18 juni 2018

Nivea 1 Minute Urban Detox Mask

Nivea 1 Minute Urban Detox Mask

Een uitgebreide skincareroutine: I'm in! Ik geniet van het ritueel aka me-time, van de verschillende potjes en tubes, van texturen die mijn huid een boost geven. Al zal ik nooit nee zeggen tegen een beetje tijdswinst - en geef toe, soms heb je gewoon niet al te veel tijd, maar wil je wel graag resultaat zien.

Minimale investering, maximaal rendement - in het kort het idee achter de Nivea 1 Minute Urban Detox Masks. Alle drie de maskers hebben een snelle (1 minuut!) doch effectieve werking, voor de drukke ladies 'n gents die toch nog een gaatje willen maken voor een pampersessie.

Er zijn drie verschillende 1 Minute maskers en je gebruikt ze naargelang je eigen behoeften. Afgelopen zondag - na een dagje Werchter Boutique - wilde ik mijn huid graag intensief verzorgen, maar vocht ik tegen de vermoeidheid. Het perfect moment om deze Nivea maskers uit de kast te halen! Ik gebruikte ze meteen na mekaar: drie keer een minuut, maar drie keer en ander effect op de huid.

Ik ging eerst aan de slag met het Nivea 1 Minute Urban Detox Mask Zuivert met witte klei en magnolia-extract. Dit lichtgroene kleimasker zuivert de huid, verwijdert de dode huidcellen en zorgt voor een grondige reiniging. Omdat je het slechts een minuutje laat inwerken, wordt het masker niet droog of hard, vermijd je een trekkerig gevoel en kan het dus ook werken voor de gevoeligere huid. De fijne korreltjes in het masker geven de huid bij het afspoelen nog een extra milde peeling. Resultaat: een gezuiverde, gladde huid.

Het Nivea 1 Minute Urban Detox Mask Verfijnt de poriën is ook een zuiverend masker, maar van een andere orde. Deze chemische peeling is een transparante gelformule met magnolia-extract, die (niet schrikken!) lichtjes opwarmt van zodra hij in contact komt met je natte huid. Dit masker werkt vooral ontgiftend, vermindert de effecten van stress op de huid en verfijnt de poriën. Alweer: omdat je het zo kort laat inwerken, lijkt het mij ook geschikt voor een gevoeligere huid. Resultaat: een gezuiverde, gladde huid, waar poriën er veel fijner uitzien.

Tot slot kreeg mijn huid nog een beetje TLC met het Nivea 1 Minute Urban Detox Mask Hydrateert. Qua textuur is dit een frisse gelcrème die je (minstens, maar zeker ook langer dan) een minuut laat inwerken. De transparante blauwe crème bevat groene thee en hyaluronzuur, een combinatie die enerzijds je huid beschermt tegen vrije radicalen en oxidatieve stress en anderzijds je huid intens hydrateert en plumpt. Voor dat laatste vind ik een minuutje wat te kort, dus ik laat de gelcrème gewoon langer intrekken, tot het meeste is opgeslorpt door mijn huid. Het overtollige product kan je inmasseren of verwijderen met een tissue. Resultaat: een gehydrateerde huid, klaar voor de volgende skincarestap of make-up.

Hoewel ik mijn high end skincare voor geen geld zou willen missen, is het altijd een waar genoegen om een betaalbaar alternatief te vinden. Ik denk dat Nivea met deze 1 Minute maskers er zonder twijfel in is geslaagd om iets te voorzien dat een meerwaarde kan betekenen in mijn stash. Dit zijn betaalbare, simpele én effectieve producten die bovendien gemakkelijk in te passen zijn in het hectische schema waar we ons soms allemaal wel eens in vergalopperen.

Nivea 1 Minute Urban Detox Mask - 75 ml voor € 6,99 in de supermarkt/drogisterij

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

10 opmerkingen

 1. Mooi! Deze wil ik ook wel eens proberen. Die fijne korreltjes in het eerste masker, weet jij of die van plastiek zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties

  1. Nee, volgens mij geen plastiek! Er staat microcrystalline cellulose in de ingrediëntenlijst, dat zorgt voor de milde peeling.

   Verwijderen
 2. Hoi :)

  Ik vind je opgemaakt filmpjes altijd inspirerend. Wil je er nog eens eentje opnemen?

  Fijne budget producten van nivea < 3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Net eentje live gezet! En ik kan die van juni ook al bijna opnemen :D

   Verwijderen
  2. Bedankt voor het filmpje, Stamatia :D

   Je hebt mijn gedachten gelezen. Ik ga nu naar het filmpje kijken en ik doe zoals altijd ook nu weer een duimpje omhoog.

   Daag **

   Verwijderen
 3. Ideaal zeker bij tijdsgebrek of moeheid! Ik ben er wel voor te vinden 😉
  Dikke 👍 omhoog voor Stamatia!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 't Is dat! Als het snel moet gaan, moet het ook goed zijn :D

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig