6 juli 2018

ProNails LongWear Nail Polish in Violeta

ProNails LongWear Nail Polish in Violeta

Misschien spotte je het al in deze vlog, maar ProNails staat intussen met een groot schap bij Di in de (online) shop!

ProNails is vandaag de dag nog steeds een 100% Belgisch bedrijf en was tot voor kort eigenlijk enkel te koop bij professionele salons. Door de samenwerking met Di brengen ze nu ook een gamma dat specifiek op de consument gericht is. Naast hun 'gewone' nagellak en de SelfGel-lakjes (met UV-lamp), is er een tussengamma dat zonder UV-lamp werkt, maar alsnog een lange houdbaarheid belooft.

Het ProNails LongWear trio is een driestappenplan met een basis, kleur en topper, die idealiter samen worden gebruikt omdat ze onderling de werking van de LongWear ColourFix Technology versterken.

ProNails LongWear Nail Polish in Violeta

ProNails LongWear Nail Polish in Violeta

Het begint met een goede base coat, in dit geval ProNails LongWear Start: een transparante basis die je nagel prept voor de kleur. LongWear Start beschermt je nagel tegen verkleuring, voorkomt chippen en verlengt de draagtijd. Een dun laagje is voldoende, dat je even laat drogen.

De kleur kan je uiteraard zelf kiezen. Ik testte ProNails LongWear Colour in 196 Violeta, een warme medium paarse kleur. Er is een lichte gelijkenis met deze Dior 892 Be Dior, maar Violeta is toch echt wel uniek in mijn collectie. Met een creamy finish past Violeta perfect binnen mijn voorkeuren: twee laagjes geven een mooie dekking en volle kleur, en een nagellak die egaal en gemakkelijk aanbrengt - zoals het hoort!

De LongWear Colour droogt dus uit onder invloed van daglicht en heeft geen UV- of LED-lamp nodig. Wel is een top coat een must en dus passeert de bijpassende ProNails LongWear Finish die een extra glanzend beschermlaagje bovenop de kleur legt en die het sluitstuk vormt voor de langere houdbaarheid.

Alle ProNails lakjes (zowel de base en top coats als de kleuren) hebben een gemakkelijk hanteerbaar kwastje: afgerond en plat, wat synoniem staat voor precisie en een vlotte lakbeurt. ProNails weet hoe het moet en toont z'n kunde met dit driestappenplan. De houdbaarheid is inderdaad langer dan met gewone nagellak: mijn nagels chippen van nature uit vrij snel én ik ben niet meteen heel voorzichtig, dus als een nagellak langer dan drie dagen perfect blijft, is het een topper. Zelfs als je de kleur beu bent, is het even simpel: een watje met een beetje nagellakremover, en klaar!

Ik ben benieuwd naar de andere lakjes uit de ProNails LongWear-collectie. Ik heb een zwak voor zeer bleke doch dekkende pastelroze lakjes, dus als ik zo'n kleurtje spot, gaat 'ie mee naar huis!

ProNails Longwear Start Base Coat - 10 ml voor € 14,95
ProNails Longwear Colour - 10 ml voor € 14,95
ProNails Longwear Finish Top Coat - 10 ml voor € 14,95
Verkrijgbaar bij Di

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

  1. Ik zag ze vorige week in de DI in Wijnegem. Ik laat regelmatig een pedicure doen en zij gebruiken ook van dit soort lakjes. Die blijft erop tot de volgende beurt. Op mijn handen een weekje. Op de handen chipt de nagellak ook vlug af. Als ik zelf mijn nagels lak kies ik eerder een lichter lakje. Donkere kleuren vind ik moeilijker om te lakken. Maar persoonlijk vind ik dit wel een mooie kleur. Is totaal eens iets anders en dat vind ik persoonlijk wel leuk om af te wisselen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Doorgaans kies ik ook sneller voor een lichtere kleur, of een fellere roze kleur. Donkere kleuren gebruik ik meestal in de koudere maanden.

      Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig