2 september 2018

Estée Lauder Illuminating Powder Gelée in Heat Wave

Estée Lauder Illuminating Powder Gelée in Heat Wave

Nu we langzaam maar zeker afscheid nemen van de fantastische zomer, doe ik er alles aan om die laatste zonnestralen te optimaliseren. Een van de highlighters die mij nog steeds in zomerse sferen brengt, is deze prachtige Estée Lauder Bronze Goddess Illuminating Powder Gelée in Heat Wave.

Estée Lauder Illuminating Powder Gelée in Heat Wave

Estée Lauder Illuminating Powder Gelée in Heat Wave

Heat Wave maakt deel uit van de jaarlijkse zomercollectie van Estée Lauder, Bronze Goddess. Stuk voor stuk zijn het producten die de zomer incorporeren in je beautyregime en die een mooie zomerse teint sublimeren. Een highlighter kon dan ook niet ontbreken!

De verpakking vind ik alvast erg geslaagd: een stevig doosje met wit en rosé goud en een turquoise accentje. Binnenin vind je nog een degelijke spiegel en verder worden er geen onnodige accessoires meegeleverd: it's all about the glow, baby!

Estée Lauder Illuminating Powder Gelée in Heat Wave

Estée Lauder Illuminating Powder Gelée in Heat Wave

Heat Wave is een Illuminating Powder Gelée, oftewel een soort van gebakken poeder-gelformule, die niet brokkelt, superzacht aanvoelt en zeer egaal aanbrengt. Het is een formule die ik al eerder zag en waar ik steeds fan van ben omdat het de highlighter net wat 'smeuïger' maakt en dat ook een mooier effect op de huid geeft.

Heat Wave werkt zowel droog als nat, maar ik vind de intensiteit van de droge formule eigenlijk al meer dan genoeg. Heat Wave is immers doorspekt met intense shimmer, dus dit is er eentje voor de absolute liefhebber.

Estée Lauder Illuminating Powder Gelée in Heat Wave

Heat Wave is een warme, gouden highlighter en wat je ziet in de pan, is ook de eigenlijke kleur. Je krijgt géén misleidende overspray, iets waar andere merken - kuch, Guerlain, kuch - zich wel eens aan durven bezondigen! De gouden tonen passen natuurlijk perfect bij een iets getaande huid maar ik vind dat mijn lichte huid het nog best kan hebben. Mocht je met Heat Wave achter het net vissen - want: limited edition - kan ik je trouwens oriënteren naar BECCA's Champagne Pop, die gelijkaardig is van kleur, al is Heat Wave meer glanzend-metallic van finish.

Ik breng Heat Wave aan met een langwerpige, fluffy kwast - eerst bovenop de jukbeenderen, zodat de kleur zich vermengt met mijn blush, een restje op de neusbrug en dan nog een beetje op de arcadeboog aan de lippen. Ook Heat Wave heeft de kenmerkende Bronze Goddess-geur - een luxueuze, zomerse blend -  en dus komt er bij het aanbrengen een vleugje van de geur vrij. Voor mij geen storend element, maar mogelijks niet ieders dada.

Aangezien Heat Wave limited edition is, bestaat de kans dat hij uitverkocht is. Maar: niet alle hoop is verloren. Vaak komen er restjes van Bronze Goddess in de outlet te liggen - er is een Cosmetics Company Store in Maasmechelen Village! - en dan kan je hem meteen scoren met een mooie korting. Of, als je veel geduld hebt, kan je ook wachten op de volgende Bronze Goddess-collectie in 2019. Heat Wave zit al voor het derde jaar op rij in de zomercollectie, dus is de kans reëel dat 'ie er volgend jaar weer bij mag zijn. 

Estée Lauder Bronze Goddess Illuminating Powder Gelée in Heat Wave - 7 g voor € 47,00
(Herhaalde) limited edition

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

8 opmerkingen

 1. Wat een super mooie foto's! De highlighter ziet er ook echt heel goed uit, had hem nog niet eerder voorbij zien komen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Eentje waar ik al even op zat te kwijlen, haha.

   Verwijderen
 2. Waauw, wat een beauty!! Een highlighter maakt echt toch zoveel verschil hé!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kan niet meer zonder! Vreemd te denken dat ik dat vroeger niet gebruikte, haha.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig