jaar geleden, zálige tubetjes!

Persoonlijk vind ik ze heel erg handig voor op het werk. Er ligt as we speak een exemplaar van in mijn pennenbakje. Onopvallend, want blendt perfect tussen het kantoormateriaal, maar geeft mij de kans om tussendoor mijn lippen snel en effectief te verzorgen. Zo hoef ik niet per se een spiegel en lipstick te hanteren, maar loop ik wel rond met verzorgde lippen. Het nuttige aan het aangename koppelen, heet zoiets!

Labello Original Sparkle limited edition - € 3,59

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig