4 december 2018

Anastasia Beverly Hills Powder Bronzer in Rich Amber

Anastasia Beverly Hills Powder Bronzer in Rich Amber

Misschien herinner je je het nog wel uit deze weekly vlog: het Belgische assortiment van Anastasia Beverly Hills werd inmiddels gevoelig uitgebreid met glossjes, liquid lipsticks, blushes en bronzers. In het bijzonder de liquid lipsticks en bronzers wisten mijn aandacht te trekken en gingen op de beauty wishlist.

Fast forward naar eind november en de Black Friday madness. Toch wel een dingetje, nu we blijkbaar ook in Europa met de Black Friday koorts zijn besmet. Niet dat ik een goede sale niet kan appreciëren, maar een beetje alertheid kan zeker geen kwaad. Sommige kortingen zijn niet wat ze lijken en sowieso probeer ik enkel dingen te kopen die al eerder op mijn wishlist stonden om impulsieve aankopen te vermijden.

Vol trots weerstond ik alle sales, maar toen spotte ik de Anastasia Beverly Hills UK webshop en de kortingen waren too good to pass - vooral omdat ik eigenlijk al van plan was om een liquid lipstick en bronzer te kopen. Tip: prijsgewijs is het altijd interessant om even met de UK site te vergelijken, zelfs zonder sales - toch zolang de Brexit geen definitief feit is, daarna is het koffiedik kijken.

Anastasia Beverly Hills Powder Bronzer in Rich Amber

Anastasia Beverly Hills Powder Bronzer in Rich Amber

Bon, terug naar de bronzer! Op het eerste zicht valt onmiddellijk de mooie verpakking op: een substantiële poederdoos met holografische logo's, rosé gouden belettering, binnenin een grote spiegel en voor de rest nothing but bronzer. Met 10 gram inhoud krijg je echt wel een mooie hoeveelheid - ter vergelijking: dat is 2 gram meer en enkele euro's goedkoper dan NARS Laguna.

Voluit genaamd Anastasia Beverly Hills Powder Bronzer, is dit een superfijn poeder met naturel-matte finish die zich gemakkelijk laat blenden en mooi op de huid blijft zitten. Op mijn arm heb ik geblend met mijn vinger en dat ging als een fluitje van een cent, maar met een kwast wordt het uiteraard eens zo eenvoudig.

Je kan kiezen uit zes kleuren die stuk voor stuk een naturel sunkissed effect beogen. Zelf gebruik ik daarvoor graag een grote fluffy kwast (favoriet is de Tom Ford bronzer kwast) om dan de bronzer uit te blenden vanaf het voorhoofd, slapen, jukbeenderen tot onder de kaaklijn - de klassieke 3-beweging, zeg maar.

Anastasia Beverly Hills Powder Bronzer in Rich Amber

Anastasia Beverly Hills Powder Bronzer in Rich Amber

Welke kleur je kiest, hangt af van je teint en wat je beoogt. Een naturel, sunkissed effect bereik je het gemakkelijks met een bronzer die een à twee tinten donkerder is dan je eigen huidskleur, maar als je wat dieper wilt shapen, kan je twee à drie tinten donkerder gaan.

Ik koos Rich Amber, die geschikt is voor de lichte tot medium teint met warme of neutrale ondertonen. Ik verkies namelijk een bronzer met neutrale ondertonen boven een bronzer met een meer roze of rode ondertoon. En hoewel Rich Amber er misschien wat donkerder uit ziet, lijkt het me een goede keuze voor een all year round gebruik. Op het moment dat ik de foto's trok, was het buiten extreem grijs en koel en lijkt de bronzer een beetje weg te vallen op mijn huid - maar gelukkig zag ik er in real life lang niet zo bleek uit.

Ik moet zeggen: ik ben onder de indruk van de make-up van Anastasia Beverly Hills. Het merk dat vooral gekend staat voor haar wenkbrauwexpertise, heeft deze weten te vertalen naar andere make-up ook, wat zeker niet iedereen gegeven is. Het prikkelt in elk geval mijn nieuwsgierigheid en smaakt naar meer!

Anastasia Beverly Hills Powder Bronzer - 10 g voor € 34,90 bij Planet Parfum

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig