8 augustus 2018

Weekly vlog: fietsen in de hitte & gratis MAC lipstick!

Weekly vlog

Ik denk met smacht terug naar mijn verlof en mijn vlog beaamt het alleen maar: wat een fijne vakantie heb ik gehad! Mijn stalen ros mocht van stal voor enkele ritjes en natúúrlijk ging ook ik langs bij MAC voor de gratis lipstick :D


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

9 opmerkingen

 1. oh het ziet er weer allemaal heerlijk uit! ik vind je accentje zo leuk om naar te luisteren. heerlijke vlog weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Opnieuw een heel leuke vlog!
  In de action verkopen ze ook eeltsokken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Goede tip ook, ik moet er dringend nog eens langsgaan.

   Verwijderen
 3. Hoi stamatia :)

  Wil je alsjeblieft een filmpje maken waarin je je solden aankoopjes toont en erover vertelt? Je aankoopjes die je in de afgelopen maand juli kocht? Zo'n filmpjes maakte je in het verleden al vaker en ze werden telkens goed gesmaakt door mij; )

  Prettige zondag. Doei stammy :D

  Je noemt jezelf soms stammy, vertelde je recent :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi stamatia :)

   Voel je niet verplicht om een solden filmpje te maken hé. Het is jouw blog; ) alleen doen als het jou ook leuk lijkt; ) enkele van je solden aankoopjes zijn in vlogs al voorbij gekomen. Je ziet maar :)

   Goeienacht stammy en lieve groeten van aan de maaskant xx

   Verwijderen
  2. Oh, sorry, ik had de reactie over het hoofd gezien! Wel, de meeste aankopen zijn al in vlogs voorbijgekomen, dus ik dacht dat het dan wat herhaling zou zijn om een aparte shoplog te maken. Als ik toch nog de tijd vind, komt het er misschien nog wel van!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig