22 juli 2018

Beauty haul juli 2018

Beauty haul

Een nieuwe lading beauty en ik toon alles in dit filmpje! Dit zijn niet allemaal nieuw gelanceerde producten, sommige zitten al even in het vaste assortiment, andere zijn limited editions en nog andere scoorde ik in de outlet.


MAC 137 kwast
Estée Lauder Bronze Goddess Illuminating Powder Gelée in Heat Wave
Estée Lauder Bronze Goddess Exfoliating Body Cleanser
Estée Lauder Bronze Goddess Salt Scrub
Estée Lauder Hydrationist
Darphin Hydraskin Intensive Skin-Hydrating Serum
Aveda Invati Exfoliating Shampoo
Aveda Invati Thickening Conditioner
Aveda Invati Thickening Intensive Conditioner
Estée Lauder Advanced Night Micro Cleansing Balm
Estée Lauder Advanced Night Repair maskers
Tom Ford Honeymoon eye quad

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Hele moois beautyproducten!
  Ik heb de fixing spray ook.

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijken me fijne en kwalitatieve producten die je hebt gekocht!
  De Hydrationist heb ik jaren geleden ook wel eens gebruikt. Vreemd dat deze bijna niet meer te vinden is. Misschien blijft het toch in het assortiment, maar is het gewoon de verpakking en/of de formulering die lichtjes zal wijzigen?

  Ik had een paar kwasten van MAC, en bij het wassen kwamen er telkens haartjes af. Maar nu ik hoor dat jij zo tevreden bent over deze kwasten, denk ik dat het gewoon aan mezelf lag: te weinig geduld ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geen idee, bij de gewone parfumerie is 'ie niet meer te krijgen. Daar stelden ze de Daywear voor als alternatief, maar die bevat een ingebouwde SPF en ik vind dat de crème daar vettig van wordt.

   Wel, ik denk dat het ook een kwestie van geluk is. De kwasten die ik heb, zijn zeer mooi gebleven. Af en toe komt er wel een haartje los, maar dat kan je niet vermijden als je ze al zo lang hebt, denk ik.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig