19 augustus 2018

Vlog & haul: luxe outlet shopping in Roermond

Luxe outlet shopping Roermond

Een shopvlog van enkele weken geleden, toen ik nog verlof had! (waar is de tijd...) Ik ga af en toe outletshoppen in Roermond, maar heb er nog niet eerder een volledige video aan gewijd - bij deze!  Ik heb geprobeerd om in zoveel mogelijk interessante winkels te filmen, maar ik kan natuurlijk niet alles laten zien. Oh ja, ik zou het zeker zeggen als het zo was, maar dit is géén gesponsorde video en ik spendeerde mijn eigen centen :-) #ijustliketoshop


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Ik ben nog nooit in Outlet Roermond geweest, maar nu wil ik zeker eens gaan.
  40% korting op de outletprijs? Vind je dat daar vaak? Was dat op de zomercollectie?
  De prijs voor zo een leder jasje is inderdaad goed betaalbaar. Heel mooi jasje! Zeker voor op jurkjes vind ik een korter model heel mooi en wat stoerder. Is zeker een super geslaagde aankoop waar je heel veel plezier aan zal hebben! Fijn dat je een vlog gemaakt hebt van Roermond! Misschien dat we morgen eens een kijkje gaan nemen. We zijn voorbije weekend t.e.m. maandag naar Parijs geweest. De bedoeling was eerst om naar Londen te gaan. Stond al super lang op mijn wishlist, maar op de bus was nog maar 1 plekje vrij. Toen hebben we maak gekozen voor Parijs :) Jammer genoeg was ik mijn wishlist lijstje vergeten voor de Sephora. Ik heb daar alleen een hand- en voetenmasker gekocht. Later dacht ik eraan dat ze ook SKII daar verkochten, maar we waren al weg.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze doen regelmatig extra kortingen, ik denk dat het nu nog wel een soort van zomersale was. Het was volgens mij wel op alles in de winkel.
   Oh, Parijs! Ik ben er zelf nog nooit geweest, shame on me :-)

   Verwijderen
 2. Je hebt geen schoenen gekocht in Roermond. Je hebt goed kunnen weerstaan aan het mooie schoeisel, hé :D

  Groetjes xx

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig