26 augustus 2018

Sephora beauty haul

Beauty haul

Een onverwachte Sephora haul - geen zorgen, je hebt niets gemist, ik ben niet stiekem naar de VS gevlogen :D Mijn excuses voor de belichting! Ik film in natuurlijk daglicht en het was al in de late namiddag terwijl de zon verstoppertje speelde achter de wolken en af en toe kwam piepen.


Glow Recipe Watermelon Glow Sleeping Mask
Huda Beauty Demi Matte Lipstick in Bonnie
Fresh Beauty Keep It Fresh Mask Party Treatment Trio

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

5 opmerkingen

 1. Ik ben enorm benieuwd naar de foundation ik zoek nog steeds een fijne! je hebt weer een leuke video gemaakt. Too Faced zijn zulke toffe en mooie producten..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Zelf ben ik ook fan van de Too Faced oogschaduwprimer, geweldig goed!

   Verwijderen
 2. Oh die concealer staat ook op mijn lijstje!! Ik heb trouwens een concealer van MAC gehad en eentje van Estée Lauder waar ook telkens 15 ml in zat ;-)
  Dankzij mijn babytje heb ik zalige watjes ontdekt! Carrefour eigen merk sensitive baby wattenschijfjes. Pluizen niet, zuigen niet al mijn product op, heel zacht en maar €2,49! Echt een aanrader! Als je wilt, stuur ik een foto via Instagram.
  Geniet van je toffe aankopen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aha, dan zijn er toch nog meer uitzonderingen :-)
   Merci voor de tip! Fotootje is altijd welkom, maar ik zal sowieso wel eens kijken bij mijn volgende Carrefour shoppingtrip.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig