2 november 2018

Lancôme Teint Idole Blush Stick

Lancôme Teint Idole Blush Stick

Bij Lancôme wordt het succes van de Teint Idole-lijn gevierd in elk seizoen. Langhoudende make-up heeft namelijk altijd wel een functie en weerstaat zowel hete zomertemperaturen als snotterende winterneuzen.

Deze Lancôme Teint Idole Blush Sticks waren een limited edition in de zomer, maar je kan ze (online) nog steeds vrij gemakkelijk vinden, al zal je niet meer al te lang mogen wachten. Bij Britse webshop Feelunique staan ze bijvoorbeeld nog en zelfs aan een lagere prijs.

Zelf draag ik heel het jaar door blush en pas ik de kleur eerder aan op basis van de look en/of mijn kledij dan aan de seizoenen. Zo schuw ik op geen enkel moment de frisroze blush, want dat geeft mij heel het jaar door gezonde wangetjes, hoera!

Lancôme Teint Idole Blush Stick

Lancôme Teint Idole Blush Stick

De Teint Idole Blush Sticks komen in een trio kleuren: 203 Vibrant Coral, 202 Rosy Flush en 201 Bright Red. Vibrant Coral is een levendige pastelperzikkleur - een beetje een contradictie, ik weet het, maar toch! Rosy Flush is dan weer helemaal mijn type kleur en zorgt voor frisse, blozende wangetjes. Ook hier weer dat beetje pastel, maar dan met een levendige kick.

Gierig is Lancôme alleszins niet: elke Blush Stick bevat maar liefst een whopping 9 gram blush, waarmee je jezelf zéér lang van blozende wangetjes kan voorzien. De crèmetextuur is bovendien licht en laat zich als een soort van tweede huid gemakkelijk inblenden en opbouwen, zodat je zelf een beetje kan spelen met de intensiteit van je look. Groot voordeel van zo'n stick is natuurlijk de meeneembaarheid ervan, zodat je tussendoor snel kan bijwerken, niet enkel met een kwast of spons, maar zeker ook met de warmte van je vingers.

Het heeft even geduurd voor deze review online kwam, maar je zag deze blush sticks al voorbijkomen in mijn make-up declutter video, toen ik grote kuis hield. Hoewel cream blushes minder mijn ding zijn, weet ik dat heel veel mensen wel graag met dit type product spelen. Het tweede huidgevoel speelt daarbij zeker een rol, het kunnen bewerken met de vingers, gemakkelijk onderweg bijwerken of de houdbaarheid van het product op een gemengde of vettere huid. Zelf ben ik nogal verknocht aan mijn poederproducten en dat voor zowel blush, bronzer als highlighter en werk ik onderweg mijn make-up eigenlijk nooit bij, uitgezonderd lipstick. Wat is jullie favoriet: cream blush of toch maar liever een poederblush?

Lancôme Teint Idole Blush Stick - 9g voor €41,00 bij de parfumerie

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

8 opmerkingen

 1. Oh wat zijn die mooi, zeg! Ik geef ook liever de voorkeur aan poederproducten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super mooie foto's heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kleurtjes, maar hier ook liever poeder, al vind ik zo een stick wel handig in mijn handtas.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, inderdaad, voor in de handtas is een stick wel handiger. Maar ik doe onderweg nooit een touch-up, dus ik sleep dat meestal toch niet mee.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig