1 april 2018

InstaLoves: maart 2018


Hoppy Easter! Ik mag volgende week nog een keertje, dankzij het Grieks-orthodox Pasen. De hele technische uitleg ken ik ook niet, maar het heeft te maken met het gebruik van de Gregoriaanse en Juliaanse kalender en een verschillende berekeningswijze. Om even moeilijk te doen ;-)

Het komt er dus op neer dat oost en west op een andere datum Pasen vieren en dat het slechts een keer om de zoveel jaar samenvalt. Vorig jaar was dat het geval, de volgende keer zal in 2025 zijn.


Al stopt dat mij er niet van op nu al paaseitjes te eten, haha! Dit stukje heerlijkheid kochten we bij Le Pain Quotidien.


Begin maart hadden we onze jaarlijkse teambuilding, dat zag je al in deze vlog. Mijn collega's houden net als mij van lekker eten, dus was het een evidentie dat we vooraf een hapje zouden gaan eten. Het was mijn eerste bezoek aan Brasserie Fratelli in Houthalen: royale porties, lekkere gerechten en een geslaagde kennismaking! Het zat er wel goed vol, dus volgens mij is reserveren aan te raden.

Nadien hadden we kaartjes voor Circus Ronaldo en de voorstelling Fidelis Fortibus - geen traditioneel circus, maar een prachtige voorstelling met een lach en een traan. De komende maanden speelt Circus Ronaldo nog her en der in Vlaanderen, dus als je de kans krijgt, zeker gaan!


Een week later gingen we richting Gent - ook al te zien in deze vlog! We gingen op housewarming bij Timo zijn zus, maar vooraf spendeerden we nog enkele uurtjes in Gent, aangezien we daar tegenwoordig niet meer zo vaak de mogelijkheid toe krijgen.

We kochten dessert bij Julie's House - de cupcakes van Magnolia Bakery in NYC blijven natuurlijk onovertroffen, maar deze van Julie's House zijn zeker niet slecht.



We bezochten ook de "Hello, Robot" tentoonstelling in het Designmuseum Gent - de enige echte R2D2 stond er uitgestald, dus dat moest mijn nerdy hubby toch gezien hebben - en stiekem ik ook wel, haha :-)


Lunchdate bij Buon'Eatalia! We gingen beiden voor de zeetong en we waren beiden erg tevreden.


Vrijdagavond ten huize BeautyLoves: geen vette party, maar gewoon de zetel in, TV kijken en mijn nagels lakken, haha. Oh my, hoe goed is Stranger Things?! We hebben de twee seizoenen volledig gebingewatched. Lange leve Netflix!


En toen zat ik hier. Ik heb het al uitgelegd in deze vlog, maar in het kort: ik was al even op de sukkel met mijn iMac. Ik heb er zelf een en ander aan proberen verhelpen, maar het bleek een hardwareprobleem te zijn waar ik zelf niets aan kon doen - en uiteraard buiten de wettelijke garantietermijn, grrr. Ik heb uiteindelijk een nieuwe harde schijf laten installeren en alles werkt terug zoals voorheen!


Ik kan me zelfs niet meer herinneren wanneer ik nog eens in Maasmechelen Village was, zo lang was het al geleden. De hele Village was erg mooi aangekleed, wat natuurlijk een droom is voor bloggers, haha. Deze muur vol (nep)rozen was absoluut het kiekje waard!



Lunchen deden we bij Ellis Burger - ook dat was al even geleden. Eerlijk, het was gewoon het eerste op ons pad, want het was miezerig weer en koud, dus we waren meer dan blij dat we binnen konden zitten, haha.


Beauty ontdekken bij Planet Parfum! Het event vond plaats in hun winkel in Waterloo, een ruime winkel met een mooie selectie. Er is zelfs een heuse Jo Malone counter! Ik rook er aan de nieuwe limited edition geuren van de English Fields collectie. De flesjes zijn minder herkenbaar, niet zo standaard Jo Malone, maar net als bij alle Jo Malone-geuren is het de bedoeling dat je geuren layert en combineert. Persoonlijk ben ik vooral fan van de Jo Malone-geurkaarsen en zijn de parfums minder mijn ding. Op dit moment staat de Sweet Almond & Macaroon geurkaars in mijn woonkamer en ook de Dark Amber & Ginger Lily is hier favoriet.


Bij Starskin spotte ik dit haarmasker met kokosolie. Ik kreeg er een sample van mee naar huis - je moet het zakje met het product opwarmen, in je haar smeren en dan zo'n ouderwets haarnetje over je haar doen. Ik heb het nog niet gebruikt, maar het lijkt me wel interessant!


En ineens zag ik de stand van Vita Liberata staan! Vita Liberata is gekend als hét van het als het op zelfbruiners aankomt, dus ik was best verrast. Ik hoorde dat het al te koop was bij Planet Parfum en kreeg een kleine introductie over het gamma. De Body Blur is het nieuwste product en is eigenlijk make-up voor je lijf. Maar ik ben vooral benieuwd naar hun Phenomenal mousse, die je mits wat bijwerken tot drie weken lang een gebronsde huid geeft - say what?!



Aan de ingang stond er een heel tof bloemenmobiel, waar je een bloemenkrans kon laten maken. Ik ging voor een roze exemplaar en was er supercontent mee!


Yes, ook ik ging langs bij Chez Claire. Er stond een kleine rij, maar het ging goed vooruit! Ik kocht een doosje met vier éclairs en deelde mijn ervaring op InstaStories. Het concept is goed bedacht en ik ben er zeker van dat het de nieuwsgierigheid prikkelt. De hele look & feel is af - ik bedoel, check dat roze doosje met gouden accenten. En ja, de éclairs zijn lekker, maar niet van die aard dat je geen gelijkaardig (of beter) product kan vinden bij je lokale bakker. Het zal er in elk geval goedkoper zijn, want bij Chez Claire kosten ze 4,5 euro per stuk.


Van zodra het zonnetje schijnt, wordt iedereen een beetje blijer, ook Tigra :D


Boodschappen doen is ook aan de kassa bosjes tulpen kopen. Een beetje kleur, een beetje zon en iedereen blij!


Ik kreeg een leuk pakketje van Lancôme binnen, met enkele van hun nieuwe L'Absolu Lacquers. Ik denk niet dat je deze mag reduceren tot "gewoon een gloss", want wat een pigmentatie! Ik schrijf er snel een review over, beloofd!


Het zonnetje verdween heel snel achter de grijze wolken, helaas. Ik heb nu wel zin in enkele weken prachtig lenteweer, who's with me? En geen zorgen: ik trok deze foto als passagier - als chauffeur blijf ik netjes van mijn GSM af.


Omdat we nog eens in de buurt waren, gingen we langs bij Frituur Belleur. Serieus, de beste frieten van het Meetjesland (en misschien wel daarbuiten). Ik zag dat ze meedoen met de wedstrijd 'beste frituur van Vlaanderen' en ik denk dat ze nog wel goede kans maken om te winnen!


Ik maakte een make-up look met drogisterijproducten. Het resultaat zie je snel op de blog!


Gisteren waren we in Antwerpen samen met mijn ouders en broer en uiteraard deed ik de verplichte stop bij de bloemenkraam. Ik ging voor roze en donkerrode ranonkeltjes!


Mijn ouders waren nog niet bij Five Guys geweest, dus gingen we langs voor lunch. Een giga bestelling later was het tested and approved!

Fijne Paaszondag!

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. Gezellig uitje met je familie!
  Zo leuk dat jullie naar Gent waren geweest.
  Prachtig flowers aan de diadeem.
  Jullie hadden veel leuks gedaan.

  Fijne dag Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad, het was een leuke maand! Jij ook een fijne dag x

   Verwijderen
 2. Stranger Things is inderdaad heel goed! Wij zitten nu halfweg seizoen 2.
  Ben benieuwd naar de full face drugstore make up look!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben benieuwd of er nog een derde seizoen komt.
   Die drugstore look komt er normaal deze week ergens aan :-)

   Verwijderen
 3. Toch veel leuks gedaan in maart. En je hebt weer prachtige mooie make-up looks gemaakt 👌 Ik ben al ontzettend benieuwd naar je volgende blog en je nieuwe L'Absolu Lacquers 😉 Ook heel mooie tulpen en ran(k)onkeltjes 🤣 en al dat lekkers mmm, vooral die cupcakes doen mij watertanden 😋

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ooh, hahahha! Dan lees ik het na en laat ik er nog die typfout in staan. Goed dat je het zag :DD

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig