22 juni 2018

What's in my trash: opgemaakt mei 2018

Opgemaakt

Ik kan al bijna een nieuwe empties video opnemen - haha - maar hier is nog het lijstje van mei!


Signal White System tandpasta
Estée Lauder Double Wear 3-minute Masks
Annyake Extreme Radiance Mask
Caudalie Moisturizing Mask
Peter Thomas Roth Water Drench Hyaluronic Cloud Cream
Peter Thomas Roth Anti-Ageing Cleansing Gel
Tatcha The Deep Cleanse
Aromatherapy Associates Shampoo
L'Occitane Hand Cream mini
Rituals Miracle Scrub Hand Scrub
Rituals Hand Balm
Estée Lauder Crescent White Serum
Schwarzkopf Nature Moments conditioner
Schwarskopf Got2Be Volume spray

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. Dat zijn een heleboel fijne producten :-).
  Onlangs kocht ik de doucheschuim en handzeep van The Ritual of Sakura. Ik had al een aantal producten van Rituals in huis, maar nog niets van deze collectie. Ik heb ze nog niet gebruikt, maar ze ruiken alvast heerlijk!
  En vorige maand is er hier een Rituals winkel geopend, dus ik zal er nog veel te vinden zijn :-).

  De Double Wear foundation is qua houdbaarheid inderdaad erg goed, maar bij mij gaf deze toch een ietwat 'grauw' effect, ik denk dat hij iets te mat is voor mijn huidtype... (ik blijf dus maar bij Dior, past me iets beter ;-)).

  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, de Sakura-lijn is echt fantastisch! Voor mij is dat high end bodycare aan een betere prijs :-)

   Ik combineer de Double Wear vaak met een hydraterende primer! Misschien helpt het ook om te mengen met een druppeltje olie, dat geeft het matte effect een klein beetje interne glow. Al kan ik je niet kwalijk nemen om bij Dior te blijven, hihi. De nieuwe Backstage foundation stond online bij Ici Paris XL, maar er stond geen naam bij de kleuren en ik durfde niet gokken :D En enkel bij drie fysieke winkels te koop op dit moment, dus ik moet nog even geduld hebben.

   Jij ook een fijn weekend!

   Verwijderen
 2. Vandaag nog de geurkaars van Sakura gekocht ;-).
  Ik ben ook benieuwd naar de nieuwe Dior foundation. Schijnt heel goed te zijn. Ik denk dat ze de Backstage collectie ook bij de Inno verkopen, in elk geval in het filiaal Nieuwstraat Brussel. De andere weet ik niet... . Ja, ik zou de foundation ook eerst willen testen alvorens te kopen, je moet tenslotte de juiste tint kunnen bepalen :-).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, de geurkaars heb ik nog niet in huis! Ik koop graag de Precious Amber (in de zwarte verpakking), zowel de geurkaars als de geurstokjes.

   Verwijderen
 3. Leuk om te zien dat je zoveel mooie en fijne producten had opgemaakt 👌
  Leuke video.

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig